9
1 van 9
1 van 9
1 van 9
1 van 9
1 van 9
1 van 9
1 van 9
1 van 9
1 van 9

Omschrijving

Trouwen in een industrieel monument
Het Oude Magazijn is dé industriële trouwlocatie. Gelegen tussen andere monumentale panden op één van de meest inspirerende plekken van Amersfoort. Stoer en romantisch tegelijk door de mix van industriële elementen en natuurlijke materialen zoals hout en wol gecombineerd met lichte kleuren. Eyecatchers zijn de robuuste bar, de rotan hangstoelen en rustieke decoratiematerialen.

Van ceremonie tot feest
Het is mogelijk om jullie huwelijksdag van begin tot eind te vieren in Het Oude Magazijn. Voor het ja-woord verzorgen we een intieme of juist grootse ceremonieopstelling. Na afloop snijden jullie buiten de bruidstaart aan of breng je aan de bar een toast uit op jullie huwelijk. Geniet met jullie daggasten van een ontspannen barbecue, een culinair buffet of een geserveerd diner. En stap daarna met je trouwschoenen de white wash dansvloer op voor een indrukwekkend huwelijksfeest!

Kom gezellig langs
Benieuwd naar Het Oude Magazijn? Maak een afspraak voor een bezichtiging en bespreek al jullie ideeën en wensen met een van onze adviseurs. We denken graag mee over de perfecte invulling voor jullie huwelijksdag.

Details

 • mid/high-end
 • Wat voor faciliteiten levert de trouwlocatie?

  Dansvloer, Parkeren, Culturele interesse
 • Wat is de maximale capaciteit van de trouwlocatie?

  250
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  mid/high-end
 • Hebben jullie een eigen catering?

  Eigen catering
 • Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?

  0:00
 • Wat is het maximale aantal gasten voor een receptie?

  250

Reviews (0)

Geef uw mening

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

0.0
0 meningen

Adres van Het oude Magazijn in Utrecht:

Soesterweg 310F 3812 BH Amersfoort

Of jullie gasten nu met de trein of de auto komen; Het Oude Magazijn is perfect bereikbaar. Het ligt op loopafstand van station Amersfoort Centraal, dicht bij de snelwegen A1 en A28 en je kunt gratis parkeren bij de locatie!