• Prijsklasse Midden
  • Website

Het organiseren van jullie perfecte bruiloft vergt veel werk. Voordat de grote dag aanbreekt moet er veel worden voorbereid. Denk aan het vinden van de juiste locatie, het regelen van de juiste leveranciers en het onderhouden van contact met hen, het versturen van uitnodigen en bijhouden van alle aanwezige gasten en het schrijven van speeches, stukjes en een volledig draaiboek. Voordat de grote dag zover is willen jullie natuurlijk zo min mogelijk stress hebben. Gelukkig neem ik dit, met een team van specialisten, uit handen. Bij Love Wedding Planning ben je op het juiste adres voor volledige ontzorging, ondersteuning en/of advies. Hieronder vind je meer informatie over mijn specifieke diensten.

Wedding planner

Door mijn ervaring weet ik precies hoe jullie dag perfect moet worden. Ik ga met jullie in gesprek en ontdek waar jullie behoeftes liggen. Ik zorg er, mede met een team van specialisten die ik direct tot mijn beschikking heb voor, dat jullie worden ontzorgt op de gebieden waar jullie behoefte aan hebben. Zo krijg je minimaal 1 paar handen tot je beschikking die bereid zijn om alles voor jullie te regelen. Van de volledige voorbereiding van je bruiloft tot aan de complete ontzorging op de feestdag zelf. Geen rompslomp en je stressniveau wordt tot een minimum beperkt. Wel zo fijn als je binnenkort in het huwelijksbootje stapt.

Ceremoniemeester

Wil je liever zelf de organisatie van je bruiloft regelen? Maak dan gebruik van mij als ceremoniemeester. Sommige bruidsparen vinden het heerlijk om alles uit handen te geven, terwijl andere koppels liever zelf de touwtjes in handen houden. Op de dag dat jullie elkaar officieel het ‘ja-woord’ willen geven ben ik diegene die alle touwtjes in handen zal nemen en ervoor zorgt dat alles tot in de puntjes is geregeld. Gasten verwelkomen, het vrijgezellenfeest organiseren of speeches en stukjes voorbereiden? Geen enkel probleem. Het draaiboek opstellen is ook gesneden koek voor mij. Ik zorg ervoor dat jullie bruiloft een dag wordt om nooit meer te vergeten. Uiteraard is het ook mogelijk om mij deels als wedding planner en deels als ceremoniemeester in te huren. Dit noem ik ‘gedeeltelijke organisatie’.

Adviesgesprek met wedding planner

Een bruiloft is natuurlijk niet niks. Iedereen heeft zo zijn eigen wensen en behoeftes en als wedding planner begrijp ik dat. In een adviesgesprek geef ik je adviezen over locaties, leveranciers, passende thema’s en mooie decoraties. Je maak gebruikt van mijn adviesgesprek zodra je vastloopt op bepaalde punten of simpelweg advies wilt van een professional. Het adviesgesprek duurt gemiddeld zo’n 2 – 4 uur en is los te boeken.

Draaiboek, speeches en stukjes

Vandaag volgen we het draaiboek welke we voor jullie trouwdag in elkaar hebben gezet. In dit draaiboek staan alle zaken die van belang zijn verwerkt, zodat er niets mis kan gaan. Tevens staat in dit draaiboek het schema waarin alle speeches en stukjes staan die jullie en/of jullie gasten willen voordragen. Ik zorg ervoor dat alle betrokkenen tijdig een seintje krijgen om hun verhaal te vertellen. Ik zorg voor de aankondiging bij jullie als bruidspaar en de gasten. Zo zorg ik dat ook deze onderdelen van jullie dag tot in de puntjes geregeld zijn.

Het aanspreekpunt van de gasten

Of je nu 30 of 300 genodigden hebt, het verwelkomen van de gasten is een belangrijke taak. Ik zal ervoor zorgen dat iedere genodigde zich op zijn gemak voelt en direct weet waar hij of zij zijn jas op kan hangen, waar de toiletten zich bevinden en waar iedereen plaats mag nemen. Zo kunnen jullie onbezorgd voorbereidingen treffen voor ‘het grote moment’. Zorgen jullie ervoor dat jullie er stralend en met een grote glimlach staan, dan zorg ik dat de gasten het naar hun zin hebben. Perfect, toch?

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

4.9 1 mening
Door EntertainmentCompany
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Colinda van Dijk is een enthousiaste weddingplanner die jullie als aankomend bruidspaar veel werk uit handen neemt. Doordat ze alle trends en ontwikkelingen in de bruiloftsector nauwlettend volgt is ze altijd op de hoogte van wat er voor jullie bruiloft allemaal mogelijk is. Love Wedding Planner is een talentvol en snel groeiende weddingplanner in Limburg! 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Jullie krijgen een factuur en deze mogen jullie per bank betalen.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
€ 50,- per uur
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Love Wedding Planning is er voor iedereen die wil trouwen in het mooie Limburg! Ben je nieuwsierig naar wat Limburg jullie te bieden heeft? Neem dan eens contact op. Veel plezier met jullie voorbereidingen!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015

Adres

Stad: 6436 EV