Bruidskleding Promesa

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Bruidskleding Promesa

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 1 €

LIEVE AANSTAANDE BRUID!

Je bent ten huwelijk gevraagd en jij hebt volmondig, JA, ik wil gezegd! Van harte gefeliciteerd!

Waarschijnlijk droomde je als klein meisje al van jouw prins op het witte paard en natuurlijk de daarbij behorende droomjurk! Nu is het dan zover en kun je je gaan uitleven in de droomwereld van bruidsjurken, meters tule en romantisch kant en gaan shoppen voor jouw ultieme droomjurk.

Hoe ziet jouw droomjurk eruit? Je hebt vast en zeker de nodige Pinterest plaatjes en tijdschriften doorzocht en de meest waanzinnige jurken voorbij zien komen. Natuurlijk zit je op Instagram en wellicht kijk je ook naar 'Say yes to the dress?!'

MAAR..... NAAR WELKE BRUIDSWINKEL GA JE NU?!

Bij Bruidskleding Promesa heb je voor een heel dagdeel de winkel tot je beschikking. Ook jouw meegenomen gezelschap is uiteraard van harte welkom je te begeleiden bij deze feestelijke gebeurtenis! De deur gaat op slot zodat 100% privacy voor jou als aanstaande bruid gewaarborgd is.

Of je nu een romantische, moderne, bohemian, ietwat sexy of een ballgown (prinsessenjurk) wilt, alle stijlen zijn in de mooie collectie van Bruidskleding Promesa vertegenwoordigd. Ieder jaar reizen wij af naar de grote beurzen om een mooie selectie bruidsjurken in de winkel te kunnen laten zien. Daarbij zijn uiteraard ook alle benodigde bruidsaccessoires zoals, bruidslingerie, sluiers, bruidssieraden,haaraccessoires, stola's, kanten tops, jasjes, trouwschoenen en nog veel meer in de winkel aanwezig.

VIND JOUW PERFECTE BRUIDSJURK IN BOETIEK SFEER!

Als jouw persoonlijke styliste luister ik naar je wensen en gaan wij samen op zoek naar de meest waanzinnig mooie trouwjurk waarin jij op jullie huwelijksdag zal stralen! Deze moet natuurlijk niet alleen fantastisch mooi zijn maar ook een geweldige pasvorm hebben zodat jij je de gehele dag op je allermooist en zelfverzekerd zal voelen! Uiteraard zorgt de in bruidsmode gespecialiseerde coupeuse ervoor dat jouw droomjurk perfect op jouw lichaamsvormen vermaakt zal worden.

Door de hoogstpersoonlijke service ervaren bruiden hun pasafspraken als zeer ontspannen, vertrouwd en voelen zij zich heel speciaal in hun zoektocht naar de perfecte bruidsjurk. Ik kan niet wachten je te mogen begroeten als mijn speciale gast!

Lieve groet,
Christa den Ouden

Bruidskleding Promesa is ook te volgen op Facebook, Instagram en Pinterest en heeft een klantwaardering van een 9.6! via TPW  Voor inspiratie en leuke Blogs kan je terecht op de website www.bruidskledingpromesa.nl

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
1 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Zoals gebruikelijk bij de meeste bruidsmodewinkels vragen wij een aanbetaling te voldoen van de helft van het totale aankoopbedrag. Het resterende bedrag moet worden voldaan bij de tweede afpasafspraak, evenals het overeengekomen bedrag voor het vermaken van de japon. Betalingen kunnen worden voldaan per pin met alle gangbare (credit,visa) bank en giro cards/ betaalpassen.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Welke producten biedt u aan?
Jurk Bruidsmeisjes
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop niet beschikbaar
Wat zijn de openingstijden?
De winkel is regulier geopend van Woensdag t/m Zaterdag van 10:00 - 17:00 uur. Op Dinsdag en Vrijdagavond is de winkel uitsluitend op afspraak geopend. Gewijzigde openingstijden worden altijd gepubliceerd via de website/ facebook/ Google.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012

Meningen over Bruidskleding Promesa

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
rui_jun
Door Rui Jun Luong
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Christa is erg professioneel en heeft hele mooie jurken! Professioneel en heeft verstand van zaken om je tot een pracht bruid te stylen.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 3262 JG

Bruidskleding Promesa ligt op een half uurtje rijden vanaf Rotterdam en is gemakkelijk te bereiken via de A15/ A29 door de Heinenoord tunnel en vervolgens via de Provinciale weg/ N217 Heinenoord.

Neem vanuit de tunnel afrit 21- Oud-Beijerland en vervolg de route via de Provinciale weg/ N217.
Neem de Beneden Oostdijk naar de Oost-Voorstraat in Oud-Beijerland

Ook is de winkel gemakkelijk bereikbaar via het pontje bij Hekelingen/ Spijkenisse en Rhoon.
Gratis parkeren in de nabije omgeving van de winkel.

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken