Real love weddings

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Real love weddings

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Leuk dat jullie een kijkje nemen op onze Zankyou pagina. Als bruidspaar is er niets mooier dan jullie bruiloft persoonlijk te maken door te kiezen voor een eigen stijl. Deze stijl, bijvoorbeeld vintage, boho, klassiek, festival of een kleur, kunnen jullie laten zien in het drukwerk, de taart, de bedankjes en natuurlijk de decoratie.

Real love weddings is gespecialiseerd in prachtige unieke styling, design en decoratie voor bruiloften. Wij verzorgen de styling voor de ceremonie, het diner en de locatie. Met elk budget is het mogelijk om een persoonlijke en unieke droombruiloft te creëren.

Naast de styling, regelt Real Love Weddings ook de bloemen. Hierdoor kunnen de bloemen die gebruikt worden voor de styling, perfect worden afgestemd op de bloemen in de ceremonie, het bruidsboeket, corsages en het haar van de bruid voor een geweldige styling van A tot Z. De styling van Real Love Weddings zal jullie bruiloft een extraatje geven en alle verwachtingen van jullie gasten overtreffen!

Kijk voor meer informatie en sfeerimpressies op mijn website.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015

Meningen over Real love weddings

4.9
6 reviews
6 reviews
Professionaliteit
(6)
Prijs/kwaliteit
(6)
Aanrader?
(6)
rosanneteekman
Door Rosanne
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Afgelopen december zijn wij getrouwd. Cora heeft op onze locatie de decoratie en bloemen verzorgd. Het contact was prettig, ze is goed bereikbaar, snel en flexibel. Cora is recht voor haar raap en geeft goede tips en advies. Ik had direct het gevoel dat ik het aan haar kon overlaten. Dit alles heeft geresulteerd in een super mooie, romantische setting. Exact zoals besproken en gehoopt!

Misbruik rapporteren
helene_holstege
Door Helene
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Cora heeft op onze bruiloft de bloemstyling en decoratie bij de ceremonie verzorgd. Ze wist het plaatje dat ik in mijn hoofd had precies uit doen komen. Ze stond open voor onze ideeën, maar gaf ook haar eigen input. Het was echt helemaal perfect!

Misbruik rapporteren
diannevdsluis
Door Dianne
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op 16 maart 2018 zijn wij getrouwd. Cora was onze ceremoniemeester en dat was super fijn! Familie en vrienden konden de hele dag ontspannen meemaken, wat wij heel belangrijk vonden. Cora heeft ons geholpen om onze dag vorm te geven, ze dacht met ons mee en ze heeft ons veel tips gegeven. Heerlijk om een ceremoniemeester te hebben die vanuit haar professionaliteit rust geeft in de voorbereidingen voor je trouwerij en zeker ook op de dag zelf. Daarnaast heeft Cora bloemstukken gemaakt, die in een zaal van een historisch kerkgebouw kwamen te hangen, tijdens het feliciteren. Het waren prachtige stukken aan de korbelen! Heel bijzonder en origineel. Zoek je een fijne en betrokken ceremoniemeester? Dan ben je bij Real Love Weddings zeker aan het juiste adres! 

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 8271 AT

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact