Bruidsboetiek Lovely Lady

  • Prijsklasse Midden
  • Website

De mooiste dag van je leven begint bij Bruidsboetiek Lovely Lady in Waalwijk!

Je bent gevraagd en je hebt JA... gezegd. Tijd om te beginnen met alle leuke voorbereidingen. Waar je ook gaat trouwen, een sfeervolle binnen locatie of buiten? Dicht bij huis of misschien wel op een wit strand in het buitenland? Bruidsboetiek Lovely lady in Waalwijk heeft DE bruidsjapon voor jou!

LOVELY LADY in Waalwijk al sinds 1974 het mooiste en gezelligste bruidshuis van Noord-Brabant. Wij bieden een fantastische, zorgvuldig geselecteerde, collectie bruidsjaponnen van bekende en minder bekende topmerken, en niet onbelangrijk ons motto “voor elk budget een stralende bruid” maken wij graag waar!

Prijsklasse: nieuwe collectie 1050-2000   Sample: vanaf 500 - 1000

In onze collectie zijn alle verschillende stijlen vertegenwoordigd en diverse maten, waaronder ook een Bride with curves lijn. Zoek je een klassieke, romantische of liever een stoere japon, bij Bruidsboetiek Lovely Lady zul je het zeker kunnen vinden.

Alle bruidsjaponnen worden in ons eigen atelier perfect op maat gemaakt. Wil je iets veranderen of aanpassen aan jouw japon dan veranderen wij dit naar jouw wensen.                                     Wil je graag een unieke japon, geheel door Lovely Lady ontworpen, dan gaat onze ontwerpster/coupeuse graag met jou aan de slag om jouw DROOMJAPON te creëren. 

Vind je droomjapon in een gastvrije en prettige sfeer, bij Lovely Lady

EEN BRUIDSBOETIEK MET PASSIE”.

Natuurlijk gaan wij voor de complete look dus hebben wij een geweldige collectie: Lingerie van verschillende topmerken, van mooi eenvoudig en comfortabel tot romantisch luxe, afgewerkt met prachtig kant, en sexy.

Bruidsschoenen waar de je hele dag op kan genieten en s'avonds dan ook nog heerlijk op  kan swingen

Prachtige sluiers/haar accessoires en hele mooie stijlvolle en hippe sieraden om eea af te stylen.

Tevens hebben wij een ontzettend leuke en lieve collectie bruidsmeisjes jurkjes in de winkel hangen, dit alles voor zeer toegankelijke prijzen vanaf €95,-- tot ca €175,--.    Maar ook deze jurkjes kunnen wij in ons atelier ontwerpen geheel bijpassend bij jouw Bruidsjapon. Natuurlijk kan je bij ons ook terecht voor de bijpassende schoentjes.

Bezoeker, laat een review achter over Bruidsboetiek Lovely Lady en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Bruidsboetiek Lovely Lady

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de openingstijden?
maandag: 13:00 uur - 17:00 uur dinsdag : 9:00 uur - 17:00 uur woensdag: 9:00 uur - 17:00 uur donderdag: 9:00 uur - 17:00 uur vrijdag: 9:00 uur - 17:00 uur Zaterdag: 9:00 uur - 16:00 Uur Zondag gesloten Op aanvraag VIP avond speciaal te reserveren voor info hierover zie site: www.lovelylady.nl
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Volgens de algemene voorwaarden CBW erkend! Bij aankoop van de japon 50% aanbetaling (via pin/kontant of bankoverschrijving achteraf )en bij de 1e pas (4mnd later) de 2e restant betaling.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Hoe omschrijft u de stijl van uw jurken?
Originele stijl, Romantische stijl, Glamoureuze stijl, Moderne stijl, Prinsessen stijl, Vintage stijl
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Wat is de gemiddelde prijs van een trouwjurk?
€1500,--/1650,--
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop niet beschikbaar
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
De VIP avonden zijn reuze ontspannen en gezellig, de winkel is speciaal voor jou en jouw gevolg geopend en worden niet gestoord door telefoon of andere zaken. We schenken een drankje en serveren een hapje erbij en in alle rust en gezelligheid kan jij jouw DROOMJAPON vinden. De kosten zijn €50,-- maar als je die avond jouw jurk vind en koopt vervalt dit natuurlijk. De avonden zijn vaak zo gezellig dat het wel eens een latertje wordt maar wij genieten niet zo hiervan als jullie! Nieuwsgierig geworden gewoon even bellen 0416-337388 of via de deze site of website reserveren.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
Gestart in 1976 en nog steeds het mooiste en gezelligste bruidshuis in de regio.

Adres

Stad: 5141 GG
Gerelateerde tags:
  • Bruidsmode Boetiek
  • Midden
  • Moderne stijl
  • Vintage stijl
  • Originele stijl
  • Romantische stijl
  • Glamoureuze stijl
  • Prinsessen stijl