31
1 van 31
1 van 31
1 van 31
1 van 31
1 van 31
1 van 31
1 van 31
1 van 31
1 van 31
1 van 31
1 van 31
1 van 31
1 van 31
1 van 31
1 van 31
1 van 31
1 van 31
1 van 31
1 van 31
1 van 31
1 van 31
1 van 31
1 van 31
1 van 31
1 van 31
1 van 31
1 van 31
1 van 31
1 van 31
1 van 31
1 van 31

Omschrijving

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Leuk dat jullie een kijkje nemen op onze Zankyou pagina. Als bruidspaar is er niets mooier dan jullie bruiloft persoonlijk te maken door te kiezen voor een eigen stijl. Deze stijl, bijvoorbeeld vintage, boho, klassiek, festival of een kleur, kunnen jullie laten zien in het drukwerk, de taart, de bedankjes en natuurlijk de decoratie.

Real love weddings is gespecialiseerd in prachtige unieke styling, design en decoratie voor bruiloften. Wij verzorgen de styling voor de ceremonie, het diner en de locatie. Met elk budget is het mogelijk om een persoonlijke en unieke droombruiloft te creëren.

Naast de styling, regelt Real Love Weddings ook de bloemen. Hierdoor kunnen de bloemen die gebruikt worden voor de styling, perfect worden afgestemd op de bloemen in de ceremonie, het bruidsboeket, corsages en het haar van de bruid voor een geweldige styling van A tot Z. De styling van Real Love Weddings zal jullie bruiloft een extraatje geven en alle verwachtingen van jullie gasten overtreffen!

Kijk voor meer informatie en sfeerimpressies op mijn website.

Details

 • mid/high-end
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  mid/high-end
 • Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

  Ik kom graag bij jullie thuis voor een kennis making. Daarna maak ik een offerte op maat. Mocht ik de styling/bloemen voor jullie gaan doen, krijgen jullie een factuur opgestuurd.
 • Werkt u uitsluitend met enkele leveranciers?

  Geen beperkingen
 • Wat zijn uw tarieven?

  €40,- excl. materialen
 • Vertel ons een nieuwsgierigheid of een typerende gebeurtenis van uw bedrijf.

  Ik word enorm enthousiast van het plaatje wat jullie in jullie hoofd hebben, om te zetten in een concrete fantastische styling. Ook vind ik de combinatie tussen bloemen en styling erg leuk. Dit omdat je alles mooi op elkaar af kan stemmen, zodat je echt een WOW effect krijgt!
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2015

Reviews (2)

Geef uw mening

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

4.9
2 meningen
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Cora is een lieve vrouw met passie voor haar vak. Ze levert fantastisch werk en weet van elke locatie een sprookjes decor te maken. Ook als partner werk ik erg graag met haar samen. Real love Weddings is echt een aanrader!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Cora heeft voor onze bruiloft de bloemen verzorgd. En dat heeft ze prachtig gedaan!! Een los veldbloemen bruidsboeket wat zo bij mijn ouders uit de tuin zou kunnen komen, geweldig! Daarnaast heeft ze de corsage van mijn man, de bloemen voor in mijn haren en het boeket voor op de tekentafel samen gesteld. Allen op elkaar afgestemd en ook met het idee van veldbloemen. We raden real love Weddings dan ook aan mocht je gebruik willen maken van haar diensten!

Eric & Jet

Misbruik rapporteren

Laatste vermeldingen in magazine

Foto: Jasmijn Brusse
De mooiste styling voor jouw bruiloft in 2017!
Foto: Made by C Photography
Styled Shoot: Pretty in Pink!

Adres van Real Love Weddings in Overijssel:

Oratoriumplein 27 8265 SH Kampen