• Prijsklasse Midden
 • Website

“Ik zoek niet, ik vind” - Pablo Picasso

Met mijn camera ga ik keer op keer het avontuur aan, zonder dat ik weet wat ik tegen ga komen. Zonder oordeel of verwachting ga ik op pad en zie ik momenten ontstaan. Ik ben er nooit naar op zoek, maar ik vind de momenten en ze vinden mij. Ik laat ze ontstaan, leg ze vast vanuit mijn gevoel en kom zo met prachtige tastbare herinneringen thuis.

Misschien hebben jullie elkaar net zo gevonden: geheel toevallig, maar precies op het goede moment op de juiste plek. Samen zijn jullie het avontuur aangegaan, niet wetende wat er allemaal op jullie pad zou komen. Waar de liefde altijd jullie kompas is. En nu is het dan eindelijk zo ver: dat liefdesgeluk gaan jullie samen vieren met jullie familie en vrienden. 

De waardevolle momenten zitten in de kleine, onverwachte dingen
Een bruiloft is de bekroning op de liefde die jullie al een hele tijd met elkaar delen. Het is de dag waarop je echt voor elkaar kiest, ten overstaan van jullie dierbaren. De liefde die stroomt is voelbaar. Ik zie die stroom van liefde en de schoonheid ervan. Precies in die kleine dingen die achteraf zo groots en waardevol voor jullie blijken te zijn: de tranen van ontroering, spontane lachjes, een tedere aanraking, liefdevolle omhelzingen, trotse blikken naar elkaar en die stiekeme kus. Door mijn lens focus ik mij op de mooie dingen uit de wereld en leg ik ze vast om deze vervolgens weer door te geven. Hoewel ik de mooie dingen in de wereld wil laten zien, wil ik niet alleen maar ‘gewoon’ mooie plaatjes schieten. Het vastleggen van jullie bruiloft gaat voor mij veel verder dan dat. Ik wil beelden maken die jullie steeds opnieuw raken, tot jullie verbeelding spreken en die jullie mee terug namen naar die prachtige dag waarop jullie de liefde voluit vierden. Bovendien wil ik foto’s maken die jullie als een waar kunstwerk aan de muur willen hangen, die samen in een schitterend album of film jullie eigen liefdessprookje vormen. Voor nu, maar juist ook voor later.   

Met veel liefde en passie leg ik jullie liefdesverhaal vast om jullie zo een tastbare herinnering te geven van hoe jullie trouwerij écht voor jullie is geweest. Om jullie mijn volledige aandacht te geven en exclusieve beelden te garanderen, kan ik maar een beperkt aantal bruiloften per jaar aannemen. Gaan jullie dit avontuur met mij aan?

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

 • Een kennismakingsgesprek in mijn fotostudio of via Skype/FaceTime/Telefoon
 • Ik ben beschikbaar in zowel heel Nederland als in het buitenland voor destination weddings
 • Geen reiskosten binnen Nederland
 • Al mijn pakketprijzen zijn volledig inclusief: dus geen andere onverwachte extra kosten, zoals parkeerkosten of btw
 • Goed contact en goede communicatie
 • Professionele beelden gemaakt met professionele apparatuur
 • Ik denk graag met jullie mee en waar nodig geef ik jullie graag mijn tips & advies voor jullie grote dag
 • Vooraf ontvangen jullie een checklist met alle belangrijke punten voor de fotografie of videografie van jullie trouwdag

Op het gebied van fotografie:

 • Ik zal er alles aan doen om jullie op jullie gemak te laten voelen, ook tijdens de fotoshoot. Ik heb veel ervaring met het laten poseren van koppels en zal jullie op een relaxte manier sturen om zo het perfecte plaatje van jullie te maken.
 • Veel foto's ( > 350) die ik met zorg bewerk en aflever op hoge resolutie, zonder logo of beveiliging
 • Binnen een week na de bruiloft ontvangen jullie een sneak preview van de 10-15 foto's
 • Binnen zes weken, na ontvangst van jullie volledige betaling, lever ik alle foto's digitaal
 • In elk fotografiepakket (zie mijn website) is een prachtig handgebonden trouwalbum opgenomen

Op het gebied van videografie:

 • Een highlightfilm van ongeveer 10 minuten met licentievrije muziek
 • Voor een meerprijs leg ik ook de gehele ceremonie vast inclusief audio
 • Levertijd van 8 tot 10 weken

Bezoek mijn website om de uitgebreide fotografie- en videografiepakketten te bekijken.

