Mariënhof Amersfoort

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Mariënhof Amersfoort

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Capaciteit (zittend): 50-180
  • Capaciteit (staand): 50-250

Natuurlijk verdient het belangrijkste moment van jullie leven een unieke trouwlocatie! De Marienhof, gelegen in hartje Amersfoort, is een eeuwenoud klooster van maar liefst 500 jaar oud. Het is een officiële trouwlocatie met kerkkapel. U kunt hier dus zowel kerkelijk als burgerlijk trouwen, uniek voor trouwlocaties in de regio!

Met haar sprookjesachtige kloostertuinen, romantische binnenplaats, tien meter hoge trouwzaal en monumentale sfeer is de Mariënhof een sprankelende top trouwlocatie.

Nog een groot voordeel, alles kan op 1 locatie plaats vinden. In de Mariënhof kunt u de huwelijksplechtigheid, de receptie, het diner én het trouwfeest houden. Er zijn grote en kleine zalen, elk met een eigen karakter. Een intieme of grote bruiloft? Het is allemaal mogelijk!

Het team van de Mariënhof bestaat uit een groep gedreven, jonge en enthousiaste mensen die met hun ruime ervaring precies weten waar een goede trouwlocatie aan moet voldoen. Het team ontzorgt u volledig op deze dag en kunnen met hun vaste partners werkelijk alles voor u regelen: van eten, drinken, vervoer tot aan fotografie, entertainment en nog veel meer! Met veel plezier staan zij klaar u en uw gasten een prachtige beleving te geven vol met passie, kwaliteit en gastvrijheid.

De Mariënhof is uitstekend bereikbaar met auto en openbaar vervoer. De achterzijde van het klooster ligt aan de singel. Vervoer per boot van of naar de locatie is dus ook goed mogelijk, dat maakt uw trouwerij pas écht bijzonder.

Wij zijn de trotse winnaar van de Dutch Wedding Award 'Beste trouwlocatie 2016/2017'

FAQ´s

Hoofddiensten
Menu van gasten
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
Gastcapaciteit
Banquet -modus (zittend)
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
50-180
Cocktailmodus (staand)
Maximum aantal gasten in cocktail mode (staand):
50-250
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Stedelijke Bruiloft, In de natuur
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Prieel, Dansvloer, Parkeren, Toegang Mindervaliden
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen, Receptie en/of feest in de open lucht
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Locatie Religieuze Plechtigheid, Ceremonie Locatie
Heeft u de beschikbaarheid van accommodatie op de dag van het evenement?
Accommodatie voor gasten
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
0
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
0:30
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Aanbetaling en eindfactuur achteraf
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1479

Meningen over Mariënhof Amersfoort

4.9
11 reviews
11 reviews
Professionaliteit
(11)
Prijs/kwaliteit
(11)
Aanrader?
(11)
supersylli
Door Sylvia
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De Mariënhof was voor ons een plek waar we heel vaak langs fietsten, maar eigenlijk geen idee hadden van hoe het er aan de binnenkant uitzag. Toen we op zoek gingen naar een trouwlocatie kwamen we daarom vrij snel hier uit. Weddingplanner Astrid heeft ons op afstand een heel goed beeld kunnen geven van de mogelijkheden en de diverse ruimtes. Zij en het team hebben erg goed meegedacht over wat er kon en uiteindelijk is alles heel erg goed samengekomen.

In alles wat ze doen is te zien hoeveel ervaring ze hebben met evenementen en bruiloften, maar zonder dat het onpersoonlijk wordt. Ze bewegen zich heel soepel en onopvallend om je heen en zorgen dat het je als bruidspaar aan niets ontbreekt. Het eten en drinken is van hoge kwaliteit, de ruimtes zijn schitterend en de hele locatie ademt een trouwsfeer uit.

Misbruik rapporteren
lindsey2
Door Lindsey
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Mariënberg heeft net een nieuw dak, maar bij ons ging het dak er juist weer af! Wat een superlocatie! De locatie is echt een aanrader voor iedereen. Het personeel is heel vriendelijk, het diner was heerlijk, een goede weddingplanner in Astrid en een uiterst aangename gastheer! Je kunt met een gerust hart alles uit handen geven zodat jullie zelf zo veel mogelijk van de dag kunnen genieten. De ligging is ook heel handig, de gasten kunnen mooi dichtbij parkeren voor maximaal gemak. Een absolute aanrader dus!!
Misbruik rapporteren
alex2-50140
Door Alex
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Op 22 December hebben wij onze bruiloft gevierd, dit was echt een absolute topdag! Mariënhof is als locatie zeker een aanrader. Er was ook veel ondersteuning in de voorbereidng en op de dag zelf door weddingplanner Astrid, door haar goede begeleiding stond er na de eerste ontmoeting al een planning op papier. Op de dag zelf hebben wij heel erg genoten van de verschillende historische zalen die gebruikt werden voor een aantal verschillende activiteiten gedurende de dag, de ceremonie, borrel, diner en feest werden allemaal in een andere zaal gehouden. Dit alles leverden een diverse maar toch ontspannen dag op aangezien alles gewoon op dezelfde locatie was. Ook grote complimenten voor het diner (sharing dinner), de kwaliteit was erg goed. Zelf was ik een fan van de zalm van de Green Egg, maar anderen hadden ook heerlijke favorieten gevonden. Elk gerecht was van hoog niveau en er was meer dan voldoende. Ook op de dag zelf hebben wij veel hulp en ondersteuning gehad van het personeel van Mariënhof, zij hebben ons echt enorm ontzorgd. Een van onze gasten heeft ook aangegeven dat de medewerkers ook zeer kindvriendelijk waren, een echte aanrader dus!
Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 3811 HE

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact