Nostalgico

Top
leverancier
  • Website

Ben je op zoek naar een mooie, unieke klassieke auto voor jouw grote dag? Bij Nostalgico ben je aan het goede adres! Wij bieden je namelijk verschillende mogelijkheden, goede service en zorgen ervoor dat je een onvergetelijke dag beleeft. 

Trouwen, jubileum of afscheid? Nostalgico levert je een classic car, oldtimer of hedendaagse klassieker. Je bent daarom verzekerd van een dag sturen in mooie en ‘echte’ auto’s, uiteraard met de betrouwbaarheid die je van een gekoesterde wagen mag verwachten. Perfect verzorgt en ontzorgend. Nostalgico richt zich met haar trouwauto verhuur op de regio Overijssel, Gelderland, Flevoland, Friesland, Groningen en Noord-Holland.

Op onze website vindt je de auto’s die we op dit moment aanbieden. Staat je ultieme vervoermiddel hier niet bij? Nostalgico beschikt over een uitgebreid netwerk van klassiekerliefhebbers. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of laat Nostalgico een zoekopdracht uitvoeren.

www.nostalgico.nl of email naar info@nostalgico.nl

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 10 reviews
Door gerbenvanderwerf94
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Prachtige dag gehad met een minstens zo prachtige groene MG. De auto was perfect gepoetst en in uitstekende staat. De service was persoonlijk en erg prettig. Aanrader!

Misbruik rapporteren
Door anouklokhorst
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
We hebben ontzettend genoten van de prachtige Ford Mustang op onze bruiloft! Dank je wel voor deze mooie auto en voor de enorm goede service!
Misbruik rapporteren
Door jorien
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Voor onze bruiloft op 17 augustus 2018 hebben wij de witte Ford Mustang gehuurd. Top auto en een hele goede service met halen en brengen. Wij bevelen Nostalgico zeker aan!
Misbruik rapporteren

FAQ´s

Adres

Stad: 8081 DS