Daniëlle Kroneman Photography

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Daniëlle Kroneman Photography

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.630 €

Hallo allemaal en welkom! Ik ben Danielle, een bruidsfotografe op de Veluwe met een grote liefde én passie voor fotografie. Met mijn fotografie wil ik bijzondere en intieme verhalen vertellen. Mijn fotografie kan dan ook omschreven worden als pure, oprechte en sfeervolle fotografie. Ik geloof dat goede fotografie te maken heeft met het vertellen van verhalen.

Intieme, avontuurlijke en gestylde bruiloften in het Nederland en buitenland zijn degenen waar ik opslag verliefd op wordt. Ik voel me dan ook erg gezegend dat ik, met mijn camera, al deze bijzondere en vooral prachtige verhalen mag vastleggen. 
Ik ben dankbaar dat jullie overwegen mij bij jullie bruiloft te betrekken. Spreekt mijn werk jullie aan, stuur mij dan zeker een leuk berichtje. Ik hoop van jullie te horen!

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.630 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Wanneer jullie besluiten voor mij te kiezen als fotograaf, stuur ik jullie direct na de boeking een factuur van 50% van het gehele bedrag. De andere 50% komt direct na de bruiloft. Zo hoeven jullie niet in één keer een heel bedrag te betalen.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Daniëlle Kroneman Photography

4.8
4 reviews
4 reviews
Professionaliteit
(4)
Prijs/kwaliteit
(4)
Aanrader?
(4)
carolientewierik
Door Carolien
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Ik ben videograaf en heb een jaar geleden samen met Danielle een bruiloft mogen vastleggen. Dat was in één woord geweldig! Op dat moment was ik nog maar net begonnen. Ik heb superveel van haar kunnen leren en we volgen elkaar op de voet. Voor mij is Danielle echt een groot voorbeeld. Wat mij vooral aanspreekt (naast haar gezellige persoonlijkheid natuurlijk) is haar stijl van fotografie. Lekker stoer! Love it!

Misbruik rapporteren
Dankjewel lieve Carolien! En dat gevoel is uiteraard geheel wederzijds, want girl; YOU ROCK!
hadassahgoijert
Door Hadassah
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Danielle was afgelopen zomer de fotografe op onze bruiloft! Fantastisch! De *preview* foto’s waren al erg mooi,, we kijken erg uit naar de rest!

mocht je op zoek zijn naar een professionele, enthousiaste en leuke fotograaf... boek Danielle dan zit je zeker goed en krijg je zeker weten de mooiste foto’s van jullie dag!

Misbruik rapporteren
Dankjewel voor je lieve woorden, Hadas!!
anne.oosterhof
Door Anne
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij waren super blij met Danielle. Ze is erg enthousiast, heeft humor en weet goed wat ze doet. We hebben mooie foto's terug gezien waarvan we niet eens door hebben gehad dat ze ze gemaakt heeft ook al was het soms van dichtbij :)  Ook onze daggasten waren enthousiast over haar. We kregen van een daggast te horen dat als ze ooit ging trouwen ze ook Danielle wilde boeken!

wij raden Danielle zeker aan!

Misbruik rapporteren
Dankjewel lieve Anne! Wat super gaaf om dat te horen! ️
Bekijk meer

Adres

Stad: 8084 BK

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact