• Prijsklasse Betaalbaar

Wat  is er leuker dan te  kiezen voor je eigen trouwambtenaar.

Leuk dat je even doorklikt. Ik ben Ingrid van den Hombergh en getrouwd worden door “Samen-Trouwen” is kiezen voor een persoonlijke en originele ceremonie met een dosis humor, enthousiasme, passie en creativiteit. Jullie wensen en ideeën gaan we met diegene die dicht bij jullie staan samenvoegen tot één verhaal. Zo creëren we stapje voor stapje, samen “jullie verhaal”.

Ik hou van mensen en van verhalen schrijven. De bruisende energie van twee geliefden geeft mij telkens weer een boost, waardoor mijn hartje sneller gaat slaan. Ieder huwelijk is uniek en dat maakt mijn werk zo speciaal! Ieder moment van “JA” zeggen blijft óók voor mij spannend en jullie liefde vertalen naar een mooi verhaal vindt ik het allerleukste om te doen. Ik denk graag Out of the box en vindt het heerlijk om mijn orginalteit en creativiteit toe te passen. 

Wanneer jullie aan het eind van de dag zeggen :  “dit was hét mooiste moment”. “ Een moment om te koesteren, blijvend genieten, kortom…. onvergetelijk!!” Dan is mijn missie geslaagd.

Nieuwsgierig? Je mag me altijd bellen of mailen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ik hoop tot gauw!

Lieve groet,

Ingrid

Bezoeker, laat een review achter over Samen Trouwen en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Samen Trouwen

4.9 3 reviews
Door Fabienne
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hadden ons geen betere ceremonie kunnen wensen dankzij Ingrid van Samen Trouwen. Ingrid is een vakvrouw en perfectionist. Ze heeft onze ceremonie tot in de puntjes voorbereid en ons op een bijzondere manier ontvangen. Ingrid heeft door haar persoonlijke betrokkenheid bij ons een prachtig verhaal vol persoonlijke anekdotes en verhalen gebracht. Met een lach en een traan waren we hier zo door ontroerd. Wij kunnen daarom vol trots zeggen, er is geen betere trouwambtenaar dan Ingrid! Wij zouden haar daarom zeker aanbevelen voor andere toekomstige bruidsparen. 

 

Misbruik rapporteren
Door Lavanja
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Tijdens het eerste gesprek kwam Ingrid snel achter hoe wij zijn en hoe wij onze grote dag voor ogen  hadden. Ze had ons perfect beschreven en de ceremonie was in een woord magisch. Ze wilde graag meedenken en op de dag zelf liep alles hoe we samen hadden besproken. 

De locatie, onze familie en vrienden, de sfeer en Ingrid die ons liefdes verhaal prachtig had beschreven. 

Wij hebben lang gewacht op de dag dat wij gingen trouwen en het wachten voor deze PERFECTE dag  was  het helemaal waard 

Misbruik rapporteren
Door Janine
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ingrid doet dit werk vol passie. Wij hebben genoten van haar enthousiasme. Zijn heel blij geweest met de keuze voor samentrouwen, zeker een aanrader. 

Groet ruud en janine

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Per factuur. Aanbetaling na opdrachtbevestiging restant 14 dagen vóór de ceremonie
Wat voor soort ceremonies begeleidt u?
Burgerlijke ceremonie, Vrije ceremonie
Vanaf welke prijs wordt de service aangeboden?
750,--
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Vanaf 2007 ben ik werkzaam als Babs en trouw ik bruidsparen voor de wet. Ik mag in iedere gemeente van Nederland bruidsparen trouwen. Ik hou van mensen en liefde, dit omzetten tot een mooi verhaal en dan ook nog mogen vertellen is mijn passie. Daarom ben ik naast mijn Babs zijn mijn bedrijf Samen-Trouwen gestart en kun je me inhuren als zelfstandig trouwambtenaar of ceremoniespreker.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017

Adres

Stad: 6075 AR

Vergelijkbare leveranciers

Ceremonie spreker | Eindhoven
Reageert
snel

Wat is er nou mooier dan elkaar het JA woord geven op jullie eigen droomlocatie. Ik kan de huwelijksceremonie helemaal invullen zoals jullie dat willen, persoonlijk, trendy en origineel met alles erop en eraan zoals het JA woord, het wisselen van de ringen en het tekenen van de akte.  Als jullie... Zie +

Ceremonie spreker | Weert
Reageert
snel

Maaike Trouwt verzorgt voor jullie als bruidspaar een heel persoonlijke trouwceremonie die voldoet aan al jullie wensen en ideeën. Samen kijken we hoe we dat moment speciaal en onvergetelijk kunnen maken.  Iedere locatie en elk tijdstip in binnen- of buitenland is mogelijk.      Zie +

Ceremonie spreker | Simpelveld
Reageert
snel

You Forever denkt met jullie mee hoe jullie de huwelijksdag een onvergetelijke dag kunt worden. Een dag compleet naar jullie wensen: groots of juist intiem, met alles erop en eraan of juist heel ingetogen. Voor You Forever is het belangrijk jullie een persoonlijke, sfeervolle, ontspannen, warme, maar... Zie +

Ceremonie spreker | Helmond

Mensen, daarmee omring ik me het liefst. Verhalen, die horen bij mensen. En die verhalen inspireren me enorm. Met al mijn energie vertaal ik die verhalen in speeches. Prikkelend, warm en grappig. Mijn naam is Margot Cuppen, ceremoniespreker en zelfstandig trouwambtenaar. Parlante is zo’n 5 jaar geleden... Zie +

Ceremonie spreker | Slenaken

John en Madelene zijn de ¨Weddingpastors¨ - zij zullen van jullie trouwceremonie een echt feestje maken! Of jullie nu voor de eerste keer trouwen, of jullie geloften willen hernieuwen de Weddingpastors staan voor jullie klaar: van Ibiza, tot Curacao en natuurlijk in Nederland. Het unieke aan John en... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Ceremonie spreker
  • Betaalbaar