Wedding Group

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Wedding Group

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 35 €

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Leuk dat je onze Zankyou pagina bekijkt. 

Over Wedding Group

Wedding Group is een verzameling van bedrijven die diensten en producten leveren voor bruidsparen. De meeste bedrijven zijn gevestigd en werkzaam in Limburg, maar enkele bieden ook diensten aan in het buitenland. Partners van Wedding Group zijn onder andere te vinden op Ibiza, Formentera en Curaçao. Kortom: Wedding Group staat voor trouwen in Limburg, maar ook ver daarbuiten? De bedrijven die onderdeel zijn van Wedding Group zullen jullie bruiloft tot een sprookje maken. Deze bedrijven hebben stuk voor stuk veel ervaring in de trouwbranche en staan bekend om hun professionaliteit en kwaliteit. Ruim 400 bruidsparen gingen jullie voor in de afgelopen 12 jaren, graag bekijken we ook voor jullie naar onze mogelijkheden!

Kijk op onze website voor meer informatie!

www.weddinggroup.nl

www.trouwenibiza.com

www.weddingplannerlimburg.nl

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
35 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Zodra jullie de keuze hebben gemaakt om een of meer van onze diensten af te nemen, maken we een bevestiging voor jullie op, na deze bevestiging volgt een factuur voor de 1e helft en een maand voor jullie bruiloft ontvangen jullie de factuur met de 2e helft, deze dient dan vlak voor jullie bruiloft pas betaald te worden. In principe dus betaling per bank.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2005
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Wedding Group

4.8
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(3)
Prijs/kwaliteit
(3)
Aanrader?
(3)
ginavanmilt
Door Gina
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

"just the 2 of us". Getrouwd met z'n tweeën...........en de kapper Lutz en Linda en Edwin (Wedding Group). Een waanzinnige dag gehad! Aangekleed en opgemaakt en haartjes gekapt en toen klaar voor onze waanzinnige dag!!! 

Een dag die tot in de puntjes goed verzorgd was! Zeer blij met de fotoshoot en wachten met smart op de restant van de foto's maar hebben daar alle vertrouwen in dat die ook perfect zijn!

Misbruik rapporteren
v.trescher
Door Vera
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De wedding group heeft voor ons een fantastische dag op Ibiza geregeld. Super mooie fotoshoot, goede cateraar met heerlijk diner en een mooie bar en dj boot. We hebben onwijs genoten van alles en hebben gelukkig nog de prachtige foto's om heel veel na te genieten!

Misbruik rapporteren
dretjuh
Door Freddy en Andrea
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben een fantastische bruiloft gehad op Ibiza dankzij Wedding Group en zijn meer dan tevreden met hoe alles is gelopen.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 6367 BR

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact