Bruidsboutique van de Wetering

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Bruidsboutique van de Wetering

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Je trouwdag.. één van de mooiste dagen van je leven. Alles moet perfect geregeld zijn en niet te vergeten, jij moet er stralend uitzien. Dat begint bij het vinden van jouw droomjurk!

JOUW DROOMJURK

De keuze voor je bruidsjurk is niet zomaar iets.. Grote kans dat je al wat onderzoek hebt gedaan naar je wensen en voorkeuren. Gelukkig sta je er niet alleen voor. De stylistes van Bruidsboutique van de Wetering hebben jarenlange kennis en ervaring om te zorgen dat jij er op jouw trouwdag adembenemend uitziet!

DE EERSTE PASBEURT

Een eerste pasbeurt verloopt bij ons in alle rust. Wij luisteren naar jouw wensen en gaan dan samen aan de slag! Door onze jarenlange ervaring zijn we ook in staat om je te verrassen. Dit kan met de jurk maar kan ook met de brede collectie bruidsmodeaccessoires!

HONDERDEN JURKEN

Bruidsboutique van de Wetering heeft alle grote topmerken bruidsjurken in huis maar juist ook jurken van wat onbekendere designers. Van klassieke tot moderne jurken in verschillende prijsklassen. Bekijk nu de collectie 2014. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken om in alle rust met één van onze stylistes jouw wensen door te nemen.

Meningen over Bruidsboutique van de Wetering

1.7
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
verbruggen73
Door Daniële
1.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ben je een grote bruid dan moet je ver uit de buurt blijven van dit bedrijf. De eigenaresse zorgt dat je zelfvertrouwen professioneel wordt afgekraakt. ZEEER slechte ervaring.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 5404 NM

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken