OPENINGSDANS®

Top
leverancier
  • Website

Openingsdans is het adres waar je jouw bruiloft nog specialer kunt maken door een speciale openingsdans te oefenen voor wanneer de belangrijke dag daar is. Met de hulp van Openingsdans kan alles van tevoren tot in de puntjes geregeld worden. Er is een groot aantal mogelijkheden, van voice-overs op de dag zelf tot aan een online trainingsbibliotheek zodat je overal de dans kunt oefenen wanneer jullie daar tijd voor hebben. 

Een training voor de dans bij Openingsdans levert jullie trouwdag iets waardoor het nog gedenkwaardiger en intiemer wordt!

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 10 reviews
Door doortjev
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Een geweldige ervaring om hier onze danslessen te volgen ! Wij hadden geen danservaring en Marieke en Steffie namen de tijd om ons eerst te helpen de basistechnieken onder de knie te krijgen zodat we vervolgens dit in onze choreografie konden toepassen en de dans er professioneel uit kwam te zien. Zoveel leuke en lieve reacties gekregen op onze dans en een spetterende opening van ons feest: de dansvloer stond direct vol ! Dankjulliewel voor deze onvergetelijke ervaring !

Misbruik rapporteren
Door luukvanwerken
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We zijn getrouwd!. We hebben een hele mooie trouwdag gehad met een super openingsdans.

We hebben veel verbaasde en positieve reacties ontvangen!

 

Misbruik rapporteren
Door markblok000
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De bruiloft was super en de dans was een gigantische verrassing voor iedereen:) Nogmaals bedankt voor je goede hulp in de voorbereiding.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2007

Adres

Stad: 3542DE
Stad: 3035