Richard Broekhuijzen Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Richard Broekhuijzen Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.331 €

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk en welkom op mijn Zankyou pagina!

Als bruidsfotograaf kies ik ervoor om zo veel mogelijk op de achtergrond te blijven en op die manier de belangrijkste en meest dierbare herinneringen vast te leggen van een bruiloft. Ik vang de mooiste momenten zoals ze zijn en zal het bruidspaar niet elke vijf minuten laten poseren. Hun beleven hun dag en ik leg hem vast.

Meer informatie? Neem dan een kijkje op mijn website!

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.331 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Traditioneel
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Richard Broekhuijzen Fotografie

1.7
9 reviews
9 reviews
Professionaliteit
(1)
(8)
Prijs/kwaliteit
(1)
(8)
Aanrader?
(1)
(8)
f.deruiter
Door Floor en
1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik kan niet geloven hoezeer Richard Broekhuijzen de bruiloft van Floor en mij, Thimo, heeft verpest! Na maanden uitstel door corona, leek eindelijk alles op zijn plek te vallen. Een collega raadde me Richard aan als een 'goedkope' oplossing voor onze bruiloftsfotografie. De voorbeelden op zijn website zagen er prachtig uit, dus we hebben hem geboekt.

Tijdens de bruiloft: Op de dag zelf leek alles prima. Richard was op tijd en druk bezig met foto's maken. Maar zijn voortdurende gepruts met camera-instellingen en het wisselen van accu's was achteraf gezien een slecht voorteken.

Het wachten begon: We moesten drie weken wachten op de foto's, terwijl twee beloofd waren. Toen ze eindelijk kwamen, waren ze een ramp: onscherp, overbelicht, en je kon ons amper herkennen. Om het nog erger te maken, Richard heeft vreselijke tanden die hij niet probeerde te verbergen, wat vooral de kinderen afschrikte en huilend wegliepen.

Reactie op de foto's: Mijn verdriet was groot, en de woede van Floor nog groter. We probeerden meerdere keren Richard te bellen, zonder succes. Hij hield ons twee maanden aan het lijntje terwijl hij al wist dat geen enkele foto gelukt was.

De nasleep: Toen ik eindelijk met Richard sprak, bood hij zijn excuses aan en beloofde het geld terug te geven. Maar wat zijn geld waard als onze speciale dag voor altijd verpest is? Hij stelde voor om nog een fotoshoot te doen, maar daar bedankten we voor. We vertrouwen hem simpelweg niet meer. Zijn werk online is prachtig, maar wat hij ons leverde, sloeg nergens op. Misschien dat we deze zomer een nieuwe shoot plannen met een andere fotograaf, maar de momenten van onze bruiloft zijn voorgoed verloren.

Advies aan anderen: Laat je niet misleiden door een goedkope deal. Investeer in een professionele fotograaf; het is het absoluut waard. En pas op voor mensen zoals Richard, wiens onprofessionele gedrag en schokkend gebit een schaduw werpen op je mooie dag.

Misbruik rapporteren
Ik wil benadrukken dat deze personen nooit klanten van mij zijn geweest en ik geen bruiloft voor een Floor en Thimo heb gefotografeerd.

Als professionele fotograaf met meer dan 12,5 jaar ervaring en talloze bruiloften in mijn portfolio, neem ik dergelijke beschuldigingen zeer serieus. Mijn klanten zijn over het algemeen zeer tevreden met hun foto's, en het is dan ook verontrustend dat iemand zoveel moeite doet om mij en mijn werk op een negatieve manier af te schilderen.

Ik begrijp dat het kiezen van een fotograaf voor zo'n belangrijke gelegenheid als een bruiloft gebaseerd moet zijn op vertrouwen en professionaliteit. Daarom nodig ik iedereen die interesse heeft in mijn diensten uit om rechtstreeks contact met mij op te nemen, mijn portfolio te bekijken en met mij te spreken over hun wensen.

Voor iedereen die op zoek is naar een fotograaf: wees verzekerd dat ik mij inzet om prachtige herinneringen te creëren die de essentie van jullie speciale dag vastleggen, en ik ben altijd bereid om alle mogelijkheden te bespreken.
fransvi
Door Vive
1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

OPLICHTER RICHARD BROEKHUIJZEN. Beste mensen, kijk uit voor Richard Broekhuijzen. Is er alleen op uit om mensen geld afhandig te maken. Onbetrouwbaar. Een gewaarschuwd mens....Zoek wat verder op internet en je vindt meerdere negatieve reviews van verschillende mensen die hij met claims bestookt.

Misbruik rapporteren
veld.ore02
Door Kamil
1
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Afspraken door Richard werden niet nagekomen. Bij kennismaking zijn afspraken gemaakt over tijd en kosten van de reportage. Hij was er niet en begon later heel moeilijk te doen over extra kosten. Hele onprettige man, lijkt heel los maar is eerlijk gezegd gewoon een hork.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact