Restaurant 't Vaantje

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Restaurant 't Vaantje

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Restaurant ´t Vaantje in Reeuwijk ligt in het midden van de Reeuwijkse Plassen. Het gebied heeft ontelbare mooie plekken waar u kunt genieten van het schitterende uitzicht over de plassen. Hier kunt u ook rustig kijken en luisteren naar de (water)vogels. Kortom: een ideale omgeving om een prachtige bruidsreportage te maken.

Het interieur, ontworpen door architect Mel Maree van 2M Architectuur uit Gouda, kan het best worden omschreven als gezellig, sfeervol, romantisch en toch modern. Zij zorgen voor een ongedwongen sfeer; een plek waar iedereen zich thuis voelt. Het restaurant is bijzonder geschikt voor uw huwelijksvoltrekking, de receptie, het diner en het feest. Indien u onze locatie exclusief tot uw beschikking wilt hebben, geldt een (in onze ogen reele) minimale omzetgarantie.  

Het terras met tuin, biedt uitzicht op de prachtige ambiance van het Reeuwijkse Plassengebied. Bij mooi weer kunnen u en uw gasten ook buiten zitten

Sinds 2010 is de locatie Huis der gemeente en is het dus mogelijk om op locatie te trouwen. Wat is er romantischer dan elkaar het ja-woord te geven in een hierop ingerichte partytent opgebouwd in de tuin van het restaurant?

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Parkeren, Kinder speelplaats, Uitzicht op natuur, Toegang Mindervaliden
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
1:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Alle wijzen van betalen worden door ons geaccepteerd; cash, pin en alle internationaal gebruikte creditcards.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010

Meningen over Restaurant 't Vaantje

4.2
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
vanderlee
Door vanderlee
4.3333333333333
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben hier onze bruiloft gevierd inclusief de huwelijksplechtigheid en het diner. Tussen de plechtigheid en het diner zijn we met z'n allen met fluisterboten op de Reeuwijkse plassen gaan varen en hebben op een eilandje de huwelijkstoast uitgebracht en de taart aangesneden. Heerlijk gegeten en bijzonder vriendelijk personeel. Niets was te gek!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 2811 HK

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact