• Prijsklasse Betaalbaar

Het Centraal Ketelhuis is één van de meest inspirerende industriële trouwlocatie van Midden-Nederland! Het interieur is voorzien van veel natuurlijke materialen en vintage elementen, waardoor de locatie een warme en romantische look and feel uitstraalt. 

De locatie is een officiële trouwlocatie van de gemeente Amersfoort en is exclusief af te huren voor jullie gezelschap. Natuurlijk met alle mogelijkheden op het gebied van horeca, activiteiten en entertainment.

Naast een tweetal ruimtes biedt het Centraal Ketelhuis een ruim terras op de zon met een prachtig uitzicht op de historische industriële panden van de Wagenwerkplaats.

Bezoeker, laat een review achter over Centraal Ketelhuis en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Centraal Ketelhuis

4.4 9 reviews
Door Robert
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op 15 oktober 2021 zijn mijn vrouw en ik getrouwd in Amersfoort. We hebben de dag gevierd in het Oude Magazijn en het Centraal Ketelhuis. Het is een mooie locatie en het was een mooie dag die we over het algemeen fijn konden vieren zonder corona maatregelen. Toch raden wij de organisatie Teka Groep / Next Venue niet aan!!

Helaas gingen er veel dingen vanuit de locatie vreselijk mis, wat ook niet goed is opgelost, na meermalig aandringen door onze ceremoniemeesters op de dag zelf door contact te zoeken met onze contactpersoon die dag. Daarom deze recensie, waarschuwing en advies. Vooraf hebben we prima contact gehad met ons contactpersoon en alles leek goed te komen. Maar niets bleek minder waar…

Het grootste probleem en de oorzaak van de ellende was dat er onervaren én te weinig personeel die avond werkzaam was in het Centraal Ketelhuis. Personeel wist niet waar belangrijke materialen lagen en zelfs niet hoe ze het bestek op de tafel neer moesten leggen. We moesten ruim een half uur wachten totdat het eten op tafel kwam. Het werd geserveerd in ‘kant-en-klare’ aluminium bakken, het eten was koud en de soep was vreselijk pittig. Het eten was afkomstig van PuurDichtbij en moest deels nog gereedgemaakt worden ter plekke. Nadat we dus wat (koud) eten hadden gekregen, moesten we weer lang wachten, waardoor we uiteindelijk zo’n 2 uur aan tafel hebben gezeten. Hierdoor stonden de avondgasten al voor de deur, terwijl wij net aan het geïmproviseerde toetje konden beginnen. Ook dit zorgde voor veel stress en frustratie. Mijn schoonzusje is lactose-intolerant, wat we vooraf hadden aangegeven, maar ze kreeg als vervanging een appel, omdat er toch geen rekening mee werd gehouden. Hier hadden we wel voor betaald.

Na het eten moesten o.a. mijn ouders zelfs de tafels afruimen, omdat we anders niet op tijd klaar zouden zijn voor het feest.

 

We hoopten dat we het meeste gedoe hadden gehad, maar het kon nog gekker. De taart werd niet uitgeserveerd. Ze werden op dienbladen bij de deur neergezet, maar er was geen vorkje aanwezig om de taart fatsoenlijk naar binnen te werken. Hierdoor heeft bijna niemand taart op. Daarbij werd er dus ook geen koffie/thee geschonken en de koffie die iemand zelf maar pakte was ontzettend sterk, dus oud. We hadden er bewust voor gekozen om onze gasten in de watten te leggen en veel te laten eten. Echter kwam dit niet op gang en hebben we zelf om 22:30 uur nog moeten vragen of er nog meer eten kwam dan alleen de nootjes op de tafels en een rondje met een schaal. Toen werd er opeens wel enigszins haast gemaakt.

 

Alle punten hebben we naderhand telefonisch besproken met ons contactpersoon en ze deed alsof ze het serieus nam. We hebben gebeld en alles op tafel gegooid, waarna we een mailtje kregen na twee weken, waar we zelf naar moesten vragen, met als reactie kortgezegd dat ze het vervelend vond en dat we maar moesten kijken naar de mooie dingen van de dag. Hier zijn wij niet mee akkoord gegaan en hebben een afspraak proberen te maken om het nogmaals, maar dan fysiek, te bespreken. Dat lukte uiteindelijk een week voor kerst. We waren dus al twee maanden getrouwd en er nog steeds mee bezig. Toen hebben we elkaar, samen met onze ceremoniemeesters, gesproken. Alles nogmaals op tafel moeten leggen. Ze vond het erg vervelend en zou kijken wat ze kon doen en zou dit voor de kerst laten weten. Ze gaf ons weer valse hoop, want op 24 december kregen we even de snelle mededeling via de telefoon dat ze een pakket zou samenstellen ter compensatie, maar geld terug o.i.d. was echt onmogelijk volgens haar en dit is het minste wat ze kon doen. Dit zou ze in kalenderweek 2 van 2022 brengen. Uiteindelijk, na achteraan bellen en mailen, heeft ze snel tussendoor wat gebracht op 7 maart pas!! Na bijna 5 maanden dus een ‘oplossing’. Een ‘zouthoudertje’ met bier, wijn, chips, kaas en dat soort kerstpakkettaferelen.

Wij vinden het ontzettend teleurstellend en onprofessioneel dat Teka Groep / Next Venue hun fouten niet erkent en op deze respectloze manier met ons omgaat. Wij voelen ons niet serieus genomen en eigenlijk opgelicht. Vandaar dat wij Teka Groep / Next Venue, waaronder het Centraal Ketelhuis en vele andere (trouw)locaties valt, zeker niet aanraden!

 

Nogmaals: Echt een prachtige locatie, maar een drama en gedoe op de dag zelf in en bij die organisatie en een onprofessionele communicatie met geen oplossing van de accountmanager (contactpersoon) van Teka Groep / Next Venue.

 

Hierbij willen wij jullie dus waarschuwen en adviseren om niet bij het Centraal Ketelhuis / Teka Groep / Next Venue trouwplannen te gaan maken en hopen we alsnog op een professionele en gepaste oplossing.

Misbruik rapporteren
Door Priscilla
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Het was voor ons echt heel fijn dat alle onderdelen van onze bruiloft op dezelfde locatie georganiseerd konden worden.
Misbruik rapporteren
Door Mara
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Fijn en goed persoonlijk contact, uitstekende service op de dag zelf. De locatie was ook erg mooi en toegankelijk dankzij de nabije parkeerplaatsen. Marleen was erg betrokken bij het organiseren van onze bruiloft. Ze was zeer bereikbaar en was ook zeer meedenkend. Door al deze hulp konden wij goed loslaten en genieten van de dag zelf! Het personeel was erg vriendelijk en de sfeer voelde goed in zowel het Ketelhuis en het Oude Magazijn.
Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Terras, Dansvloer, Parkeren, Cultureel Belang, Toegang Mindervaliden
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag zelf een bruidstaart meebrengen van een door hen zelf gekozen leverancier
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Stedelijke Bruiloft
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Locatie Religieuze Plechtigheid, Ceremonie Locatie

Adres

Stad: 3812 BH
Gerelateerde tags:
 • Restaurants
 • Terras
 • Dansvloer
 • Parkeren
 • Toegang Mindervaliden
 • Cultureel Belang
 • Betaalbaar
 • Exclusief gebruik
 • Stedelijke Bruiloft
 • Locatie Religieuze Plechtigheid
 • Ceremonie Locatie