Restaurant Griftpark

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Restaurant Griftpark

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Erkende trouwlocatie in hartje Utrecht

Wij zijn er trots op dat Griftpark 1 erkend is als trouwlocatie in Utrecht. Inmiddels hebben wij een jarenlange ervaring opgedaan met trouwerijen. Wanneer u voor ons kiest als trouwlocatie, gaan we er samen voor zorgen dat dit een dag wordt om nooit te vergeten. Reeds vele bruidsparen zijn u voorgegaan en hebben elkaar het ja-woord gegeven bij Griftpark 1.

De locatie midden in het moderne Griftpark is bij uitstek geschikt om de mooiste trouwfoto’s te schieten. Wat dacht u van foto’s op het terras met uitzicht op de Dom en de vijver in het park. Of het dakterras met een prachtige skyline van Utrecht.

A la carte diner of keuzemenu, maar ook diverse buffetten.

Voor gezelschappen vanaf 10 personen is het mogelijk om à la carte te dineren. Op drukke avonden zal er dan wel rekening gehouden moeten worden dat de wachttijd langer zal zijn.

Een vooraf samengestelde keuzemenu beperkt deze wachttijd. Een keuzemenu kunt u zelf samenstellen uit de gerechten die op de menukaart staan. Uiteraard zal onze chef-kok u hierbij helpen. Indien u andere wensen heeft betreffende een dieet of vegetarische gerechten, laat het ons dan vooral weten.

Meningen over Restaurant Griftpark

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 3572 KC

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact