Photography by Cassandra Agterhuis

  • Prijsklasse Midden

Cassandra Agterhuis legt jullie dag vast zoals hij verloopt zodat jullie later de liefde, vreugde en ontroering van jullie bruiloft kunnen herbeleven na het zien van jullie prachtige foto's! 

Het is altijd een enorme eer als fotograaf om jullie dag en alle liefde daaromheen te mogen vastleggen. Ze fotografeert jullie op een ongedwongen en relaxte manier, niets moet en zeker alles mag. Tijdens de geposeerde foto's zal Cassandra jullie aansturen zodat jullie prachtige foto's krijgen die jullie later kunnen bewonderen in het trouwalbum en zo kunnen jullie de trouwdag nog eens herbeleven.

Bezoeker, laat een review achter over Photography by Cassandra Agterhuis en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Photography by Cassandra Agterhuis

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
Vanaf 1395.-
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Anders
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Aanbetaling van 25%
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Ken je dat gevoel dat je krijgt als je door oude foto's gaat? De mooiste foto's zijn vaak degene waarbij je niet doorhad dat ze werden gemaakt, waardoor je er meestal zorgeloos en mooi opstaat. Het zijn beelden die je mee terugnemen naar een bepaald moment. Je voelt de emotie weer en beleeft een mooie herinnering gewoon opnieuw. Zo zullen mijn foto's je laten voelen. Iedere keer dat je er doorheen bladert herbeleef je jullie mooiste momenten en gaan jullie even terug in de tijd. Momenten waar de liefde vanaf spat! Ik probeer jullie verhaal vast te leggen. Ik laat dingen graag gebeuren en ben altijd op zoek naar de spontane ongeposeerde momentjes. Ik wil niet alleen mooie plaatjes schieten, ik wil dat alle foto's samen echt een verhaal vertellen, jullie verhaal! Maar het ALLER-belangrijkste is dat jullie van elke seconde genieten en dat niemand zich druk hoeft te maken of hij of zij wel goed op de foto staat. Daar zorg ik gewoon voor! Wil je zien hoe dat er uit ziet? Bekijk mijn website of neem even contact met me op voor een afspraak, ik hoor graag van jullie! Veel liefs Cassandra
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Cassandra Agterhuis werkt alleen. Er is eventueel een second shooter beschikbaar/
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Preview na max 2 dagen. Levering van de foto's +- 7 weken.

Adres

Stad: 4561 TA
Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Midden
  • Fotografie
  • Afspraak is nodig