Salon Munnickenheide

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Salon Munnickenheide

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Welkom bij Salon Munnickenheide, een salon in Terheijden nabij Breda. Ik verzorg o.a. Bruidsmake-up en Bruidskapsels op locatie. Ook kunt u bij mij in de salon terecht voor gellak handen, voeten en heerlijke gezichtsbehandelingen. Perfect om jou als bruid en eventuele gasten te kunnen voorzien op jullie speciale dag! Het belangrijkste tijdens deze dag is dat jij je fijn voelt en het kapsel en de make-up perfect bij jou past. Zodat jij je op je allermooist voelt op jullie dag! Ik heb mijn diploma's en certificaten behaald en werk enkel met kwaliteitsproducten. Ook kun je bij mij terecht voor haarverlenging en opvulstukjes in het haar om het kapsel nog mooier en voller te maken. Ook deze producten zijn van topkwaliteit en niet van echt haar te onderscheiden. Zo kan ik als bruidsstyliste jou voorzien in alles wat je graag zou willen op jullie dag! Groetjes en wellicht tot ziens in mijn salon.  

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
De betaling dient een deel vooraf gedaan te worden. Diensten die gedaan zijn bijvoorbeeld een proefmake-up of kapsel dienen ter plaatse afgerekend te worden. Make-up of kapsel op de dag zelf kunnen achteraf gefactureerd worden.
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up, Nagel verzorging, Ontharing, Schoonheidsverzorging, Massage
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015

Meningen over Salon Munnickenheide

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 4844PK

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact