Nostalgico

Top
leverancier
  • Website

Ben je op zoek naar een mooie, unieke klassieke auto voor jouw grote dag? Bij Nostalgico ben je aan het goede adres! Wij bieden je namelijk verschillende mogelijkheden, goede service en zorgen ervoor dat je een onvergetelijke dag beleeft. 

Trouwen, jubileum of afscheid? Nostalgico levert je een classic car, oldtimer of hedendaagse klassieker. Je bent daarom verzekerd van een dag sturen in mooie en ‘echte’ auto’s, uiteraard met de betrouwbaarheid die je van een gekoesterde wagen mag verwachten. Perfect verzorgt en ontzorgend. Nostalgico richt zich met haar trouwauto verhuur op de regio Overijssel, Gelderland, Flevoland, Friesland, Groningen en Noord-Holland.

Op onze website vindt je de auto’s die we op dit moment aanbieden. Staat je ultieme vervoermiddel hier niet bij? Nostalgico beschikt over een uitgebreid netwerk van klassiekerliefhebbers. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of laat Nostalgico een zoekopdracht uitvoeren.

www.nostalgico.nl of email naar info@nostalgico.nl

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 13 reviews
Door pietergunnink
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben bij Nostalgico een groene MG B roadster gehuurd. Service was uitstekend, ophalen van de auto ging zonder problemen en was flexibel, ook toen we een paar uur eerder wilden komen. Een aanrader!

Misbruik rapporteren
Door astrid.temmerman
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Voor onze bruiloft hadden wij een oude witte mini cooper gehuurd. Het contact met Mattheo verliep heel soepel. We hebben ontzettend genoten van dit autootje en denken erover na om hem op een zomerse dag nog eens te huren om ermee te gaan rontouren!

Misbruik rapporteren
Door anoukschuurman
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Voor onze bruiloft hebben wij de Mustang gehuurd en we zijn heel blij dat we dat bij Nostalgico hebben gedaan! De communicatie verliep snel en prettig en we werden enorm hartelijk ontvangen toen we een kijkje kwamen nemen. Ook mochten we een proefritje maken, leuk!

We konden de auto de avond van tevoren ophalen en onze eigen auto achterlaten, zodat Nostalgico terwijl wij aan het feesten waren onze auto weer omruilde voor de Mustang. Super geregeld! Direct na het weekend van onze bruiloft ontvingen wij al een mailtje met felicitaties en dat de borg al terug gestort was. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een mooie trouwauto met goede service! 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Adres

Stad: 8081 DS