• Prijs vanaf: 1.350 €

Jullie bruiloft is een dag om nooit meer te vergeten! Maanden of zelfs jarenlang bereiden jullie deze dag zorgvuldig voor, omgeven door al jullie dierbaren vieren jullie de liefde en bewaar ik voor jullie het mooiste wat er is. Schaterlach en geluksmomentjes, vast gelegd in een prachtige fine art trouwreportage!

Als Fine - Art fotografe hou ik van natuurlijk licht, een natuurlijk kleurenpalet, de eenvoud van momenten, stijlvolle details en pure emoties. Hiermee creeer ik tijdloze elegantie en pure herinneringen. Tijdens jullie bruiloft ben ik subtiel op de achtergrond aanwezig en we gaan ontspannen te werk tijdens de fotoreportage. Elk detail van jullie bruiloft wordt vastgelegd, een mooie bruidsreportage zorgt ervoor dat jullie bruiloft generatie lang gekoesterd wordt!

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
1.350 €
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Hierin zijn verschillende opties mogelijk.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Bezoeker, laat een review achter over NG Photography en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over NG Photography

4.9
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
lizzm96
Door Lisa-Marie
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik en mijn man Gertjan hebben meerdere malen Nelleke als fotografe gehad, tijdens onze verloving en bij onze trouwdag. Ze is persoonlijk, professioneel en heeft een prachtige eigen stijl. Wij vonden het erg fijn om Nelleke er bij te hebben, ze is er maar tegelijker tijd merk je er helemaal niets van dat ze overal foto's van maakt. Wij waren ontzettend blij met alle reportages die we online- en later ook thuisgestuurd kregen. Echt een aanrader! 

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 4542 DB4542 DB

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier