OPENINGSDANS®

Top
leverancier
  • Website

Openingsdans is het adres waar je jouw bruiloft nog specialer kunt maken door een speciale openingsdans te oefenen voor wanneer de belangrijke dag daar is. Met de hulp van Openingsdans kan alles van tevoren tot in de puntjes geregeld worden. Er is een groot aantal mogelijkheden, van voice-overs op de dag zelf tot aan een online trainingsbibliotheek zodat je overal de dans kunt oefenen wanneer jullie daar tijd voor hebben. 

Een training voor de dans bij Openingsdans levert jullie trouwdag iets waardoor het nog gedenkwaardiger en intiemer wordt!

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 8 reviews
Door markblok000
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De bruiloft was super en de dans was een gigantische verrassing voor iedereen:) Nogmaals bedankt voor je goede hulp in de voorbereiding.

Misbruik rapporteren
Door jolandaalberts
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We zijn weer terug van een geweldige huwelijksreis. De bruiloft was echt helemaal te gek, mede door de fantastische openingsdans die we van jou geleerd hebben 1000x dank!!! We hebben er zoveel leuke reacties op gehad en het feest daarna kon niet meer stuk, het ging HELEMAAL los! En nog iets heel leuks: De DJ van SKyFly appte het volgende ’de teksten die je aangeleverd hebt ga ik ook vaker gebruiken want ik heb gemerkt dat ze werken”. Jullie teksten dus, geweldig toch! Heel, heel erg bedankt.

Misbruik rapporteren
Door lieke19903
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben een fantastische dag gehad zaterdag en van alles enorm genoten! Nu zijn we heerlijk aan het nagenieten! We hebben er echt van genoten de dans samen te kunnen doen. Hij verliep (bijna) helemaal goed en de band speelde het ook fantastisch, want we hadden het eigenlijk helemaal niet door. Wij zaten echt helemaal in het moment! Wij hebben echt mega veel enthousiaste reacties gehad van onze gasten. Vooral omdat veel vrienden van Mark dit helemaal niet verwacht hadden, was het extra gaaf!

Ontzettend bedankt, de openingsdans was de grote verrassing van onze kant naar onze gasten toe!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2007

Adres

Stad: 3542DE
Stad: 3035