7
1 van 7
1 van 7
1 van 7
1 van 7
1 van 7
1 van 7
1 van 7

Omschrijving

TROUWEN IN EEN INDUSTRIEEL MONUMENT

Het Oude Magazijn is een industriële huwelijkslocatie. Gelegen tussen andere monumentale panden op één van de meest inspirerende plekken van Amersfoort. En van binnen stoer en romantisch tegelijk door de mix van industriële elementen en natuurlijke materialen.

VAN CEREMONIE TOT HUWELIJKSFEEST

Het is mogelijk om jullie huwelijksdag van begin tot eind te vieren in Het Oude Magazijn. Voor het ja-woord verzorgen we een intieme of juist grootse ceremonieopstelling. Na afloop snijden jullie buiten de bruidstaart aan of breng je aan de bar een toast uit op jullie huwelijk. Geniet met jullie daggasten van een ontspannen barbecue, een culinair buffet of een geserveerd diner. En stap daarna met je trouwschoenen de white wash dansvloer op voor een indrukwekkend huwelijksfeest!

BEZICHTIGING VAN HET OUDE MAGAZIJN

Benieuwd naar Het Oude Magazijn? Maak een afspraak voor een bezichtiging en bespreek al jullie ideeën en wensen met een van onze adviseurs. We denken graag mee over de perfecte invulling voor jullie huwelijksdag.

Details

  • 250
  • Wat voor faciliteiten levert de trouwlocatie?

    Dansvloer, Parkeren
  • Wat is de maximale capaciteit van de trouwlocatie?

    250

Beoordelingen (0)

Geef uw mening

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

0.0
0 meningen

Adres van Het oude Magazijn in Utrecht:

Soesterweg 310F 3812 BH Amersfoort

Of jullie gasten nu met de trein of de auto komen; Het Oude Magazijn is perfect bereikbaar. Het ligt op loopafstand van station Amersfoort Centraal, dicht bij de snelwegen A1 en A28 en je kunt gratis parkeren bij de locatie!