Speksnijder Bruid & Bruidegom

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Speksnijder Bruid & Bruidegom

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 1.500 €

Speksnijder is al 80 jaar lang een familiebedrijf, dat is iets om echt trots op te zijn. Dit betekent 80 jaar aan historie, maar ook expertise en goede smaak. Bij speksnijder kun je terecht voor zowel de bruid als de bruidegom. Bij Speksnijder kun je rekenen op persoonlijk advies en een gepaste dosis aandacht voor jou als persoon en als klant.

In Bergambacht is het bruidshuis gevestigd, hier kan jij als aanstaande bruid in alle privacy kiezen uit honderden bruidsjurken. Alles is mogelijk bij Speksnijder. Zoek je een jurk in een kleur of wil je de jurk van je keuze aanpassen wat betreft hals en mouwen? Maak een afspraak en ze laten je persoonlijk alle mogelijkheden zien én ervaren!

Als aanstaande bruidegom kan je terecht in zowel Bergambacht als Veenendaal. Ze hebben een prachtige collectie trouwpakken om uit te kiezen. Of wil je je eigen trouwpak ontwerpen? Ook dat is mogelijk op de tailormade-afdelingen. Ervaar het zelf, maak een afspraak en er staat een persoonlijk adviseur voor je klaar. www.bruidscollectie.nl/afspraak

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
1.500 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Aanbetaling Pin Rekening Machtiging
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Welke producten biedt u aan?
Jurk Bruidsmeisjes
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop niet beschikbaar
Wat zijn de openingstijden?
Maandag: 13.30 - 17.30 uur Dinsdag: 9.30 - 17.30 uur Woensdag: 9.30 - 17.30 uur Donderdag: 9.30 - 17.30 uur Vrijdag: 9.30 - 21.00 uur Zaterdag: 9.30 - 17.00 uur
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1932

Meningen over Speksnijder Bruid & Bruidegom

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
jellebregman
Door Jelle
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Zaterdag mijn pak gekocht bij Speksnijder. Wat een professionele en gezellig verkoop! Er wordt echt naar je wensen geluisterd, tijd genomen en eerlijk advies gegeven! Daarnaast is het assortiment groot, waardoor je keuze hebt. Ik heb 6 pakken gepast, en de verkoper haalde zonder moeite een hele paspop uit elkaar om het pak eraf te halen om te passen. Het is geen moeten en geen opdringerig gedoe waardoor je je gedwongen voelt te kopen. Er is nog nooit iets zo fijn en goed aan mij verkocht! Iedereen aan te raden! Alleen maar lof! Complimenten aan Bram, topgozer!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 2861

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken