• Prijsklasse Midden

Benieuwd of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Stuur me dan gerust een berichtje. 

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Voor dat we de diepte in duiken, wil ik jullie graag wat meer vertellen over mijn fotografie. Ik fotografeer al jaren de mooiste en meest uiteenlopende bruiloften. Vanaf 2015 doe ik dit bedrijfsmatig en in 2017 heb ik hiervoor mijn 9 to 5 job opgezegd. Ik heb er voor gekozen om te doen wat ik écht leuk vind. Door mijn ruime ervaring in de trouwbranche weet ik precies hoe het allemaal werkt, ik ben makkelijk in de omgang en wil graag helpen om jullie de mooiste dag van je leven te laten beleven! 

Fotografie met stijl en focus op liefde

Ik begin altijd met de vraag: waar zijn jullie naar op zoek? Dit is gelijk de moeilijkste vraag, want waar let je nou eigenlijk op? Ik probeer het je direct wat makkelijker te maken.

Mijn fotografiestijl is journalistiek en spontaan, met gebruik van mooi natuurlijk licht. Authenticiteit, verbinding en liefde zijn de hoofd punten die je terugziet in de reportage. Toch moeten we dit echt samen doen, dus een goede klik met je fotograaf is heel belangrijk. Dan kunnen jullie de dag op een ontspannen manier beleven en kan ik de dag vastleggen zoals hij écht is.

Jullie zijn waarschijnlijk niet op zoek naar foto’s waar jullie geforceerd in een houding staan, die dan al helemaal niet comfortabel aanvoelt. Het is jullie bruiloft, dus het moet een onvergetelijke dag zijn met alleen maar mooie ervaringen. Dit geldt ook voor de fotoshoot: ik zal er voor zorgen dat de trouwshoot altijd leuk, gezellig en spontaan is. Natuurlijk zal ik tips en aanwijzingen geven, maar het genieten staat voorop. Jullie maken de foto bijzonder, dus wees jezelf! Dan komt alles goed.

Alle grote momenten van de dag leg ik vast, maar ik kijk ook verder dan dat. Kleine details die de dag zo speciaal maken zijn voor mij van groot belang.

Genoeg daarover, ik zal nu wat over mezelf vertellen. Ik ben een enthousiaste, creatieve en spontane fotograaf, die zich helemaal laat leiden door de flow van de dag. Ik ben op de achtergrond aanwezig en daardoor zal ik niet opvallen tussen het gezelschap.

Ik meng me van nature goed in ieder gezelschap. Zo kan ik spontane en intieme momenten vastleggen. Technisch ben ik goed onderlegd, er kan voor mij dus ook weinig mis gaan. Door mijn creativiteit kan ik me aanpassen aan iedere situatie en locatie.

In 2014 ben ik afgestudeerd als grafisch vormgever, maar na een paar jaar werkzaam te zijn geweest in deze branche en ik steeds meer aanvragen voor bruidsfotografie kreeg, heb ik mij hier volledig op gestort. Fotografie is voor mij een middel om de wereld vanuit mijn perspectief te laten zien. Foto’s zijn een middel om al het moois in de wereld te delen. Ik laat graag mensen zien hoe mooi ze zijn en vertel ieder verhaal. Mijn focus ligt op liefde.

Bezoeker, laat een review achter over M+ Fotografie en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over M+ Fotografie

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
1595
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Er wordt altijd een vooruitbetaling gevraagd van 25% na het tekenen van het contract. Binnen 8 dagen na de bruiloft dient het resterende bedrag te worden betaald.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Iedere bruiloft is anders en uniek, ieder mens is uniek en ieder bruidspaar is uniek. Dat maakt dit werk ook zo ontzettend leuk!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik werk over het algemeen alleen, maar op aanvraag is een second shooter altijd mogelijk.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
De foto's worden in het weekend na de bruiloft in een online album geplaatst waar de klant alle foto's kan bekijken. Binnen twee weken ontvangt de klant een proef van het trouwalbum en wanneer deze akkoord is en gedrukt wordt deze zo snel mogelijk samen met een USB met alle hoge resolutie beelden toe gestuurd.

Adres

Stad: 8316 PZ

Vergelijkbare leveranciers

I Shoot Weddings Sterk aanbevolen
Trouwfotografen | Haren
14

“Ik zoek niet, ik vind” - Pablo Picasso Met mijn camera ga ik keer op keer het avontuur aan, zonder dat ik weet wat ik tegen ga komen. Zonder oordeel of verwachting ga ik op pad en zie ik momenten ontstaan. Ik ben er nooit naar op zoek, maar ik vind de momenten en ze vinden mij. Ik laat ze ontstaan,... Zie +

Trouwfotografen | Kraggenburg
7

Waarom fotografeer ik en waarom fotografeer ik bruiloften? Dat is een vraag die ik niet alleen heel belangrijk vind, maar ook iets wat ik ontzettend moeilijk en eigenlijk ook wel spannend vind om onder woorden te brengen... Want waarom doe je wat je doet, en waarom is dat je passie? Ik hou namelijk... Zie +

Trouwfotografen | Joure
Reageert
snel

RELAXTE, ONOPVALLENDE & SPONTANE TROUWFOTOGRAFIE Mijn doel als trouwfotograaf is om het plezier, de emotie en de belangrijkste momenten op jullie trouwdag op een pure en ongedwongen manier vast te leggen. Voor die ene dag wil ik graag onderdeel zijn van jullie gezelschap en opgaan in de sfeer... Zie +

Trouwfotografen | Zwolle
Reageert
snel

Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf die op een ongedwongen en ontspannen manier jullie trouwdag vastlegt? Dan zijn jullie bij mij op het juiste adres! Ongetwijfeld zijn jullie vast al heerlijk aan het wegdromen over jullie grote dag. Misschien vieren jullie deze dag met vrienden en familie,... Zie +

My Eye Fotografie Sterk aanbevolen
Trouwfotografen | Apeldoorn
Reageert
snel
15

-JUST REMEMBER..... THE CAKE GETS EATEN, THE FLOWERS WILL DIE, BUT THE WEDDING PHOTO'S WILL LAST FOREVER- Ik ben dol op spontane bruidsparen die stapel verliefd zijn en heerlijk kunnen genieten op hun grote dag, zonder al te veel stress. Ik breng de spontaniteit mee en hoop dat jullie die met mij... Zie +

Trouwfotografen | Elspeet
Reageert
snel
1

Als fotograaf legt Jan graag op een ongedwongen en sympathieke wijze de bijzondere momenten in uw leven vast. Of het nu gaat om bruidsfotografie of een loveshoot, hij zorgt voor een blijvende herinnering. Hij maakt foto's die persoonlijk en echt zijn. Dit doet hij door zich op een natuurlijke wijze... Zie +

Trouwfotografen | Soest
Reageert
snel

Trouwfotografie, het belangrijkste moment vastgelegd Mijn naam is Patrick van Emst. Ik ben ruim 15 jaar actief als Trouwfotograaf. Het fotograferen van een bruiloft is voor mij elke keer weer iets moois, het vastleggen van een speciale dag vol emoties. Een huwelijksreportage is iets persoonlijks en... Zie +

Trouwfotografen | Meppel

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Foto’s zijn de blijvende herinneringen van jullie trouwdag. Als trouwfotograaf leg ik jullie trouwdag op een mooie manier vast. Ongedwongen, precies zoals jullie dag is geweest, vol spontane en emotionele momenten.  Zodat ook na de bruiloft de sfeer... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Midden
  • Fotografie
  • Spontane Fotojournalistiek