• Prijsklasse Midden

Miss Lalamour LOVES love! Zijn jullie dol op elkaar, hebben jullie bijzondere ideeën over hoe jullie dag er uit gaat zien en houden jullie niet van traditionele foto's? Dan ben ik de fotograaf die jullie zoeken! 

Na de kunstacademie ben ik me gaan richten op het vastleggen van de liefde, in een mix van journalistieke en storytelling fotografie.

Tijdens de dag zelf zullen jullie amper merken dat ik aanwezig ben. Ik geef jullie aanwijzingen wanneer het nodig is, maar verder zal ik vooral jullie verhaal vertellen door mijn lens.

De rest van de dag zal ik alle bijzondere momenten op een natuurlijke manier vastleggen, gewoon spontaan en zoals jullie zijn. Met gevoel voor detail en schoonheid, en een vleugje humor!

                                                                                                             -Give your heart and soul to me-
                                                                                                                        And life will always be
                                                                                                                            - La vie en Rose-

Bezoeker, laat een review achter over Miss Lalamour Photography en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Miss Lalamour Photography

4.9 2 reviews
Door Janneke
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Miss Lalamour Photography heeft onze trouwdag gefotografeerd. Eva wist de dag perfect weer te geven. Ze stelde ons helemaal op ons gemak, terwijl we normaal gesproken niet graag op de foto gaan. Haar stijl is ook geweldig, met veel oog voor detail en de natuur. We kunnen haar dan ook van harte aanraden!

Misbruik rapporteren
Door lotje
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Super deze leuke fotografe! We zijn zo blij met de foto’s die ze maakte, prachtige dromerige sfeerbeelden en alle onbewaakte spontane momenten. Doen!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
vanaf 1250 euro voor 6 uur
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Werkt u tot een maximale tijd?
21:30
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Zodra de helft van het totaalbedrag ontvangen is als aanbetaling, is jullie datum definitief gereserveerd. 2 weken voor jullie bruiloft ontvang ik graag het resterende bedrag.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
De avond voor een bruiloft droom ik vaak dat mijn camera niet werkt, of dat mijn camera gemaakt is van chocola die smelt tijdens de bruiloft...Gelukkig gebeuren dit soort nachtmerries alleen in mijn dromen :)
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik werk over het algemeen alleen, maar kan op verzoek ook met een second shooter en videograaf werken!
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
4 tot 6 weken.

Adres

Stad:

Vergelijkbare leveranciers

Trouwfotografen | Den Bosch / 's Hertogenbosch
Reageert
snel
12

Bruidsfotografie gaat over liefhebben. Liefde voor het vak. Een beeld vangen dat meer dan duizend woorden zegt. De beelden gelden als souvenir van de mooiste dag van je leven en mogen niets minder dan subliem zijn.  Mijn fotografie moet jouw verwachtingen overstijgen. De fundering legde ik op de... Zie +

Trouwfotografen | Den Bosch / 's Hertogenbosch

‘Verhalend, betrokken en met oog voor detail. Met mijn foto’s leg ik jullie mooiste momenten vast. Soms zijn er grote emoties, soms moet ik op zoek naar die ene, speciale blik. Maar een ding staat vast. Ik zorg altijd voor een prachtige, onvergetelijke reportage waarin alle bijzondere momenten samenvallen.... Zie +

Trouwfotografen | Den Bosch / 's Hertogenbosch
Reageert
snel

Lieve mensen, Ik ben een parttime fotograaf, woonachtig in Den Bosch. Ik ga met ontzettend veel liefde en aandacht aan het werk en communiceer altijd helder wat klanten aan mij hebben. Ik ben gespecialiseerd in portretfotografie en houd van spontane, creatieve en ietwat minimalistische beelden. Dit... Zie +

Trouwfotografen | Den Bosch / 's Hertogenbosch

‘Ahww’, ‘haha’ en ‘wauw’. Dat zijn de drie basis-ingrediënten die wij, Jasmijn en Kelly altijd toepassen. Wij gaan alleen voor het allerbeste om zo te zorgen voor de ultieme herbeleving van ieder liefdesverhaal. De traan van je vader, het onderonsje tussen je vriendinnen en je moeder die vertelt... Zie +

Trouwfotografen | Den Bosch / 's Hertogenbosch
Reageert
snel
8

Het mooie aan mijn werk als fotograaf is niet het bezig zijn met de camera maar het vertellen van "het verhaal" dat zich voor de lens afspeelt. Mijn naam is Manola van Leeuwe en ik werk als fotograaf en grafisch ontwerper onder de naam Fotografie+. Ik maak het liefste documentaire bruids- en bedrijfsreportages.... Zie +

Trouwfotografen | Den Bosch / 's Hertogenbosch
Reageert
snel

Jessica Madelon Photography staat bekend om moderne, elegante en spontane foto's. Naast het maken van trouwfoto's kunt u bij Jessica Madelon Photography ook terecht voor newbornshoots! Mocht je interesse hebben in mijn fotografiewerk, neem dan gerust contact met mij op via de website, of via instagram... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Midden
  • Fotografie
  • Spontane Fotojournalistiek
  • Artistiek