Peter Van der Lingen - Fine Art Weddings

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Peter Van der Lingen - Fine Art Weddings

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 20.000 €

Mijn naam is Peter van der Lingen en ik ben professioneel bruidsfotograaf. Wat mij fascineert in bruidsfotografie is het samenvallen van zoveel kostbare beeldmomenten in 1 dag. Het is de combinatie van jullie liefde, betoverende kleding, entourage, stilistische ruimtes en prachtige voorwerpen.

 Ik vind het heel mooi om als bruidsfotograaf jullie liefde van zo dichtbij mee te maken. De spontaniteit, de emotie, de lach, de traan en natuurlijk het verstilde ogenblik van de kus. Deze kostbare momenten wil ik voor jullie vastleggen in een tastbare herinnering voor altijd.

Winnaar van meer dan 100 bruidsfoto Awards!

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
20.000 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Traditioneel
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Na het boeken volgt een aanbetaling van 750,- om jullie datum definitief vast te leggen. Het restbedrag van de bruiloft wordt op een later moment betaald.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2002
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Peter Van der Lingen - Fine Art Weddings

4.8
5 reviews
5 reviews
Professionaliteit
(5)
Prijs/kwaliteit
(5)
Aanrader?
(5)
suzanneouwejan
Door Suzanne
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zijn erg blij dat we voor Peter hebben gekozen als bruidsfotograaf. De voorbereiding was grondig en er werd goed gekeken naar onze wensen. Op de dag zelf was te merken dat Peter voorbereid was. De fotoshoot was ontspannen met humor, wat het erg leuk maakte. Ook de rest van de dag was het fijn om Peter als fotograaf te hebben.Het resultaat van 2 huwelijksdagen mag er wezen, met prachtige foto's (zowel digitaal als in een prachtig album) waarmee we kunnen terugkijken op onze dagen. Bedankt Peter!

Misbruik rapporteren
williesebeens
Door Williese
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We zijn ontzettend blij met de prachtige foto's waarmee Peter onze dag heeft vastgelegd. Op de dag zelf hebben wij Peter niet opgemerkt.

Tevens zijn we erg tevreden over de communicatie richting onze trouwdag en de afhandeling na onze trouwdag. De foto's hebben we heel snel ontvangen, waardoor we ook het trouwalbum binnen enkele maanden binnen hebben gekregen.

Twijfel je nog om te kiezen voor Peter als trouwfotograaf? Niet nodig! Peter is echt een aanrader!"

Misbruik rapporteren
geesjetimmerman
Door Geesje
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat zijn wij blij en trots op de foto's van onze bruiloft. Peter was er tot 's avonds laat bij en heeft daardoor van de hele dag heel veel mooie en gedetailleerde foto's gemaakt. En dat terwijl wij zijn aanwezigheid niet opmerkten, alleen tijdens de shoot. Tijdens de shoot merkten wij dan ook dat hij heel erg bezig was met spontane foto's maar wel met de juiste lichtkwaliteit. En dat is aan is te zien in de vele foto's die wij gekregen hebben. Het eindresultaat is super mooi met heel veel foto's en een prachtig foto album. Zeker een aanrader!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 8013 XK

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact