• Prijsklasse Midden
  • Website

Santerello 4 etages trouwbeleving in Breda!

De liefde van je leven heeft ja gezegd! Tijd voor een prachtig huwelijk waar het aan niets mag ontbreken. Waar kunnen bruidsparen beter het feest beginnen dan bij de droomwinkel Santerello 4 etages trouwbeleving in Breda? 

De wereld van bruidsmodezaak Santerello aan de Wilhelminastraat 3 te Breda is als een sprookje. De mooiste bruidsjurken en -pakken sieren de entree. 

De enorme kroonluchter heet iedereen van harte welkom. Zachtjes galmt Andrea Bocelli door de zaak. De sfeer is warm en personeel laat de gasten genieten van al dat moois wat er is voor Bruid, Bruidegom, Bruidskinderen en zelfs Bruidsgasten.

Italiaanse top merken!

De stijlvolle collectie is groot; Santerello telt maar liefst vier verdiepingen met exclusieve Italiaanse topmerken Official Demetrios dealer  – Orea Sposa – Cosmobella - Carlo Pignatelli – Guglielmo G –  Tziacco – Wilvorst

Alle gasten, die van binnenland en buitenland komen, staan op nummer één. Santerello zoekt bijvoorbeeld voor een bruid juist die ene jurk die klopt bij het karakter van de dame.

Het bruidspaar krijgt bij Santerello honderd procent aandacht.

Santerello levert kwaliteit. Of nu uren de tijd nodig is voor een doorpas of dat er binnen enkele minuten een klein knoopje vervangen moet worden, alles wordt gedaan met de grootste passie, liefde en zorg. Volgens Santerello is een ding zeker; ‘’Zowel bruid als de bruidegom zullen stralen op hun mooiste dag,'

Santerello de trouwbeleving van nederland in Breda! Kan jij niet wachten om één van de mooie Trouwkostuums of Prinsessen jurken te passen, of ben je benieuwd naar een van de andere bruidsjurken Santerello Breda voor Bruidsmode, Bruid, Bruidegom,Bruidsmoeders, Bruidskinderen, Bruidsjonkers, Bruidsmeisjes, Bruidsjurken, TrouwjurkenTrouwpakken, Daggasten, Gala, Bussines, Communie, Galajurken, Smokings, Jaquets, Gelegenheidskleding alles onder een dak voor de mooiste dag!

We zien u graag eens onder het genot van een Italiaanse koffie of prosecco en ervaar de persoonlijke beleving!

Tot Ziens!

Santerello 4 etages !

Wilhelminastraat 3

4818SB Breda

Tel: 076-5145887
www.santerello.nl

Like ons op facebook: www.facebook.com/santerello

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 24 reviews
Door rolthuis2008
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Normaal dien je een afspraak te hebben, maar we gingen zonder afspraak langs.

Personeel heeft echt verstand van zaken! Je merkt dat pakken een passie voor ze zijn. Oog voor detail en ze informeren je uitstekend.

Ze geven je echt alle informatie zonder dat ze het proberen te verkopen. Dat vind ik zelf een zeer prettige ervaring!

Uitendelijk ben ik zelf degene geweest die over aankoop begon.

Heb ook daadwerkelijk mijn trouwpak hier gehaald. Heb echt 100% vertrouwen in het personeel en dus de zaak!

Misbruik rapporteren
Door dennis87.dl
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Santerello 4 etages trouwbeleving in Breda is de locatie voor trouwpakken en jurken bij uitstek. Na binnenkomst(zonder afspraak) werd er gelijk gevraagd of we een lekker bakje koffie wilden, super gastvrij en ze nemen de tijd voor je. Later werd ons nogmaals duidelijk dat we hier op het goede adres waren. We kregen gelijk goed en vakkundig advies en konden uit een tal van mooie kwaliteits pakken kiezen. Echt mensen die hun vak verstaan en weten waar ze mee bezig zijn. Ook het in oplossingen denkend vermogen is hoog! Team Santerello super bedankt voor het totaal plaatje! We hebben dit als zeer prettig ervaren. Kortom een echte aanrader!

Misbruik rapporteren
Door bouke.jongsma
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Een uitermate vriendelijk en behulpzaam team die vol enthousiasme samen met je de juiste keuzes maken. Als iedere winkel zo zou verkopen zou de leegstand in de winkelstraten een stuk minder zijn! Bedankt voor jullie hulp!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de openingstijden?
zondag Gesloten maandag Gesloten dinsdag 09:30–18:00 woensdag 09:30–18:00 donderdag 09:30–21:00 vrijdag 09:30–18:00 zaterdag 09:30–17:00 voor meer informatie betreffende afspraak naast de openingstijden neem gerust contact op 076-5145887
Welke producten biedt u aan?
Feest en Avondjurken, Jurk Bruidsmeisjes, Kinderkleding
Hoe omschrijft u de stijl van uw jurken?
Originele stijl, Romantische stijl, Glamoureuze stijl, Moderne stijl, Prinsessen stijl, Vintage stijl
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Wat is de gemiddelde prijs van een trouwjurk?
vanaf €700,= tot ....
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop niet beschikbaar

Adres

Stad: 4818 SB