• Prijsklasse Midden

Bij Stephanie’s Bruidsboutique ben jij het absolute middelpunt. Elke klant krijgt hier mijn volledige persoonlijke aandacht, hierdoor zal je nooit het gevoel bekruipen niets meer dan een nummertje te zijn. De boutique heeft jurken in alle vormen en maten, er is voor ieder wat wils!

Voor het uitzoeken van de trouwjurk neemt Stephanie de tijd, graag hoort zij wat jouw voorkeuren zijn voor de jurk, op deze manier kunnen jullie samen de ideale jurk opsporen . Omdat Stephanie overal de tijd voor neemt is er een rustige en relaxte sfeer.

Ook voor de bruid met een lager budget kan hier zonder enig probleem slagen. De boutique heeft een ruim assortiment goedkopere bruidsjurken bij de sample sale.

Stephanie’s Bruidsboutique levert uitstekende kwaliteit en de service gaat net iets verder dan gemiddeld. Niets is voor Stephanie een probleem, het belangrijkste is dat jij straalt in een geweldige jurk wanneer die speciale dag is aangebroken!

Bezoeker, laat een review achter over Stephanie´s Bruidsboutique en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Stephanie´s Bruidsboutique

4.9 1 mening
Door Kelly
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Hier geweest voor een trouwjurk ik verwachtte er niet te veel van want met maat 44 pas je weinig. Maar bij Stephanie een fantastische ervaring gehad en mijn droomjurk gevonden! Super gezellig geweest en een fantastische service 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de openingstijden?
Zie website -> www.stephaniesbruidsboutique.nl
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Er zijn betalingsvoorwaarden, aanbetaling wordt altijd gevraagd. Zie https://www.stephaniesbruidsboutique.nl/verkoopvoorwaarden/
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
1 maand
Welke producten biedt u aan?
Feest en Avondjurken, Kinderkleding
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Wat is de gemiddelde prijs van een trouwjurk?
1300
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop niet beschikbaar
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Ik zeg eigenlijk altijd: "verwacht er niet teveel van. Laat het allemaal letterlijk en figuurlijk over je heen komen. Zit je jurk ertussen dan zit deze ertussen en maken we er een feestje van en zit je jurk er niet tussen dan hebben we in ieder geval een gezellige ochtend/middag/avond van gemaakt. " Waarom zeg ik dat? Omdat ik wil dat niemand zich verplicht voelt om te kopen. Het kopen van een trouwjurk moet speciaal en uitermate gezellig zijn met de mensen waar jij veel om geeft. Als jij je gepusht voelt of ergens enigszins verplicht voelt, zal dat niet veel goeds doen aan dat speciale gevoel. Daardoor komt iedereen hier met een smile van oor tot oor voor de 1e en 2e doorpas en is iedereen altijd 100% happy, zowel met de service als met de jurk. Dat is waar wij het voor doen!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011

Adres

Stad: 3201BB