Landgoed Groenendaal

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Landgoed Groenendaal

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Wedding, bruiloft, huwelijk, trouwen…

het woord waar het uiteindelijk allemaal om draait

op de mooiste dag van je leven is ‘JA’.

 

‘Ja’ is ook het woord dat veelvuldig wordt uitgesproken op Landgoed Groenendaal. Bij deze Heemsteedse Hofleverancier zijn er namelijk talloze mogelijkheden om de huwelijksdag in te vullen naar jullie eigen ideeën en wensen. Het team van Landgoed Groenendaal zorgt voor een vrolijke glimlach, prettige service en culinaire hoogtepunten. De prachtige natuur van het Groenendaalse Bos staat ieder seizoen garant voor een romantische sfeer.

 

Trouwen in de natuur
Landgoed Groenendaal is door de Gemeente Heemstede aangewezen als officiële trouwlocatie. In de zonovergoten tuin zijn inmiddels heel wat huwelijken gesloten. Ook in de Serre en de drie verschillende zalen klinkt het jawoord luid en liefdevol. In het geval van een geplande buitenceremonie in combinatie met wiebelige weersverwachtingen staat de binnensetting stand-by. Zo kun je tot op het laatste moment besluiten waar je ‘ja’ zegt.

 

Bridal Dining & Drinks
Landgoed Groenendaal is in de basis een à la carte restaurant met vermeldingen in culinaire magazines als de Michelingids en de Gault Millau (13). Dat zorgt voor oneindig veel mogelijkheden en flexibiliteit op culinair gebied. Doe daar je voordeel mee: kies voor een creatieve invulling die bij jullie droombruiloft past. Van een gezellige proeverij tot een informeel Walking Dinner, van een ongedwongen barbecue in de tuin tot een klassiek diner aan stijlvol gedekte tafels; alles is mogelijk.

 

Kom kijken & proeven!
Doe een aanvraag en wij nemen contact met je op! Wij nodigen jullie graag uit om het enthousiaste team ‘live’ te ontmoeten en - terwijl jullie de locatie bezichtigen - de sfeer te proeven.

 

We kijken uit naar jullie komst!

Meningen over Landgoed Groenendaal

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 2104 WP

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact