Love Rules

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Love Rules

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 8 €

Wij zijn Peter en Mitzy Geluk, wij zijn 2 bruidsfotografen, al 17 jaar samen en ook getrouwd. We zijn dol op ons  werk en de liefde die we mogen vastleggen op alle bruiloften waar wij mogen fotograferen. We werken bijna altijd als team op jullie bruiloft, want twee zien meer dan één. Tijdens het fotograferen van een bruiloft sturen we niks bij, houden we het lekker relaxed en tijdens de fotoshoot gaan we natuurlijk wel wat meer sturen. 

Waar ons hart van open gaat is het fotograferen van echte momenten. De pure emoties, een traan of een lieve blik. Ze zijn belangrijk - op jullie bruiloft, of gewoon thuis. Net als wij hebben jullie ook dit soort grote en kleine momenten in je leven. Bij dat éne grote moment zijn wij graag aanwezig, om zo de kleine te kunnen fotograferen. 

Onze eerste ontmoeting, voor het eerst samenwonen, verhuizen naar het buitenland, trouwen en natuurlijk de geboorte van onze kindjes: allemaal voorbeelden van grote momenten. Maar ook kleine: de eerste kus in Antwerpen, de uitspraken, grapjes en gewoontes die we hebben, series die we leuk vinden, de eerste keer dat we onze zoon in bad deden... Allemaal bijzondere momenten in ons leven die we ongelooflijk belangrijk vinden. Dat is wat we ook graag op jullie bruiloft vastleggen - die kleine dingen die het júllie dag maakt. Vanuit liefde voor ons ambacht, voor mensen en voor onszelf. Want LoveRules.

We fotograferen op onze eigen manier. We komen dichtbij of gaan juist ver weg, praten met jullie gasten en maken een hoop flauwe grappen. Onze foto's zijn contrastrijk, kleurrijk en vooral: echt.  Bruidsparen die bij ons passen hebben een hoop lol in het leven en zijn vast van plan keihard te gaan genieten van hun dag. 

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
8 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
50% aanbetaling bij akkoord, de rest na de bruiloft vóór levering van het album
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Love Rules

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 4681 BE

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact