• Prijsklasse Midden

Bijna 50 jaar geleden werd Koonings opgericht in een klein schuurtje in Deurne. Koonings is inmiddels uitgegroeid tot s ’werelds grootste bruidsmodezaak. Een familiebedrijf waar ondernemen en innoveren hoog in het vaandel staan. Voor een ultieme trouwbeleving is de klant bij Koonings aan het juiste adres. Met ruim 75 merken bruidsjurken kan iedere bruid slagen binnen Koonings. Daarnaast ben je ook voor herenkostuums, avondkleding en communiekleding bij Koonings aan het juiste adres.

Binnen Koonings is een bijzonder team van professionele coupeuses aanwezig, zij zorgen ervoor dat uw trouwjurk of kostuum tot in de kleinste details wordt afgewerkt. Een van onze sterke punten is ‘klaar terwijl u wacht’.  

In onze bruidsspeciaalzaak kunt u terecht voor de meest uitgebreide collecties van 2018. Koonings The Wedding Palace is gevestigd in Deurne (nabij Eindhoven).

Via onderstaande link kunt u onze gehele collectie trouwjurken bekijken
https://koonings.com/bruidsmode 

Bezoeker, laat een review achter over Koonings The Wedding Palace en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Koonings The Wedding Palace

4.5 6 reviews
Door Dennis
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Scheur in mijn broek  waar ik achter kwam tijdens ceremonie 

fotos verpest 

mensen laat je niet misleiden door dit bedrijf 

jullie oplossing koonings nul 

mooi pand over de rug van mensen die hard moeten werken voor hun geld 

Misbruik rapporteren
Door Richelle
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Zowel ik als mijn partner zijn geslaagd voor onze trouwkleding. Beide zeer professioneel en betrokken geholpen. Mijn ervaring met styliste Floortje was super! Ze kon zich in mijn stijl verplaatsen en niets was haar te veel! Ik heb YES tegen mijn droomDRESS gezegd! Ik kan niet wachten tot de volgende afspraak! Geweldige ervaring en personeel. Ook mijn zusje die inmiddels in haar droomjurk van Koonings getrouwd is, is super geholpen en zag prachtig uit. Ramona en de rest van het team, ga zo door en tot gauw!

Misbruik rapporteren
Door Valerie
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik kwam bij Koonings voor een trouwjurk uit de 50% korting collectie. Toen ik mijn droomjurk gevonden had en JA had gezegd, vertelde de verkoopster opeens: "oh jeetje ik heb een fout gemaakt, deze is niet afgeprijsd". Ik voelde me erg voor de gek gehouden, maar natuurlijk koop je de jurk, omdat dit de jurk van de mooiste dag van je leven zou zijn.

5 Weken na de aankoop van de jurk krijg ik van mijn verloofde te horen dat hij niet meer van me houd en hij zet een punt achter onze relatie. Ik heb van alles geprobeerd om van de aankoop af te zien, maar Koonings wil er niets van weten. Ik heb aangeboden de 500,- aanbetaling te laten zitten, ik heb zelfs aangeboden 500,- extra te komen brengen, zij hoefden hem alleen maar in de winkel te hangen en weer te verkopen. Het is nieuwe collectie, er is nog niets aan vermaakt, ik wil ze in totaal een geldbedrag geven van 1000,- en daarnaast kunnen ze hem weer voor 2000,- verkopen maar Koonings weigert. Ze bieden een betalingsovereenkomst aan maar op wat mijn trouwdatum zou zijn moet de jurk afbetaald zijn. Totaal ON-humanitair. En ik zit met de jurk waar ik ooit in zou gaan trouwen...

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de openingstijden?
Maandag t/m Vrijdag 09.30 - 17.00 uur Zaterdag 09.30 - 18.00 uur Zondag in de maanden okt/nov geopend van 10:00-16:00 uur
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Pin, Creditcard, op factuur, contant
Welke producten biedt u aan?
Feest en Avondjurken, Jurk Bruidsmeisjes, Kinderkleding
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Gedurende 50 jaar hebben onze klanten geleerd dat de magie van Koonings niet alleen in onze prachtige winkel ligt, niet alleen door het aanbod van de grootste en beste selectie designers van de wereld, maar de magie ligt in de harten van het professionele personeel. Stylisten die zich altijd inzetten voor jouw wens. Jouw magische moment… Dat is de wereld van Koonings voor alle generaties.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1968

Adres

Stad: 5751 PW
Gerelateerde tags:
  • Bruidsmode Boetiek
  • Midden
  • Moderne stijl
  • Feest en Avondjurken
  • Jurk Bruidsmeisjes
  • Kinderkleding