• Prijsklasse Midden

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Leuk dat je onze Zankyou pagina bekijkt. 

Over Wedding Group

Wedding Group is een verzameling van bedrijven die diensten en producten leveren voor bruidsparen. De meeste bedrijven zijn gevestigd en werkzaam in Limburg, maar enkele bieden ook diensten aan in het buitenland. Partners van Wedding Group zijn onder andere te vinden op Ibiza, Formentera en Curaçao. Kortom: Wedding Group staat voor trouwen in Limburg, maar ook ver daarbuiten? De bedrijven die onderdeel zijn van Wedding Group zullen jullie bruiloft tot een sprookje maken. Deze bedrijven hebben stuk voor stuk veel ervaring in de trouwbranche en staan bekend om hun professionaliteit en kwaliteit. Ruim 400 bruidsparen gingen jullie voor in de afgelopen 12 jaren, graag bekijken we ook voor jullie naar onze mogelijkheden!

Kijk op onze website voor meer informatie!

www.weddinggroup.nl

www.trouwenibiza.com

www.weddingplannerlimburg.nl

Bezoeker, laat een review achter over Wedding Group en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Wedding Group

4.9 3 reviews
Door Gina
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

"just the 2 of us". Getrouwd met z'n tweeën...........en de kapper Lutz en Linda en Edwin (Wedding Group). Een waanzinnige dag gehad! Aangekleed en opgemaakt en haartjes gekapt en toen klaar voor onze waanzinnige dag!!! 

Een dag die tot in de puntjes goed verzorgd was! Zeer blij met de fotoshoot en wachten met smart op de restant van de foto's maar hebben daar alle vertrouwen in dat die ook perfect zijn!

Misbruik rapporteren
Door Vera
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De wedding group heeft voor ons een fantastische dag op Ibiza geregeld. Super mooie fotoshoot, goede cateraar met heerlijk diner en een mooie bar en dj boot. We hebben onwijs genoten van alles en hebben gelukkig nog de prachtige foto's om heel veel na te genieten!

Misbruik rapporteren
Door Freddy en Andrea
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben een fantastische bruiloft gehad op Ibiza dankzij Wedding Group en zijn meer dan tevreden met hoe alles is gelopen.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Zodra jullie de keuze hebben gemaakt om een of meer van onze diensten af te nemen, maken we een bevestiging voor jullie op, na deze bevestiging volgt een factuur voor de 1e helft en een maand voor jullie bruiloft ontvangen jullie de factuur met de 2e helft, deze dient dan vlak voor jullie bruiloft pas betaald te worden. In principe dus betaling per bank.
Wat zijn uw tarieven?
35,- per uur
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Wij zijn de langst bestaande weddingplanner van Nederland, hierdoor hebben we in de afgelopen jaren vele weddingplanners zien komen en gaan. Op zich helemaal geen probleem collega's, want zo is er voor jullie als bruidspaar iets te kiezen en een klik is absoluut belangrijk voor het vinden van jullie weddingplanner! Alleen wat we de laatste jaren veel zien, is dat er steeds vaker weddingplanners zonder of bijna zonder ervaring zichzelf experts noemen, ook voor buitenland bestemmingen, waar ze zelf nog bijna nooit waren, laat staan voldoende ervaring en kennis hebben om hier ook problemen op te kunnen lossen. Wij gunnen elk bruidspaar de droombruiloft die ze graag wensen en daar hoort ook de juiste organisatie en aanpak bij! Helaas krijgen wij nog steeds bruidsparen bij ons terug na een aantal maanden, ze gingen het dan eigenlijk met een andere partij doen, dit bleek dan na een tijd toch niet goed of fijn te gaan en dan komt de vraag of wij alsnog beschikbaar zijn. Persoonlijk vind ik dat echt erg, ik vind dat iedereen met een fijn gevoel en zonder buikpijn met de voorpret van zijn bruiloft bezig moet kunnen zijn, niet alleen deze dag zelf, ook de weg ernaartoe mag een feestje zijn! Daar gaan wij dan ook voor...
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2005

Adres

Stad: 6367 BR