• Prijsklasse Midden

Restaurant ´t Vaantje in Reeuwijk ligt in het midden van de Reeuwijkse Plassen. Het gebied heeft ontelbare mooie plekken waar u kunt genieten van het schitterende uitzicht over de plassen. Hier kunt u ook rustig kijken en luisteren naar de (water)vogels. Kortom: een ideale omgeving om een prachtige bruidsreportage te maken.

Het interieur, ontworpen door architect Mel Maree van 2M Architectuur uit Gouda, kan het best worden omschreven als gezellig, sfeervol, romantisch en toch modern. Zij zorgen voor een ongedwongen sfeer; een plek waar iedereen zich thuis voelt. Het restaurant is bijzonder geschikt voor uw huwelijksvoltrekking, de receptie, het diner en het feest. Indien u onze locatie exclusief tot uw beschikking wilt hebben, geldt een (in onze ogen reele) minimale omzetgarantie.  

Het terras met tuin, biedt uitzicht op de prachtige ambiance van het Reeuwijkse Plassengebied. Bij mooi weer kunnen u en uw gasten ook buiten zitten

Sinds 2010 is de locatie Huis der gemeente en is het dus mogelijk om op locatie te trouwen. Wat is er romantischer dan elkaar het ja-woord te geven in een hierop ingerichte partytent opgebouwd in de tuin van het restaurant?

Bezoeker, laat een review achter over Restaurant 't Vaantje en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Restaurant 't Vaantje

4.8 1 mening
Door vanderlee
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben hier onze bruiloft gevierd inclusief de huwelijksplechtigheid en het diner. Tussen de plechtigheid en het diner zijn we met z'n allen met fluisterboten op de Reeuwijkse plassen gaan varen en hebben op een eilandje de huwelijkstoast uitgebracht en de taart aangesneden. Heerlijk gegeten en bijzonder vriendelijk personeel. Niets was te gek!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Parkeren, Uitzicht op natuur, Kinder speelplaats, Toegang Mindervaliden
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
1:00
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag zelf een bruidstaart meebrengen van een door hen zelf gekozen leverancier
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Alle wijzen van betalen worden door ons geaccepteerd; cash, pin en alle internationaal gebruikte creditcards.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
We zijn flexibel; hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan; koken met locale en zuivere producten; alle ingredienten worden bij ons in de keuken verwerkt en bereid en wij creeren met u het door u gewenste diner, lunch, BBQ of walking diner en alle daaromheen al dan niet gewenste mogelijke hapjes, garnituren, desserts, (bruids)taarten of petit fours! Creativiteit is onze belangrijkste drijfveer en vrijwel alles kunnen we voor en met u organiseren. Wij zijn huis der Gemeente en u kunt de ceremonie derhalve bij ons in het restaurant of de tuin laten plaatsvinden. Wij beschikken over een eigen aanlegsteiger en u kunt eventueel bij ons met fluisterboten een stuk varen over de Reeuwijkse plassen al dan niet in combinatie met het aansnijden van de bruidstaart of het uitbrengen van de huwelijkstoast op een (volgens uw wensen aangekleedt) eiland op een bescheiden vaarafstand van ons restaurant. Wij geven u graag een vrijblijvende offerte, nadat we de voor u zo belangrijke dag met u hebben doorgesproken. Muziek ten gehore brengen is geen probleem; het afsteken van vuurwerk is in de Gemeente Reeuwijk echter verboden. Mocht u nog vragen hebben dan beantwoorden wij deze uiteraard graag!! Met vriendelijke groeten, Het team van Restaurant 't Vaantje.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010

Adres

Stad: 2811 HK
Gerelateerde tags:
  • Restaurants
  • Buitenplaats
  • Terras
  • Parkeren
  • Kinder speelplaats
  • Toegang Mindervaliden
  • Uitzicht op natuur
  • Midden
  • Exclusief gebruik