De Grote Dag

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

De Grote Dag

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.800 €

De Grote Dag is bruidsfotografie met een journalistieke, unieke en moderne stijl met een frisse en sfeervolle nabewerking. De Grote Dag fotografeert bruiloften door heel Nederland maar ook in het buitenland. Ik vind het belangrijk dat de foto’s van jullie bruiloft meer dan een complete weergave is van jullie trouwdag en fungeert als de beste ondersteuning in de herinnering van jullie Grote Dag.

De Grote Dag heeft de afgelopen jaren meerdere awards gewonnen:

2017:
Genomineerd voor de Bruidfoto & film award 2017 categorie 'Bruiloft in Beeld'
Genomineerd voor de Bruidfoto & film award 2017 categorie 'Family & Friends'

2016 
Fearless award - collection 34
ISPWP award - framing the subject
ISPWP award - kids will be kids
Vakprijs Bruidsfoto & Film Award 2016 - categorie 'Bruiloft in beeld'

2015
4 x Masters of Dutch Wedding Photography - top 10 van Nederland
Publieksprijs Bruidsfoto Award 2015 - categorie 'Groepsportret'

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.800 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over De Grote Dag

4.8
4 reviews
4 reviews
Professionaliteit
(4)
Prijs/kwaliteit
(4)
Aanrader?
(4)
martingroeneveld
Door Martin en Nadia
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Onze ervaring met Stephan was in één woord fantastisch. Vanaf de eerste afspraak wisten we dat we onze fotograaf hadden gevonden. Stephan is erg enthousiast, ontspannen en heeft veel goede, creatieve ideeën en dit is terug te zien in het resultaat. Elk moment van de dag is perfect vastgelegd en de foto's tijdens de fotoshoots zijn ware kunstwerken geworden. Wij zijn ontzettend blij met alle foto's en het schitterende album, een mooie blijvende herinnering aan onze trouwdag. Het contact met Stephan was heel direct en de foto's en het album waren snel klaar, de preview kregen we al dezelfde avond. Wij raden Stephan van harte aan. 

Misbruik rapporteren
rolfmooibroek
Door Rolf
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Om onze trouwdag te vieren leek het ons leuk om ons te laten fotograferen zoals we echt zijn. Niet per se voor onszelf, maar ook voor anderen later. Dat je aan je kinderen kunt laten zien; zo leuk waren papa en mama toen we jong waren! Tijdens de bruiloft maak je natuurlijk super mooie foto's, maar daar ben je beperkt.

Na vooraf een tijdje gezocht te hebben naar verschillende locaties voor de loveshoot, hebben we besloten om de dag te starten op de vlooienmarkt in Zuidlaren en vanuit daar kijken waar we zouden eindigen.Na een paar meter lopen op de vlooienmarkt gingen we eerst elpee's kijken (en kopen). Michael Jackson met tijgertje en de plaat "De vrolijke bruiloft". Hoe grappig! Aan de overkant stond een grote springkussen met uitgedoste clown. Wij zijn wel een beetje gek en houden wel er wel van om een beetje gek te doen. Uitgedaagd door de clown mochten we een trucje doen en een menselijke piramide bouwen op de springkussen. De dag is nog maar net begonnen, maar nu al meer dan geslaagd!

Na dit avontuur zijn we even gaan slenteren op de 500 meter lange vlooienmarkt. Met gekke dierenmaskers op de foto, ijsjes eten en gratis gameboys scoren. Daarna gingen we naar de heide in Drenthe en hebben we nog een super romantische fotoshoot gehad. Samen pluisjes blazen, om de boomstam balanceren, kusjes geven en midden op de drukke weg foto's maken.

Met Stephan heb je de grootste lol en voel je je niet opgelaten als je wat gekkere foto's wilt maken. Hierdoor brak bij ons gelijk het ijs en hielp zodat we ook ontspannen de intiemere, romantischere foto's konden maken.

Een superdag om op terug te kijken, net als onze trouwdag. Enorm bedankt!

Misbruik rapporteren
annebatterink
Door Anne-Marijn
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Stephan van De Grote Dag heeft zowel onze loveshoot als de bruiloft van ons gefotografeerd. Wij werden gegrepen door zijn foto's die net iets spannender zijn als menig ander fotograaf. Stephan is creatief en weet mooie, aparte plaatjes te schieten. Juist dat maakte dat wij voor Stephan kozen. Stephan is creatief, origineel, gezellig en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij hadden Stephan 14 uur geboekt voor onze bruiloft. Omdat hij het zo geweldig naar zijn zin had bleef hij in eigen tijd nog bijna 2 uur langer. Dat getuigd van liefde voor je werk! Hij kon de camera niet wegleggen.Stephan denkt mee en voorziet je voor de bruiloft van handige tips. Leuk vonden wij het dat hij de andere dag ons al een aantal preview foto's stuurde. Dat is geweldig na zo'n prachtige dag. Wij hebben super veel positieve reacties gekregen op de gemaakte foto's. Het album is prachtig geworden. Van begin tot eind heeft Stephan het perfect gedaan. Zeer professioneel. Wij kunnen Stephan alleen maar aanraden!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 9728 JK

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact