Tent 6

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Tent 6

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Catering prijs 1.000 €
  • Capaciteit (zittend): 30-150
  • Capaciteit (staand): 30-150

Ook zo graag met zandkorrels tussen je tenen het jawoord aan jouw geliefde geven? Jullie bruiloft op het strand is een droom…

 

De intieme ceremonie onder een romantisch prieeltje, gezellige receptie met uitzicht op zee, heerlijk diner bij zonsondergang en aansluitend het spectaculaire feest met al jullie dierbaren! 

 

Bij Tent 6 worden jullie dromen werkelijkheid. Het vierkante paviljoen is een sfeervol ingerichte strandtent met openslaande deuren richting zee. De tent heeft een groot terras met buitenhaarden en natuurlijk het strand voor de deur. Het prachtige, witte paviljoen heeft een informele setting met veel ramen en is ingericht met vintage meubels, vrolijke kussens, veel planten en heeft een eigen bar.

 

Tent 6 is naast een feestlocatie ook een officiële Trouwlocatie, dus de jullie bruiloft kan op één plek plaatsvinden. Heerlijk relaxed om de hele dag op het strand te zijn! Zowel bij mooi als bij slecht weer kan Tent 6 bijdragen om van jullie huwelijk de mooiste dag van jullie leven te maken!

 

Tijdens de grote dag verzorgt het keukenteam van Tent 6 onder leiding van eigenaar/ chef-kok Jasper Jansen de catering. De catering varieert van diverse happen bij de borrel, tot sharing dinner of bbq.

 

Bij Tent 6 worden veelal lokale, gezonde en dagverse producten die vaak biologisch zijn geserveerd. Met liefde wordt de BBQ voor de gasten aangestoken. Ook kan er een heerlijke sharing lunch of diner geserveerd worden vanaf houten planken en emaile schalen. Daarnaast is er een ruime keuze aan borrelhappen en zijn veel variaties bespreekbaar. Alles wordt vers bereidt, bij Tent 6 komt nagenoeg niks uit een potje.

 

Het verhaal achter de producten die geserveerd worden is belangrijk, maar de smaak gaat boven alles. Er wordt niet altijd gewerkt met de goedkoopste, maar wel de leukste en meest smaakvolle producten op de markt. Zo vind je bij Tent 6 bijvoorbeeld biologische Prosecco van Casa di Malia, (h)eerlijke koffie van White Label, verse thee van de Teabar, frisdranken van dorstlust, taarten van de Groene Zusjes, vlees van Brandt en Levie en vis direct van de afslag uit IJmuiden. 

 

Alles kan geregeld worden om een spectaculair feest te organiseren die menigeen zich nog lang zal herinneren. Tent 6 werkt samen met diverse DJ’s en de contacten om de volledige techniek te kunnen verzorgen zijn aanwezig! Ook voor eventuele extra aankleding of een wedding planner zijn de connecties aanwezig.

 

Meer informatie? Kim geeft jullie met alle liefde een rondleiding en bespreekt graag persoonlijk de mogelijkheden. 

 

FAQ´s

Hoofddiensten
Menu van gasten
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
1.000 €
Gastcapaciteit
Banquet -modus (zittend)
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
30-150
Cocktailmodus (staand)
Maximum aantal gasten in cocktail mode (staand):
30-150
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Strandbruiloft
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Dansvloer, Accomodatie voor gasten, Kinder speelplaats, Uitzicht op de zee
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen, Receptie en/of feest in de open lucht
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Heeft u de beschikbaarheid van accommodatie op de dag van het evenement?
Accommodatie voor gasten
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
0
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Geen exlusief gebruik, kunnen meerdere evenementen op dezelfde d
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
0:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
cash, pin, creditcard, op rekening
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015

Meningen over Tent 6

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 2042AD

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact