I Shoot Weddings

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

I Shoot Weddings

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
 • Foto van 1.397 €

“Ik zoek niet, ik vind” - Pablo Picasso

Met mijn camera ga ik keer op keer het avontuur aan, zonder dat ik weet wat ik tegen ga komen. Zonder oordeel of verwachting ga ik op pad en zie ik momenten ontstaan. Ik ben er nooit naar op zoek, maar ik vind de momenten en ze vinden mij. Ik laat ze ontstaan, leg ze vast vanuit mijn gevoel en kom zo met prachtige tastbare herinneringen thuis.

Misschien hebben jullie elkaar net zo gevonden: geheel toevallig, maar precies op het goede moment op de juiste plek. Samen zijn jullie het avontuur aangegaan, niet wetende wat er allemaal op jullie pad zou komen. Waar de liefde altijd jullie kompas is. En nu is het dan eindelijk zo ver: dat liefdesgeluk gaan jullie samen vieren met jullie familie en vrienden. 

De waardevolle momenten zitten in de kleine, onverwachte dingen
Een bruiloft is de bekroning op de liefde die jullie al een hele tijd met elkaar delen. Het is de dag waarop je echt voor elkaar kiest, ten overstaan van jullie dierbaren. De liefde die stroomt is voelbaar. Ik zie die stroom van liefde en de schoonheid ervan. Precies in die kleine dingen die achteraf zo groots en waardevol voor jullie blijken te zijn: de tranen van ontroering, spontane lachjes, een tedere aanraking, liefdevolle omhelzingen, trotse blikken naar elkaar en die stiekeme kus. Door mijn lens focus ik mij op de mooie dingen uit de wereld en leg ik ze vast om deze vervolgens weer door te geven. Hoewel ik de mooie dingen in de wereld wil laten zien, wil ik niet alleen maar ‘gewoon’ mooie plaatjes schieten. Het vastleggen van jullie bruiloft gaat voor mij veel verder dan dat. Ik wil beelden maken die jullie steeds opnieuw raken, tot jullie verbeelding spreken en die jullie mee terug namen naar die prachtige dag waarop jullie de liefde voluit vierden. Bovendien wil ik foto’s maken die jullie als een waar kunstwerk aan de muur willen hangen, die samen in een schitterend album of film jullie eigen liefdessprookje vormen. Voor nu, maar juist ook voor later.   

Met veel liefde en passie leg ik jullie liefdesverhaal vast om jullie zo een tastbare herinnering te geven van hoe jullie trouwerij écht voor jullie is geweest. Om jullie mijn volledige aandacht te geven en exclusieve beelden te garanderen, kan ik maar een beperkt aantal bruiloften per jaar aannemen. Gaan jullie dit avontuur met mij aan?

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

 • Een kennismakingsgesprek in mijn fotostudio of via Skype/FaceTime/Telefoon
 • Ik ben beschikbaar in zowel heel Nederland als in het buitenland voor destination weddings
 • Geen reiskosten binnen Nederland
 • Al mijn pakketprijzen zijn volledig inclusief: dus geen andere onverwachte extra kosten, zoals parkeerkosten of btw
 • Goed contact en goede communicatie
 • Professionele beelden gemaakt met professionele apparatuur
 • Ik denk graag met jullie mee en waar nodig geef ik jullie graag mijn tips & advies voor jullie grote dag
 • Vooraf ontvangen jullie een checklist met alle belangrijke punten voor de fotografie of videografie van jullie trouwdag

Op het gebied van fotografie:

 • Ik zal er alles aan doen om jullie op jullie gemak te laten voelen, ook tijdens de fotoshoot. Ik heb veel ervaring met het laten poseren van koppels en zal jullie op een relaxte manier sturen om zo het perfecte plaatje van jullie te maken.
 • Veel foto's ( > 350) die ik met zorg bewerk en aflever op hoge resolutie, zonder logo of beveiliging
 • Binnen een week na de bruiloft ontvangen jullie een sneak preview van de 10-15 foto's
 • Binnen zes weken, na ontvangst van jullie volledige betaling, lever ik alle foto's digitaal
 • In elk fotografiepakket (zie mijn website) is een prachtig handgebonden trouwalbum opgenomen

Op het gebied van videografie:

 • Een highlightfilm van ongeveer 10 minuten met licentievrije muziek
 • Voor een meerprijs leg ik ook de gehele ceremonie vast inclusief audio
 • Levertijd van 8 tot 10 weken

Bezoek mijn website om de uitgebreide fotografie- en videografiepakketten te bekijken.

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.397 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Voor het boeken is een aanbetaling van 500 euro vereist. Na ontvangst van deze aanbetaling staat jullie trouwdatum definitief vast in mijn agenda. Voor het resterende, openstaande bedrag ontvangen jullie 2 weken voor jullie trouwdatum een factuur. Pas na ontvangst van deze betaling kan ik pas starten met het bewerken van jullie trouwfoto's of film. Willen jullie gespreid betalen? Dat is zeker mogelijk als jullie dit bij het boeken aangeven.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2019
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over I Shoot Weddings

4.9
18 reviews
18 reviews
Professionaliteit
(17)
(1)
Prijs/kwaliteit
(16)
(2)
Aanrader?
(17)
(1)
verestmarjan
Door marjan
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Joséphine is een super fotograaf en van harte aan te raden! Van te voren hadden we aangegeven dat we allebei niet super comfortabel zijn als er foto's van ons worden gemaakt. Met Joséphine voelden we ons totaal op ons gemak en was de fotoshoot met z'n tweetjes zelfs één van de hoogtepunten van de dag! We kijken nog steeds met plezier terug op de foto's en de video.

Misbruik rapporteren
djaimymh
Door Djaimy
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij kozen voor Joséphine, omdat ze foto's en video's maakt. Joséphine was dan ook van toegevoegde waarde op onze trouwerij! Ze is betrokken vooraf, tijdens en na de bruiloft. We hebben mooie videobeelden en foto's met goede kwaliteit, daardoor kunnen we deze mooie dag steeds weer herbeleven! Joséphine weet de juiste momenten vast te leggen en dat terwijl ze bijna onzichtbaar is op de dag zelf. Heel fijn!

Misbruik rapporteren
r.l.kleijer
Door Lianne
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Josephine (I Shoot Weddings) was de fotografe op onze bruiloft.Vanaf het eerste moment is het contact met haar ontzettend fijn gelopen. Je merkt aan alles dat ze, samen met jou, de allermooiste foto's wil maken. En dat heeft ze ook gedaan!Naast het maken van bijzondere foto's is Josephine als persoon ook heel fijn: lief, aandachtig en betrouwbaar.Na de bruiloft heeft zij eindeloos geduld met ons gehad in het proces van het maken van het fotoalbum. Elke kleine aanpassing die door gewenst werd in het album, was mogelijk.Ontzettend dankbaar zijn we voor deze ervaring! We kunnen niet wachten om ons album binnenkort binnen te krijgen :)

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact