MyBrides

Ga naar het gesprek Meer Informatie

MyBrides

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Bedrijfskenmerk: kwaliteit en service

Welkom in de wereld van MyBrides!

Geen twijfel over dat u een betoverende bruid gaat worden en MyBrides kan daar zeker een bijdrage aan  leveren. Als u door ons geholpen wordt mag u de beste  service én de meest professionele aanpak verwachten. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal.

Erika Vogl, eigenaresse van MyBrides werkt meer dan 15 jaar als visagiste en haarstyliste, waarvan 12 jaar als professionele bruidsstyliste. In haar loopbaan als bruidsstyliste heeft ze verschillende Awards mogen ontvangen. Nog in 2022 was MyBrides de provinciewinnaar in de categorie "bruidsstyling".

Voor ons is elke bruid uniek, een vrouw met eigen wensen en eigen behoeftes. Ondanks dat elke bruid anders is, is er één wens die ze allemaal gemeen hebben:

De mooiste te zijn voor haar aanstaande man en voor zich zelf.

En daarom kijken wij altijd naar de nieuwste trends en technieken zonder uw eigen wensen uit het oog te verliezen. Een stralende teint, glanzend haar en schone moderne kapsels is wat de stijl van MyBrides omschrijft.

Wij hebben veel ervaring met verschillende haarstructuren. Omdat er ook vrouwen zijn die niet altijd blij zijn met hun natuurlijke haar, hebben wij ons gespecialiseerd in het gebruiken van haarstukken, pruiken en vullingen zodat wij uw wensen optimaal kunnen vervullen.

Naast het haar verzorgen wij natuurlijk ook uw make-up! Hier richten wij ons vooral op een stralend en schoon huidbeeld.

De bruidsmake-up is voor elke bruid een hele persoonlijke keuze. Tijens de proefsessie gaan wij u adviseren wat het beste bij u als persoon past.

Vanaf de eerste kennismaking tot na jullie bruiloft blijven we met u in contact totdat het complete plaatje, zoals u het zelf voor ogen had, hélemaal naar uw zin is.
Voor ons bent u veel méér dan een klant die zich wil laten opmaken, of een bruid die gaat trouwen.U wordt een deel van de wereld van MyBrides en op uw huwelijksdag gaan we samen iets onvergetelijks van maken!

FAQ´s

Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
kwaliteit en service
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
De betalingsvoorwaarden zijn op onze website te vinden in de algemene voorwaarden https://www.mybrides.nl/algemene-voorwarden
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up, Anders
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2021

Meningen over MyBrides

4.7
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(2)
Prijs/kwaliteit
(2)
Aanrader?
(2)
isabelleotten1110
Door Isabel
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Beste Erika,

Wij kijken terug op een prachtige dag en wat hebben wij genoten! Het was geweldig om de dag met jou te mogen starten. Jouw rust die je uitstraalt maakte mij ook rustig. Mijn make-up en haar was prachtig, maar dat wist ik al vanaf de proefsessie. Ook mijn moeder een zusjes waren fantastisch opgemaakt door jou en ik kon zien hoe blij ze waren met hun look! De hele dag en nacht bleef alles zitten! Dank je wel!

Misbruik rapporteren
dennisotten1974
Door Denise
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Erika heeft bij mij een prachtig bruidskapsel gemaakt! Talloze positieve reacties op gekregen. Mijn make-up maakte me heel jonger en het is de hele dag blijven zitten. Mijn kapsel was een droom en is ook de hele dag in model gebleven. Fantastisch werk! Dank je wel!

Misbruik rapporteren
Beste Denise,
Wat ben ik blij dat jij zo tevreden was! Dankjewel voor je vertrouwen en tot snel weer bij jullie zwangerschapsshoot!️

Adres

Stad: 4904HK

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact