Marie-José Swolfs Bruidsmode & Couture

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Marie-José Swolfs Bruidsmode & Couture

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 899 €

PERSOONLIJK - BETROKKEN - CREATIEF

Toonaangevende Bruidsmode, perfect op maat gemaakt in eigen atelier

Wij hebben een zeer uitgebreide collectie van mooie en betaalbare jurken van diverse merken en in diverse stijlen. De merken zijn o.a Sincerity, Justin Alexander, JA Signature, Sweetheart, Blue by Enzoani, Enzoani, Beautiful, Creations of Leijten, Modeca en Jazz.

Ook voor accessoires zoals bruidslingerie, sluiers, sieraden, haaraccessoires, belts, kousenbanden en nog veel meer, bent u bij ons aan het juiste adres. Kortom, als bruid kunt u zich van top tot teen bij ons laten aankleden.

Uniek is ons eigen couture atelier waarin we de jurken op maat maken. Ook aanpassingen aan de jurk of een bijpassend jasje of stola kunnen we voor u maken.

Weet u precies wat u zoekt maar kunt het nergens vinden? Wij maken ook bruidsjurken naar (eigen) ontwerp en ook deze worden vervaardigd in eigen atelier.

Kijk voor meer informatie op onze website of volg ons via Facebook en Instagram.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
899 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Pin Cash Bankbetaling
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop niet beschikbaar
Wat zijn de openingstijden?
Maandag: Gesloten Dinsdag: 10:00 - 17:00 Woensdag: 10:00 - 17:00 Donderdag: 10:00 - 21:00 (koopavond op afspraak) Vrijdag: 10:00 - 17:00 Zaterdag: 10:00 - 16:00 (op afspraak) Zondag: Gesloten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1999

Meningen over Marie-José Swolfs Bruidsmode & Couture

4.4
8 reviews
8 reviews
Professionaliteit
(7)
(1)
Prijs/kwaliteit
(7)
(1)
Aanrader?
(7)
(1)
k.robeerst
Door Kasia
1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Zeer slecht. Komt afspraken niet na. Luistert niet. Ik kon op mijn bruiloft NIET DANSEN want de jurk was veel te lang. Na de eerste keer passen had ik een afspraak voor 5 weken later om alleen de lengte van de jurk aan te passen, maar ze waren nog helemaal niet met de jurk bezig. Afspraak gemaakt voor een paar weken later, maar deze hebben ze de dag van te voren geannuleerd. De volgende week ging de afspraak dan toch door, hier werd besproken over de lengte en details van de jurk. Weer een afspraak gemaakt de laatste voor de bruiloft (1week voor de bruiloft), hier zou alles goed moeten zijn, maar er is niet naar mijn wensen geluisterd over de lengte.Nu moest er met spoed nog wat aan gedaan worden en ging mijn schoonmoeder de jurk 3 dagen voor de bruiloft halen en haar werd verteld dat alles goed en in orde was.Op de trouwdag kwam ik erachter dat dit niet het geval was en dat de jurk alleen aan de voorkant korter gemaakt was waardoor ik steeds op de jurk liep. Er was dus weer niet geluisterd met als gevolg dat ik niet optimaal van mijn bruiloft heb kunnen genieten. Veel stress, ongemak en verdriet. Ik MOEST van te voren betalen en heb dit netjes gedaan op de eerste afspraak. Ik vind het niet kunnen dat als je van klanten verwacht dat ze vooraf betalen, je ze vervolgens niet serieus neemt en je afspraken totaal niet na komt.

Misbruik rapporteren
marijke5
Door Marijke
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Marie-Jose is in 1 woord: fantastisch! Bij het uitzoeken van een jurk luisterde zij goed naar mijn wensen en koos prachtige jurken uit. Ook gaf ze mij de tijd om rustig rond te lopen en zelf ook jurken te selecteren. Met een maatje meer was ik bang dat ik tegen zeer veel problemen zou aanlopen met passen, maar Marie-Jose heeft al mijn zorgen weggenomen. Ik heb meerdere jurken gepast en allen stonden fantastisch. Marie-Jose heeft een oog voor het uitzoeken van een jurk passend bij de bruid. Maar hier hield het niet op! Gedurende de pas sessies liet Marie-Jose keer op keer zien hoe goed zij is in haar vak. De jurk is perfect op mijn lichaam afgesteld en ook nog eens aangepast naar mijn wensen (toevoegen van kapmouwen bij een strapless jurk). Tijdens de bruiloft voelde ik mij als een prinses door mijn jurk!

Misbruik rapporteren
guus&crissi
Door Guus
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Afgelopen vrijdag getrouwd in de voor mij allermooiste jurk! Het was de allereerste die ik aantrok en die was het meteen! Nog een paar andere winkels bezocht, maar deze bleef maar in m'n hoofd zitten. Ontzettend goed geholpen, meerdere malen doorgepast en steeds zijn er weer kleine aanpassingen gedaan om hem perfect te laten zitten. Helemaal blij met het personeel wat je op je gemak stelt en de service!

 

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 5046 PA

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken