• Prijsklasse Luxueus

Maaike Trouwt verzorgt voor jullie als bruidspaar een heel persoonlijke trouwceremonie die voldoet aan al jullie wensen en ideeën. Samen kijken we hoe we dat moment speciaal en onvergetelijk kunnen maken.  Iedere locatie en elk tijdstip in binnen- of buitenland is mogelijk. 

 

 

Bezoeker, laat een review achter over Maaike Trouwt en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Maaike Trouwt

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Per bank.
Vanaf welke prijs wordt de service aangeboden?
€ 500,00
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
In 2014 genoot ik van de diversiteit aan bruidsparen waarvoor Maaike Trouwt de ceremonie mocht verzorgen. Zo had ik een 'Typical English Wedding', een bruidspaar met een 'Vintage Wedding' in de Voerstreek in België, twee bruiden op een 'Festival Wedding' en een 'Beach Wedding'. Ik trouwde binnenschippers die hun boot traditioneel met een vlaggenlijn hadden versierd, twee bruidegommen met wel 200 gasten, een jong paar waarvan hun Engelse Basset -mét stropdas!- de ringen kwam brengen en nog veel andere paren met boeiende verhalen. Heerlijk om hún verhaal aan hun gasten te mogen vertellen. Dat is waarom ik zo van mijn werk houd!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2009

Adres

Stad: 6004 KL
Gerelateerde tags:
  • Ceremonie spreker
  • Luxueus