Baudewijn Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Baudewijn Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 700 €

Met mijn bruidsfotografie krijgen jullie een beeldverhaal van de dag. Als jullie de foto’s bekijken, dan beleven jullie de bruiloft opnieuw. De oh’s en ah’s zullen te horen zijn. Een trouwdag is een mooie, drukke dag waarbij momenten langs je heen gaan. Deze momenten leg ik ook voor jullie vast.

Mijn trouwfotografie is te omschrijven als oprecht en vrolijk. Ik fotografeer graag vanuit verrassende invalshoeken. Tijdens de reportage op locatie zullen jullie zien dat het fotograferen heel spontaan gaat. Ik zal zo nu en dan aanwijzingen geven, maar veelal gaan de poses vanzelf. Daarbij is er ruimte voor eigen initiatief.

Waar let jij op?

Natuurlijk moet de fotografie je aanspreken, maar wat net zo belangrijk is of er een klik is tussen jou en de fotograaf. Hij/zij staat wel overal vooraan bij jouw mooiste dag.  Is er geen klik, dan zie je dat terug op de foto's en heb je daar de dag zelf ook last van. Daarom maak ik graag kennis met jullie voor een goede klik! 

Kijk op www.baudewijn.nl

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
700 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Betaling gaat achteraf.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1991
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Baudewijn Fotografie

4.7
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(2)
Prijs/kwaliteit
(2)
Aanrader?
(2)
simonemajerus
Door Simone
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Vriendelijke en professionele begleiding van De belangerijkste Dag ,na de geboorte van onze kinderen natuurlijk. Alles na afspraak mogelijk ,en we zijn erg blij dat we na zoveel  goede recenties uit de bekenden kring voor Boudewijn gekozen hebben ,we hadden gelijk het gevoel van vertrouwen en zijn niet teleurgesteld worden. Beter nog;we waren overdonderd door het fantastische fotoboek  .Dankjewel Boudewijn

Simone en Bas

Misbruik rapporteren
ivanhartingsveld
Door Ineke
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Fotograaf Baudewijn Neumann heeft onze onvergetelijke trouwdag op een prachtige manier op de gevoelige plaat vast gelegd. Sfeervolle foto's met aandacht voor het detail zijn gemaakt in een ontspannen sfeer en met kennis van zaken. Mooie herinneringen van  voor ons waardevolle momenten

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 9721 HC

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact