Love Wedding Planning

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Love Wedding Planning

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 50 €

Trouwen in Limburg, een buitenland bruiloft in eigen land

Trouwen in Maastricht of trouwen in Limburg? Ik bied een prachtig totaalpakket!

Hebben jullie al eens gedacht aan trouwen in Maastricht of trouwen in Limburg? Met haar heuvelachtige landschap en bourgondische leefwijze voelt trouwen in Limburg bijna als trouwen in Italie of Frankrijk. De hogere temperatuur dan in de rest van het land werkt hier zeker aan mee. Het trouwen Limburg arrangement biedt jullie een volledig verzorgde bruiloft in Limburg voor een vaste prijs. Ondanks dat is er binnen het pakket nog veel keuze, zoals de keuze voor de styling. Jullie kunnen kiezen uit de Bohemian stijl, Italiaanse stijl en Winter wedding. Samen met de beste trouwleveranciers van Limburg zorg ik ervoor dat jullie een echte droombruiloft krijgen. Willen jullie meer weten? Kijk eens op de website onder het kopje trouwen Limburg arrangement.

Weddingplanner of ceremoniemeester in Limburg

Geen volledig arrangement, maar gewoon iemand die jullie adviseert en helpt bij het organiseren van jullie trouwdag in Limburg? Kies dan voor mij als Weddingplanner of ceremoniemeester. Als ceremoniemeester maak ik het draaiboek en neem ik op jullie trouwdag alles uit handen, zodat jullie en jullie dierbaren onbezorgd kunnen genieten van deze speciale dag. Gedurende de planningsperiode ben ik een vraagbaak en adviseur voor jullie. Zo krijgen jullie bijvoorbeeld een lijst met trouwleveranciers waarvan ik de kwaliteit voor 100% kan garanderen. Als Weddingplanner kan ik jullie gehele trouwdag in Limburg organiseren of een deel hiervan, dat is maar net wat jullie willen. Denk bijvoorbeeld aan het contacteren van trouwleveranciers, het nakijken van offertes, het deelnemen aan gesprekken met de trouwlocatie, het onderhandelen met trouwleveranciers en nog veel meer. Ik ben als het ware jullie personal assistant.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
50 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Jullie krijgen een factuur en deze mogen jullie per bank betalen. Afhankelijk van de dienstverlening zal dit in 2-3 termijnen zijn.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Love Wedding Planning

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
EntertainmentCompany
Door Mathijs
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Colinda van Dijk is een enthousiaste weddingplanner die jullie als aankomend bruidspaar veel werk uit handen neemt. Doordat ze alle trends en ontwikkelingen in de bruiloftsector nauwlettend volgt is ze altijd op de hoogte van wat er voor jullie bruiloft allemaal mogelijk is. Love Wedding Planner is een talentvol en snel groeiende weddingplanner in Limburg! 

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 6436 EV

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact