• Prijsklasse Betaalbaar
 • Website

Als bruid ben jij natuurlijk het stralende middelpunt! Bij Ministry of Dresses ben jij dit stralende middelpunt, heel veel kan en mag. Jij krijgt van mij alle persoonlijke aandacht en een oprechte mening. Ik zal je niks aansmeren en absoluut niet pushen een jurk bij mij te kopen. Het gaat om jouw droomjurk en dan moet alles daaromheen perfect zijn. Ook is de winkel voor jullie, geen andere bruiden die je tegen kan komen. 

Ik heb veel jurken uit eigen atelier, het voordeel hiervan is dat de jurken altijd aan te passen zijn waar nodig, zoals wel of geen mouwtjes, anders kant, smallere of wijdere rok etc. Daarnaast verkoop ik jurken van de mooie Duitse merken Bianco-Evento, Amélie en Kleemeier. Ook is het mogelijk jouw eigen droomjurk te laten maken. Het atelier waarmee ik samenwerk zal de jurk voor je maken en mijn coupeuse zal voor de finishing touch zorgen. De kosten voor een custom made jurk zijn € 1299,-. Jurken zijn nooit duurder dan € 1399,-. De levertijd is nooit langer dan 3 maanden. Heb je met spoed een jurk nodig? Geen probleem, een spoedbestelling is zeker mogelijk, we hebben weleens bestellingen binnen 6 weken afgehandeld. Dan heb je een nieuwe jurk; een jurk uit de winkel kopen kan natuurlijk ook, dan geef ik je een mooie korting. Ook voor de bruiden met een lager budget zijn er prachtige jurken, ik heb altijd sale jurken hangen, deze zijn niet duurder dan € 500,-.

Naast prachtige bruidsjurken verkoop ik ook galajurken, pumps, voetsieraden, sluiers, accessoires en sieraden.

Wil je gezellig jurken komen passen en tegelijk genieten van een high tea? Dat kan! Wij bieden je een bridal tea de luxe of een high tea aan. Allemaal heerlijk vers gemaakte hapjes en onbeperkt thee of koffie. En natuurlijk een prachtig gedekte tafel. De kosten van een high tea zijn € 17,50 pp, de kosten van een bridal tea de luxe zijn € 12,50. Minimaal aantal personen is 4.

Bruiden omschrijven mijn service en de sfeer in mijn winkel als uniek. Ik krijg gemiddeld een 9,9! Veel gezelligheid, humor, een huiskamergevoel en foto's maken mag gewoon. Wil jij deze sfeer zelf ervaren? Maak dan een pasafspraak en breng alle mensen die je dierbaar zijn gezellig mee, de koffie/thee en lekkers staan klaar!

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x15

Reviews

4.9 1 mening
Door marjoleine
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Kelly van Ministry of dresses verkoopt prachtige jurken die ook nog betaalbaar zijn. Kwaliteit en service is voor Kelly erg belangrijk en zorgt er dan ook voor dat ieder bruidje, moeder vd bruid, maar ook de bruidsmeisjes, met een goed gevoel, en een enorme smile en vooral een prachtige jurk, de deur uitlopen. 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de openingstijden?
Zaterdag altijd open, op afspraak. Overige avonden op afspraak
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Er wordt een aanbetaling van 50% gevraagd. De overige 50% wordt betaald bij afhalen, pas als alles naar wens is.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
5 maanden
Welke producten biedt u aan?
Feest en Avondjurken
Hoe omschrijft u de stijl van uw jurken?
Originele stijl, Romantische stijl, Moderne stijl, Vintage stijl
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Wat is de gemiddelde prijs van een trouwjurk?
1199,-
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop niet beschikbaar
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Er is een hoop plezier en lol en een heleboel service. Dat is wat de bruidsparen bij blijft en dat vind ik super. Dit resulteert in lieve kaarten, kado's en fantastische recensies. Iets waar ik als zelfstandig ondernemer heel trots op ben!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013

Adres

Stad: 3142 CJ
Gerelateerde tags:
 • Bruidsmode Boetiek
 • Betaalbaar
 • Moderne stijl
 • Vintage stijl
 • Feest en Avondjurken
 • Originele stijl
 • Romantische stijl