32

Omschrijving

Jullie Bruiloft Prachtig Vastgelegd

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Er staat jullie een schitterende dag te wachten met veel prachtige momenten vól emotie en romantiek. Jullie bruiloft is een van de mooiste dagen van jullie leven en omdat jullie zo genieten zullen jullie zien dat hij echt voorbij vliegt.

Bruidsparen vertellen me voortdurend hoe blij ze wel niet zijn met de foto's, omdat deze ze keer op keer weer terug brengen naar hoe ze zich voelden op dat ene moment... 

De blik van je moeder terwijl zij en je beste vriendinnen je helpen met het aandoen van je trouwjurk, het onderonsje van hem met de best-man tijdens het opspelden van de corsage, het gevoel op het moment dat jullie elkaar voor het eerst die dag zien...

Voor mij is er niks mooier dan de liefde tussen jullie twee vast te leggen. Een dag waarop jullie met vrienden en familie vieren en bevestigen dat jullie samen het leven door willen. Om deze dag zo écht mogelijk vast te leggen werk ik op een specifieke manier die er voor zorgt dat jullie echt kunnen genieren en focussen op jullie grote dag.


In jullie natuurlijke staat zijn jullie namelijk het mooist!

Jullie kunnen er volledig op vertrouwen dat ik jullie dag schitterend vastleg. Ik help daar waar nodig, maar geen onnodig geposeer dus; ik leg de dag vast zoals hij écht was. 

Ongedwongen, ontspannen, puur!

Op jullie bruiloft kunnen jullie met een gerust hart volop genieten, omdat de bruiloftreportage bij mij in goede handen is. Alle belangrijke momenten pak ik en vereeuwig ik voor jullie, zodat niet alleen jullie zelf, maar ook jullie mogelijke kinderen en toekomstige kleinkinderen voortdurend het trouwalbum uit de kast willen halen om na te genieten.

Geïnteresseerd geraakt? Bekijk mijn introductiefilmpje hieronder. Aarzel niet en stuur gerust een vrijblijvend mailtje of bel me direct op. Tot gauw!

Marnix

Details

 • Midden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?

  875
 • Wat voor soort diensten biedt u aan?

  Fotografie
 • Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?

  Spontane Fotojournalistiek
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Bankoverschrijving
 • Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?

  1 maand
 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Afspraak is nodig
 • Rekent u reiskosten?

  Geen reiskosten
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Het zijn de intieme momentjes tussen de bruid en bruidegom, net vóór of juist net ná de ceremonie die ik prachtig vind om vast te leggen. Het gevoel van: "Het gaat elk moment gebeuren" of "Wow, we zijn zojuist getrouwd!". Het levert die foto's op die écht laten zien hoe veel het stel van elkaar houdt en wat bij het terugkijken het bruidspaar keer op keer terugbrengt naar dat moment en hoe ze zich toen voelden op hun bruiloft!
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2008
 • Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?

  Als trouwfotograaf ben ik gespecialiseerd in het prachtig vastleggen van jullie grote dag!
 • Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?

  Uiterlijk 6 weken voor oplevering van de foto's, maar bijna altijd veel eerder!

Reviews (5)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 5 meningen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Marnix was de hele dag aanwezig, maar we hebben hem nauwelijks gezien. Dit heeft geresulteert in de meest spontane foto's. Precies onze wens! Bedankt, Marnix - we zijn ontzettend blij met de mooie foto's.

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Marnix is een echte aanrader als bruidsfotograaf! Hij is professioneel, creatief en heel persoonlijk die prachtige portretten maakt. Hij weet precies wie hij op de foot moet zetten (familie, vrienden en getuigen). De foto's zijn feestelijk, kleurrijk, heel mooi en met een originele invalshoek. Ook neemt hij de tijd om vooral al jullie wensen en de mogelijkheden van de trouwlocatie door te nemen. 

Onze bruiloft in januari in een regenachtig Amsterdam heeft prachtige foto's opgeleverd. Hij heeft de belichting goed gekozen, waardoor juist de foto's in de regen extra bijzonder waren.

Misbruik rapporteren
Door nora&tim
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We were recommended by very good friends that we book Marnix for our wedding in Germany. And this was the best choice! Marnix has made extraordinary pictures, so now we can enjoy looking back at these beautiful photos of lifelong memories over and over! We would for sure choose you again, Marnix! Thank you!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Marnix heeft onze bruiloft van begin tot eind vastgelegd, precies naar onze wensen. Tijdens de grote dag was hij onopvallend, maar zeer actief bezig en hij heeft zo alle belangrijke momenten weten vast te leggen! Ook dacht Marnix pro-actief mee, waardoor wij een aantal hele bijzondere foto's hebben die we anders niet hadden gehad. Hij wist ook precies de goede priorteiten te stellen, waardoor de belangrijke mensen ook allemaal op de foto staan. 

Het eind-resultaat is perfect! Door Marnix kunnen wij onze bruiloft nog jaren met plezier herbeleven.

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij werden getipt om Marnix te benaderen voor onze bruiloft en we zijn ontzettend blij dat wij voor hem gekozen hebben.  Hij heeft onze dag op zo'n fantastische manier vastgelegd! Tijdens de voorbereidingen verliep de communicatie erg prettig, wat ons veel vertrouwen gaf voor de dag zelf. 

Tijdens de grote dag heeft Marnix alle bijzondere mensen vast weten te leggen. Hij had er echt oog voor en heeft er ook voor gezorgd dat al onze gasten op de foto staan!

Misbruik rapporteren

Laatste vermeldingen in magazine

Foto: Marnix de Stigter
Styled Shoot: Love in the City
Foto: Platimo Fotografie
Hoeveel geld kost een bruiloft?

Adres van Marnix de Stigter Bruidsfotograaf in Zuid-Holland:

Stadhoudersweg 127B, 3039 EG Rotterdam, Netherlands 3039 EG Rotterdam