• Prijsklasse Betaalbaar
  • Website

Ik leg het verhaal van jullie trouwdag vast en beeld de gevoelens uit in fotografie. Ik leg de momenten vast die jullie bruiloft zo bijzonder maken.

Altijd zoekende naar het bijzondere licht, de mooie plekjes en dat speciale momentje tussen het bruidspaar. Jullie foto's moeten er uit springen en dat is wat ik doe. De foto's van jullie trouwdag zijn uniek. 

Tijdens onze trouwdag was de shoot in één woord geweldig! We hebben lol gehad, waardoor de foto's ook meteen zo klaar waren. Marieke zit vol goede ideeën die niet standaard zijn.

Ik wordt gelukkig van het fotograferen van mensen. De vraag: 'Zijn wij dat écht?! wordt me dan ook vaak gesteld. Ik zet jullie in een ander daglicht en laat de mooiste kanten zien. Ik zal er  voor zorgen dat de portret-shoot altijd leuk, gezellig en spontaan is.

Het grootste gedeelte van de dag leg ik op een journalistieke manier vast, maar toch ben ik altijd opzoek naar een creatieve twist die de foto bijzonder zal maken. Alle grote momenten, van het ophalen tot de taart aansnijden leg ik vast, maar ik zal er ook zijn voor de kleinste details die de dag zo bijzonder maken. Jullie zullen haast niet merken dat ik aanwezig ben en er wordt weinig geregisseerd. Bij de familiefoto's en de portret-shoot geef ik aanwijzingen, maar jullie maken de foto bijzonder, dus hou het vooral dicht bij jezelf. Ook schenk ik aandacht voor de wedding-details zoals ringen, sierraden, aankleding etcetera. 

Ze is flexibel, luisterde naar onze wensen en is op een zeer positieve manier eigenwijs. Juist doordat ze eigenwijs is hebben wij geweldige foto's en een prachtig aandenken aan onze geweldige dag. Dat hadden we vooraf niet kunnen bedenken.

Wil je meer informatie of de beschikbaarheid van jullie trouwdatum? Neem contact met mij op via bovenstaand contactformulier en/of kijk op www.mplusfotografie.nl

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
750
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Er wordt altijd een vooruitbetaling gevraagd van 25% na het tekenen van het contract. Binnen 8 dagen na de bruiloft dient het resterende bedrag te worden betaald.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Iedere bruiloft is anders en uniek, ieder mens is uniek en ieder bruidspaar is uniek. Dat maakt dit werk ook zo ontzettend leuk!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik werk over het algemeen alleen, maar op aanvraag is een second shooter altijd mogelijk.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
De foto's worden in het weekend na de bruiloft in een online album geplaatst waar de klant alle foto's kan bekijken. Binnen twee weken ontvangt de klant een proef van het trouwalbum en wanneer deze akkoord is en gedrukt wordt deze zo snel mogelijk samen met een USB met alle hoge resolutie beelden toe gestuurd.

Adres

Stad: 8316 PZ
Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Betaalbaar
  • Fotografie
  • Spontane Fotojournalistiek