Bezoeker, laat een review achter over I Shoot Weddings en win tot 3.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

5.0 8 reviews
Door annemeij97
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een geweldige fotografe hadden we aan Josphine. Je was super enthousiast, dacht met alles mee en tegelijkertijd was je op de dag zelf onzichtbaar aanwezig en wist je de mooiste momenten vast te leggen. 

Misbruik rapporteren
Door smit.b
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij waren heel blij Joséphine als onze fotografe te hebben. Ze is precies wat je wil voor een fotograaf op de mooiste en spannendste dag van je leven: door haar professionaliteit neemt ze compleet de zorg over de foto’s weg en kan je zelf genieten van de dag. Ze heeft alle grote en kleine momenten van onze bruiloft vast weten te leggen, terwijl ze zelf haast onzichtbaar is. Ze is flexibel en komt met goede suggesties. Op een hele comfortabele manier loodsde ze onze familieleden door de portretfoto’s die we graag wilden maken. Ze doet echt moeite om alles zo mooi mogelijk vast te leggen, zonder dat het geforceerd wordt. De foto’s zijn prachtig en zorgen er voor dat we nog vaak kunnen genieten van onze huwelijksdag. Ze is een echte professional, een hele fijne fotografe, en dat voor een hele goede prijs. We zijn meer dan tevreden en zullen haar aan iedereen aanraden. Dankjewel Joséphine!

Misbruik rapporteren
Door fearn.singh
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Josephine is een super fijne fotografe die flexibel is en aan een half woord genoeg heeft gehad om al onze wensen te voldoen. Ze is bij onze bruiloft geweest van het begin van de dag (kapper) tot aan het einde van de bruiloft en hebben haar nauwelijks opgemerkt. Wat juist fijn is zodat je niet het gevoel hebt dat je steeds een camera in je gezicht hebt. Toch zijn alle foto's super goed gelukt in kleur en zwart wit! We zijn haar heel dankbaar voor het vastleggen van onze geweldige dag!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
vanaf 1397 euro
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Voor het boeken is een aanbetaling van 500 euro vereist. Na ontvangst van deze aanbetaling staat jullie trouwdatum definitief vast in mijn agenda. Voor het resterende, openstaande bedrag ontvangen jullie 2 weken voor jullie trouwdatum een factuur. Pas na ontvangst van deze betaling kan ik pas starten met het bewerken van jullie trouwfoto's of film. Willen jullie gespreid betalen? Dat is zeker mogelijk als jullie dit bij het boeken aangeven.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
3 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Op de kleuterschool wilde ik al bruidsfotograaf worden. Ik herinner me nog goed dat twee klasgenootjes in het speelkwartier speelden dat ze gingen trouwen. De ceremonie vond plaats in een van de wigwams ons schoolplein. In plaats van dat ik een van de bruidsmeisjes wilde zijn, raapte ik een stuk boomschors met een gat in het midden van grond en riep ik dat ik de fotograaf was. We gingen zo op in het spel dat we helemaal niet door hadden dat de pauze allang voor bij was, totdat de juf ons kwam zoeken. Mijn liefde voor fotografie ontwikkelde zich verder toen ik vanaf mijn vijftiende concerten en festivals ging bezoeken. Wat ik daar beleefde wilde ik vasthouden en delen met anderen door middel van foto's. Ook daarbuiten begon dat willen vasthouden aan momenten uit mijn leven een steeds grotere rol te spelen. Ik heb daarom toelating gedaan tot de prestigieuze fotografie-opleiding aan de Fotoacademie, waar ik in mei 2017 ben afgestudeerd.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2019
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Bij mijn uitgebreidere fotografiepakketten neem ik een second shooter mee zodat jullie meer beelden krijgen van alle mooie momenten op jullie grote dag.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Binnen een week na jullie bruiloft ontvangen jullie een preview van 10-15 foto's. Binnen zes weken na ontvangst van jullie volledige betaling stuur ik jullie alle met zorg bewerkte foto's, op hoge resolutie, zonder logo's of beveiliging. De levertijd van een highlightfilm is 8 tot 10 weken.

