Landgoed de Olmenhorst

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Landgoed de Olmenhorst

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Trouwen tussen de appel en perenbomen op een droomlocatie in de randstad. Landgoed de Olmenhorst is een oase van rust op de grens van Noord- en Zuid-Holland.

Uniek door de combinatie van originele locaties verspreid over het landgoed, een prachtige boomgaard, een Landgoedwinkel en diverse winkels/ateliers.

Zowel het Boshuis als het Paviljoen zijn officiële trouwlocaties van de Gemeente Haarlemmermeer waarbij je bij mooi weer zowel in een tuin met eeuwenoude bomen als midden in de boomgaard elkaar het ja-woord kunt geven. De schuur van de Monumentale boerderij is een authentieke plek voor een groot diner. En bij mooi weer staan de sfeervol gedekte tafels buiten op het gras of terras in de boomgaard.

Overnachten is na het huwelijk mogelijk in het woonhuis van de Monumentale boerderij met 3 slaapkamers. Eventueel aan te vullen met tentjes in de tuin. Waarbij we de volgende dag het ontbijt verzorgen met picknickmanden in de keuken.

Ons professionele team verzorgt jullie dag op culinair gebied. Van kleine hapjes tot rijk gedekte tafels. Puur en eerlijk eten, dat is waar het landgoed voor wil staan. Zoals we ons fruit biologisch telen, gaan we ook in culinair opzicht zo veel mogelijk uit van biologisch en duurzame producten.

Hierbij koken we het liefst vanaf mobiele keukens, houtgestookte oven, braai en rookoven. Supervers, interactief en vooral lekker!

Het hele sfeerbeeld van een ceremonieopstelling met hooibalen, houten klapstoeltjes tot kasteelstoeltjes, de gerechten, bloemen en decoratie is in goed overleg. We horen vaak van de bruidsparen dat de informele, ongedwongen sfeer precies bij hen past.

Voor kinderen is er op het landgoed van alles te doen zoals een speurtocht, appels plukken in september en oktober tot een activiteit bij de ateliers.

Meningen over Landgoed de Olmenhorst

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 2165 AS

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact