M+ Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

M+ Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.595 €

Benieuwd of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Stuur me dan gerust een berichtje. 

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Voor dat we de diepte in duiken, wil ik jullie graag wat meer vertellen over mijn fotografie. Ik fotografeer al jaren de mooiste en meest uiteenlopende bruiloften. Vanaf 2015 doe ik dit bedrijfsmatig en in 2017 heb ik hiervoor mijn 9 to 5 job opgezegd. Ik heb er voor gekozen om te doen wat ik écht leuk vind. Door mijn ruime ervaring in de trouwbranche weet ik precies hoe het allemaal werkt, ik ben makkelijk in de omgang en wil graag helpen om jullie de mooiste dag van je leven te laten beleven! 

Fotografie met stijl en focus op liefde

Ik begin altijd met de vraag: waar zijn jullie naar op zoek? Dit is gelijk de moeilijkste vraag, want waar let je nou eigenlijk op? Ik probeer het je direct wat makkelijker te maken.

Mijn fotografiestijl is journalistiek en spontaan, met gebruik van mooi natuurlijk licht. Authenticiteit, verbinding en liefde zijn de hoofd punten die je terugziet in de reportage. Toch moeten we dit echt samen doen, dus een goede klik met je fotograaf is heel belangrijk. Dan kunnen jullie de dag op een ontspannen manier beleven en kan ik de dag vastleggen zoals hij écht is.

Jullie zijn waarschijnlijk niet op zoek naar foto’s waar jullie geforceerd in een houding staan, die dan al helemaal niet comfortabel aanvoelt. Het is jullie bruiloft, dus het moet een onvergetelijke dag zijn met alleen maar mooie ervaringen. Dit geldt ook voor de fotoshoot: ik zal er voor zorgen dat de trouwshoot altijd leuk, gezellig en spontaan is. Natuurlijk zal ik tips en aanwijzingen geven, maar het genieten staat voorop. Jullie maken de foto bijzonder, dus wees jezelf! Dan komt alles goed.

Alle grote momenten van de dag leg ik vast, maar ik kijk ook verder dan dat. Kleine details die de dag zo speciaal maken zijn voor mij van groot belang.

Genoeg daarover, ik zal nu wat over mezelf vertellen. Ik ben een enthousiaste, creatieve en spontane fotograaf, die zich helemaal laat leiden door de flow van de dag. Ik ben op de achtergrond aanwezig en daardoor zal ik niet opvallen tussen het gezelschap.

Ik meng me van nature goed in ieder gezelschap. Zo kan ik spontane en intieme momenten vastleggen. Technisch ben ik goed onderlegd, er kan voor mij dus ook weinig mis gaan. Door mijn creativiteit kan ik me aanpassen aan iedere situatie en locatie.

In 2014 ben ik afgestudeerd als grafisch vormgever, maar na een paar jaar werkzaam te zijn geweest in deze branche en ik steeds meer aanvragen voor bruidsfotografie kreeg, heb ik mij hier volledig op gestort. Fotografie is voor mij een middel om de wereld vanuit mijn perspectief te laten zien. Foto’s zijn een middel om al het moois in de wereld te delen. Ik laat graag mensen zien hoe mooi ze zijn en vertel ieder verhaal. Mijn focus ligt op liefde.

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.595 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Er wordt altijd een vooruitbetaling gevraagd van 25% na het tekenen van het contract. Binnen 8 dagen na de bruiloft dient het resterende bedrag te worden betaald.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over M+ Fotografie

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 8316 PZ

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact