• Prijsklasse Midden
  • Website

PERSOONLIJK - BETROKKEN - CREATIEF

Toonaangevende Bruidsmode, perfect op maat gemaakt in eigen atelier

Wij hebben een zeer uitgebreide collectie van mooie en betaalbare jurken van diverse merken en in diverse stijlen. De merken zijn o.a Sincerity, Justin Alexander, JA Signature, Sweetheart, Blue by Enzoani, Enzoani, Beautiful, Creations of Leijten, Modeca en Jazz.

Ook voor accessoires zoals bruidslingerie, sluiers, sieraden, haaraccessoires, belts, kousenbanden en nog veel meer, bent u bij ons aan het juiste adres. Kortom, als bruid kunt u zich van top tot teen bij ons laten aankleden.

Uniek is ons eigen couture atelier waarin we de jurken op maat maken. Ook aanpassingen aan de jurk of een bijpassend jasje of stola kunnen we voor u maken.

Weet u precies wat u zoekt maar kunt het nergens vinden? Wij maken ook bruidsjurken naar (eigen) ontwerp en ook deze worden vervaardigd in eigen atelier.

Kijk voor meer informatie op onze website of volg ons via Facebook en Instagram.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 7 reviews
Door marijke5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Marie-Jose is in 1 woord: fantastisch! Bij het uitzoeken van een jurk luisterde zij goed naar mijn wensen en koos prachtige jurken uit. Ook gaf ze mij de tijd om rustig rond te lopen en zelf ook jurken te selecteren. Met een maatje meer was ik bang dat ik tegen zeer veel problemen zou aanlopen met passen, maar Marie-Jose heeft al mijn zorgen weggenomen. Ik heb meerdere jurken gepast en allen stonden fantastisch. Marie-Jose heeft een oog voor het uitzoeken van een jurk passend bij de bruid. Maar hier hield het niet op! Gedurende de pas sessies liet Marie-Jose keer op keer zien hoe goed zij is in haar vak. De jurk is perfect op mijn lichaam afgesteld en ook nog eens aangepast naar mijn wensen (toevoegen van kapmouwen bij een strapless jurk). Tijdens de bruiloft voelde ik mij als een prinses door mijn jurk!

Misbruik rapporteren
Door guus&crissi
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Afgelopen vrijdag getrouwd in de voor mij allermooiste jurk! Het was de allereerste die ik aantrok en die was het meteen! Nog een paar andere winkels bezocht, maar deze bleef maar in m'n hoofd zitten. Ontzettend goed geholpen, meerdere malen doorgepast en steeds zijn er weer kleine aanpassingen gedaan om hem perfect te laten zitten. Helemaal blij met het personeel wat je op je gemak stelt en de service!

 

Misbruik rapporteren
Door tomas&susanne
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Heel erg gelukkig ben ik met mijn keuze voor Marie José Swolfs. De pas sessie was erg leuk, er werd echt de tijd voor me genomen en ik heb alle jurken met verschillende silhouetten mogen passen. Uiteindelijk is de jurk erg mooi op maat gemaakt en werd ik voorzien van oprechte adviezen over het dragen van wel of geen sluier en sieraden. Ik heb mijn bruidsschoenen er tegen een spotprijs kunnen scoren door de uitverkoop, dat was ook ideaal. Marie José is een echte vakvrouw en erg vriendelijk.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de openingstijden?
Maandag: Gesloten Dinsdag: 10:00 - 17:00 Woensdag: 10:00 - 17:00 Donderdag: 10:00 - 21:00 (koopavond op afspraak) Vrijdag: 10:00 - 17:00 Zaterdag: 10:00 - 16:00 (op afspraak) Zondag: Gesloten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Pin Cash Bankbetaling
Hoe omschrijft u de stijl van uw jurken?
Romantische stijl
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Wat is de gemiddelde prijs van een trouwjurk?
€899,- t/m €2495,-
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop niet beschikbaar
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Naast een prachtige collectie ontwerpen en maken wij ook jurken!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1999

Adres

Stad: 5046 PA