• Prijs vanaf: 1.397 €

“Ik zoek niet, ik vind” - Pablo Picasso

Met mijn camera ga ik keer op keer het avontuur aan, zonder dat ik weet wat ik tegen ga komen. Zonder oordeel of verwachting ga ik op pad en zie ik momenten ontstaan. Ik ben er nooit naar op zoek, maar ik vind de momenten en ze vinden mij. Ik laat ze ontstaan, leg ze vast vanuit mijn gevoel en kom zo met prachtige tastbare herinneringen thuis.

Misschien hebben jullie elkaar net zo gevonden: geheel toevallig, maar precies op het goede moment op de juiste plek. Samen zijn jullie het avontuur aangegaan, niet wetende wat er allemaal op jullie pad zou komen. Waar de liefde altijd jullie kompas is. En nu is het dan eindelijk zo ver: dat liefdesgeluk gaan jullie samen vieren met jullie familie en vrienden. 

De waardevolle momenten zitten in de kleine, onverwachte dingen
Een bruiloft is de bekroning op de liefde die jullie al een hele tijd met elkaar delen. Het is de dag waarop je echt voor elkaar kiest, ten overstaan van jullie dierbaren. De liefde die stroomt is voelbaar. Ik zie die stroom van liefde en de schoonheid ervan. Precies in die kleine dingen die achteraf zo groots en waardevol voor jullie blijken te zijn: de tranen van ontroering, spontane lachjes, een tedere aanraking, liefdevolle omhelzingen, trotse blikken naar elkaar en die stiekeme kus. Door mijn lens focus ik mij op de mooie dingen uit de wereld en leg ik ze vast om deze vervolgens weer door te geven. Hoewel ik de mooie dingen in de wereld wil laten zien, wil ik niet alleen maar ‘gewoon’ mooie plaatjes schieten. Het vastleggen van jullie bruiloft gaat voor mij veel verder dan dat. Ik wil beelden maken die jullie steeds opnieuw raken, tot jullie verbeelding spreken en die jullie mee terug namen naar die prachtige dag waarop jullie de liefde voluit vierden. Bovendien wil ik foto’s maken die jullie als een waar kunstwerk aan de muur willen hangen, die samen in een schitterend album of film jullie eigen liefdessprookje vormen. Voor nu, maar juist ook voor later.   

Met veel liefde en passie leg ik jullie liefdesverhaal vast om jullie zo een tastbare herinnering te geven van hoe jullie trouwerij écht voor jullie is geweest. Om jullie mijn volledige aandacht te geven en exclusieve beelden te garanderen, kan ik maar een beperkt aantal bruiloften per jaar aannemen. Gaan jullie dit avontuur met mij aan?

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

 • Een kennismakingsgesprek in mijn fotostudio of via Skype/FaceTime/Telefoon
 • Ik ben beschikbaar in zowel heel Nederland als in het buitenland voor destination weddings
 • Geen reiskosten binnen Nederland
 • Al mijn pakketprijzen zijn volledig inclusief: dus geen andere onverwachte extra kosten, zoals parkeerkosten of btw
 • Goed contact en goede communicatie
 • Professionele beelden gemaakt met professionele apparatuur
 • Ik denk graag met jullie mee en waar nodig geef ik jullie graag mijn tips & advies voor jullie grote dag
 • Vooraf ontvangen jullie een checklist met alle belangrijke punten voor de fotografie of videografie van jullie trouwdag

Op het gebied van fotografie:

 • Ik zal er alles aan doen om jullie op jullie gemak te laten voelen, ook tijdens de fotoshoot. Ik heb veel ervaring met het laten poseren van koppels en zal jullie op een relaxte manier sturen om zo het perfecte plaatje van jullie te maken.
 • Veel foto's ( > 350) die ik met zorg bewerk en aflever op hoge resolutie, zonder logo of beveiliging
 • Binnen een week na de bruiloft ontvangen jullie een sneak preview van de 10-15 foto's
 • Binnen zes weken, na ontvangst van jullie volledige betaling, lever ik alle foto's digitaal
 • In elk fotografiepakket (zie mijn website) is een prachtig handgebonden trouwalbum opgenomen

Op het gebied van videografie:

 • Een highlightfilm van ongeveer 10 minuten met licentievrije muziek
 • Voor een meerprijs leg ik ook de gehele ceremonie vast inclusief audio
 • Levertijd van 8 tot 10 weken

Bezoek mijn website om de uitgebreide fotografie- en videografiepakketten te bekijken.

Bezoeker, laat een review achter over I Shoot Weddings en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over I Shoot Weddings

5.0 14 reviews
Door Ramona
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zijn afgelopen augustus getrouwd en hebben Joséphine gehad als fotograaf! We konden ons geen betere fotograaf wensen!  Joséphine is flexibel en denkt echt mee! 

wij hadden aangegeven niet te willen poseren hier heeft ze echt rekening mee gehouden en hele mooie fotos gemaakt die heel natuurlijk waren echt zo als wij zijn!

Wij hebben door corona onze bruiloft tot 3x verplaatst en Joséphine was zo flexibel om met ons mee te verplaatsen!

wij raden Joséphine ook echt aan aan andere bruidsparen! Ze is echt super! 

Misbruik rapporteren
Door Angela
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Josephine is a wonderful person and photographer. The day before our big day she sent us beautiful flowers and a lovely card. She speaks fluent English and helped us a lot in organizing the photo moments. She was with us since the early morning, to capture the first look at our house and a few family moments. We have so many lovely pictures, every single important moment is immortalized in black/white and colours. If you like spontaneous photos, you should ask Josephine to be your wedding photographer. Without getting in the way, she managed to capture beautiful and spontaneous moments. Lieve Josephine, we are very happy that you were our wedding photographer. Thanks again for everything!

Misbruik rapporteren
Door Lisanne
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

10 Oktober 2020 zijn mijn man en ik getrouwd in het mooie Gasselte.
Joséphine was er al vanaf de vroege ochtend bij om zelfs de voorbereidingen vast te leggen.
Zonder in de weg te lopen was ze een gezellige en meedenkende aanwezigheid. Ze wist mooie en spontane momenten vast te leggen met mooi licht en sfeer.
Vanaf het begin af aan was het contact al goed en voelden we ons op ons gemak bij haar.
Ze heeft onze hele dag prachtig vastgelegd in ongelooflijk veel beeldmateriaal en wij kunnen haar iedereen aanraden.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Voor het boeken is een aanbetaling van 500 euro vereist. Na ontvangst van deze aanbetaling staat jullie trouwdatum definitief vast in mijn agenda. Voor het resterende, openstaande bedrag ontvangen jullie 2 weken voor jullie trouwdatum een factuur. Pas na ontvangst van deze betaling kan ik pas starten met het bewerken van jullie trouwfoto's of film. Willen jullie gespreid betalen? Dat is zeker mogelijk als jullie dit bij het boeken aangeven.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
3 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2019
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Bij mijn uitgebreidere fotografiepakketten neem ik een second shooter mee zodat jullie meer beelden krijgen van alle mooie momenten op jullie grote dag.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Binnen een week na jullie bruiloft ontvangen jullie een preview van 10-15 foto's. Binnen zes weken na ontvangst van jullie volledige betaling stuur ik jullie alle met zorg bewerkte foto's, op hoge resolutie, zonder logo's of beveiliging. De levertijd van een highlightfilm is 8 tot 10 weken.
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
vanaf 1397 euro

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
 • Trouwfotografen
 • Midden
 • Fotografie
 • Video
 • Spontane Fotojournalistiek