1/9
1 van 9 foto's
1 van 9 foto's
1 van 9 foto's
1 van 9 foto's
1 van 9 foto's
1 van 9 foto's
1 van 9 foto's
1 van 9 foto's
1 van 9 foto's

Beschrijving

Hartelijk welkom bij het team van Koonings. We nemen je graag mee in de wereld van de bruidsmode. Door de gezellige Brabantse gemoedelijkheid bezorgen wij iedere klant een leuke tijd bij Koonings. Ons team bestaat uit jong en oud. We hebben ieder onze eigen kwaliteiten, taken en specialiteiten, maar delen vooral dezelfde passie. We zijn behulpzaam en hebben samen een goede band, zoals het hoort in een ‘familiebedrijf’. Vanaf het moment dat je bij ons binnenkomt, ervaar je deze aangename en vertrouwde sfeer.

We hebben een bijzonder team van professionele coupeuses, die ervoor zorgen dat uw trouwjurk of kostuum tot in de kleinste details wordt afgewerkt. Een van onze sterke punten is ‘klaar terwijl u wacht’.  

Bij Koonings vind je meer dan 70 bruidsmode topmerken voor bruid en bruidegom. Onze exclusieve bruidsmode,trouwpakken, kinder(bruids)mode en avondkleding voor alle verdere familieleden worden gepresenteerd in vele prachtige showrooms die in onze zaak aanwezig zijn. Je kunt in onze bruidsspeciaalzaak terecht voor de meest uitgebreide collecties van 2016. Koonings Bruidsmode is gevestigd in Deurne (nabij Eindhoven).

Details

 • Medium prijzen, Exclusieve prijzen
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Medium prijzen, Exclusieve prijzen
 • Welke producten biedt u aan?

  Feest jurken, Bruidsmeisjes jurken, Kinderkleding
 • Hoe omschrijft u de stijl van uw jurken?

  Originele stijl, Romantische stijl, Glamoreuze stijl, Moderne stijl, Prinsessen stijl, Vintage stijl
 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Geen afspraak nodig

Meningen (1)

4.9 meer dan 5
1 mening

Professionaliteit

Prijs/kwaliteit

Is het een aanrader?

Door hans1
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

professioneel en betrouwbaar! Echt een aanrader ook om jou eigen ontwerp te laten maken. Binnenkort is het een van de grootste bruidsmodespeciaalzaken wereldwijd.

Misbruik rapporteren

Geef uw mening

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

Adres van Koonings Bruid & Buidegom in Noord-Brabant:

Dukaat 5a 5751 PW Deurne 0493 313 220

Wij zijn gemakkelijk bereikbaar. U vindt Koonings Bruid & Bruidegom aan de doorgaande weg Helmond-Venray nabij afslag Deurne. Vanuit Belgie via de snelweg houdt u eerst Eindhoven aan, hierna volgt u de verkeersborden in de richting van Venlo A67. Op deze snelweg neemt u afslag Deurne.

X