• Prijs vanaf: 899 €

Yes jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Als trouwfotograaf legt Nienke jullie mooiste dag van jullie leven graag vast. Op een ongedwongen en spontane manier, jullie liefde voor elkaar op beeld. Details, emoties en de mooie momenten die je voor altijd wilt koesteren, Nienke heeft daar oog voor. Een enthousiaste fotografe die zorgt voor de prachtigste foto's van jullie sprookje.

Nienke Jolien Photography is gevestigd in Groningen, maar beschikbaar in heel Nederland en ook voor prachtige elopement weddings naar het buitenland.

Weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is of meer informatie ontvangen? Kijk dan op de website van Nienke: www.nienkejolienphotography.com en vergeet niet om haar te volgen via Instagram @nienkejolienphotography.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
899 €
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Voor het definitief boeken van een datum wordt gewerkt met een aanbetaling. Voor meer informatie over betalingsmogelijkheden neem vrijblijvend contact op.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Bezoeker, laat een review achter over Nienke Jolien Photography en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Nienke Jolien Photography

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 9743KL

Nienke Jolien Photography heeft geen bezoekersadres. Voor meer informatie kun je contact opnemen via nienkejolienphotography@gmail.com. Of bekijk de website www.nienkejolienphotography.com. 

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier