• Prijsklasse Midden

Yes jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Als trouwfotograaf legt Nienke jullie mooiste dag van jullie leven graag vast. Op een ongedwongen en spontane manier, jullie liefde voor elkaar op beeld. Details, emoties en de mooie momenten die je voor altijd wilt koesteren, Nienke heeft daar oog voor. Een enthousiaste fotografe die zorgt voor de prachtigste foto's van jullie sprookje.

Nienke Jolien Photography is gevestigd in Groningen, maar beschikbaar in heel Nederland en ook voor prachtige elopement weddings naar het buitenland.

Weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is of meer informatie ontvangen? Kijk dan op de website van Nienke: www.nienkejolienphotography.com en vergeet niet om haar te volgen via Instagram @nienkejolienphotography.

Bezoeker, laat een review achter over Nienke Jolien Photography en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Nienke Jolien Photography

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
Bruiloft reportages zijn mogelijk vanaf 899,- euro.
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Voor het definitief boeken van een datum wordt gewerkt met een aanbetaling. Voor meer informatie over betalingsmogelijkheden neem vrijblijvend contact op.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
3 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Nienke: "Tijdens jullie bruiloft blijf ik op de achtergrond en zal ik op een leuke manier jullie dag en jullie liefde vastleggen. Geen stomme poses, maar gewoon zoals jullie zijn. Ik meng mij met jullie gasten en maak hier en daar een praatje. Niet iedereen is het gewend om een camera op zijn neus te hebben, dus fotograferen doe ik op een ongedwongen en spontane manier zodat iedereen het naar zijn zin heeft."
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Fotograaf Nienke werkt alleen. In overleg is het wel mogelijk om een tweede fotograaf (ookwel second shooter) of een videograaf te regelen. Wil je hier meer informatie over neem dan vrijblijvend contact op.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
De levertijd van de foto's na de bruiloft is binnen 6 weken. Het streven is om altijd zo snel mogelijk de foto's te leveren. Vlak na de bruiloft krijgen jullie alvast een kleine preview van foto's, want natuurlijk zijn familie en vrienden ook heel benieuwd! Voor het laten maken van een trouwalbum geldt een andere levertijd. Wil je hier meer informatie over neem dan vrijblijvend contact op.

Adres

Stad: 9743KL

Nienke Jolien Photography heeft geen bezoekersadres. Voor meer informatie kun je contact opnemen via nienkejolienphotography@gmail.com. Of bekijk de website www.nienkejolienphotography.com. 

Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Midden
  • Fotografie
  • Spontane Fotojournalistiek