Adres

Stad:

Vergelijkbare leveranciers

Erik Groothuis Fotografie

Trouwfotografen | Groningen

"Het is zo leuk om te zien dat je echt 'ons' hebt vastgelegd." Mijn naam is Erik en met meer dan 200 trouwreportages ervaring heb ik geleidelijk aan een eigen stijl ontwikkeld die het best te omschrijven is als documentaire-achtig-met-oog-voor-detail. Deze stijl houd in dat ik als fotograaf vast... Zie +

Jeroen Koeten Photography

Trouwfotografen | Roden

Jeroen Koeten Photography zorgt ervoor dat alle mooie momenten van jullie bruiloft vastgelegd worden. Jeroen Koeten Photography helpt jullie graag om de mooiste dag ooit te beleven! Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met Jeroen Koeten Zie +

De Grote Dag

Trouwfotografen | Groningen
4

De Grote Dag is bruidsfotografie met een journalistieke, unieke en moderne stijl met een frisse en sfeervolle nabewerking. De Grote Dag fotografeert bruiloften door heel Nederland maar ook in het buitenland. Ik vind het belangrijk dat de foto’s van jullie bruiloft meer dan een complete weergave is van... Zie +

Michelle Wever Photography

Trouwfotografen | Groningen

Het vertellen van liefdevolle, persoonlijke verhalen is waar mijn hart ligt. De waardevolle intieme momenten en details van jullie speciale dag vastleggen, een verzameling van prachtige herinneringen die een leven lang meegaan voor jezelf en je (klein)kinderen. Fotografie betekent voor mij het vertellen... Zie +

KTF Fotografie

Trouwfotografen | Groningen
1

Op zes jarige leeftijd zei ik altijd al, dat ik cameraman of fotograaf zou worden. Op mijn 10e werd ik lid van een fanatieke fotoclub. Daarna ging ik op mijn 15e fotografie studeren. Fotografie stroomt door mijn bloed en mijn ogen kijken altijd in kaders. Na 3 jaar studeren en een stage in... Zie +

Grotografie

Trouwfotografen | Groningen

Mariska de Groot, oftwel Grotografie zorgt ervoor dat jullie grote dag wordt vastgelegd op een unieke manier! Ze heeft oog voor detail en ziet dingen die opvallen. Dit maakt Grotografie ideaal voor jullie bruiloft!  Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met Mariska de Groot.  Zie +

Baudewijn Fotografie

Trouwfotografen | Groningen
2

Met mijn bruidsfotografie krijgen jullie een beeldverhaal van de dag. Als jullie de foto’s bekijken, dan beleven jullie de bruiloft opnieuw. De oh’s en ah’s zullen te horen zijn. Een trouwdag is een mooie, drukke dag waarbij momenten langs je heen gaan. Deze momenten leg ik ook voor jullie vast. Mijn... Zie +

Tilly Fotografeert

Trouwfotografen | Eelderwolde
14

Jezelf mooi voelen op je trouwdag, dat vind ik belangrijk!  Ik houd van mensen en ik geloof dat iedereen mooi is. Want weten dat je mooi bent maakt ontspannen. Zo krijgen jullie waanzinnig mooie foto's waar je 'verliefd' op wordt. Mijn stijl is te vangen met de woorden: Spontaan, fris en romantisch.... Zie +

Gerelateerde tags:
 • Trouwfotografen
 • Midden
 • Fotografie
 • Video
 • Spontane Fotojournalistiek