Meral Soydas Photography

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Meral Soydas Photography

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Zoals je kunt proeven wanneer een kok met liefde zijn eten bereidt, kun je voelen wanneer een emotie in een foto is gevangen. Ik fotografeer vanuit mijn hart en niet vanuit mijn hoofd. 

Op zoek naar de kleinste momenten omdat die later de grootste herinneringen worden. 

Ik ben Meral Soydas, ik woon in Utrecht maar waar je ook wilt trouwen, ik reis graag met je mee. 

FAQ´s

Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Meral Soydas Photography

4.6
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(2)
(1)
Prijs/kwaliteit
(2)
(1)
Aanrader?
(3)
Erinalida
Door Erin
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Meral heeft onze bruiloft gefotografeerd in mei 2014. We waren erg onder de indruk van het resultaat, ze heeft de emoties en sfeer van de dag goed weten te vangen. Meral werkt professioneel en zorgt er voor dat alle belangrijke momenten vast gelegd worden, daarnaast heeft ze oog voor de spontane gebeurtenissen die nog de meest verrassend mooie foto's opleveren!

Misbruik rapporteren
n.wijnands
Door Nicky
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Meral heeft op 7 mei 2015 onze bruiloft gefotografeerd. Ik ken Meral al van vroeger, dus dat voelde meteen al weer vertrouwd.Tijdens ons gesprek, had ze haar portfolio mee en we wisten al gelijk dat we haar wilde boeken.Voor de bruiloft hebben we zo nodig de dag doorgenomen, zijn we samen naar de locatie geweest en heeft ze naar onze wensen geluisterd en tips gegeven.Eigenlijk heb ik Meral op onze dag bijna niet gezien, wat een goed teken is.! Soms zie ik foto’s en kan ik me niet herinneren dat ik haar ergens heb zien staan.De foto’s zijn echt prachtig geworden.! Ik kijk er nog bijna dagelijks naar. Het is al een hele mooie dag en dat wil je natuurlijk vast leggen door iemand die het ook goed kan. Nou, hierin kan je Meral gewoon helemaal in vertrouwen. Ze geeft je een goed gevoel, denkt mee, kan lekker lachen en het allerbelangrijkste: ze maakt (op het juiste moment) de mooiste foto’s.!

Na onze bruiloft hebben mijn zussen en ik ook nog een photoshoot gedaan voor de verjaardag van mijn moeder. Dit hebben we in het geheim gedaan en mijn moeder wist er dus helemaal niks van. Ook mijn zussen kennen Meral van vroeger, dus er kwamen weer leuke verhalen naar boven. Waardoor er ook zo veel ontspanning was tijdens de shoot. Ook hieruit zijn heel veel leuke, mooie, lachwekkende foto’s gekomen.

Super.!Dank je wel voor alles Meral :)

XxNicky

Misbruik rapporteren
helge_me
Door Helge
4.3333333333333
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Meral heeft onze bruiloft prachtig vastgelegd en de sfeer goed weten te vangen in haar foto's. Met de voorbereidingen was ze professioneel en dacht ze met ons mee. Ook na afloop had ze goede adviezen wat betreft ons album. Al snel hadden we een preview van de eerste foto's! Tijdens de dag pastte ze zich gemakkelijk aan het gezelschap aan en nam ze de tijd voor de fotosessie. Een persoonlijke, fijne en goede fotograaf tijdens een prachtige en bijzondere dag!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact