• Prijsklasse Midden

Je gaat trouwen, van harte gefeliciteerd!!

Een drukke tijd breekt aan waarbij je vanalles moet gaan regelen voor jullie trouwdag, zo ook je bruidskapsel en bruidsmake-up.

Op jullie trouwdag wil jij je natuurlijk op je mooist voelen en stralen zonder je zorgen te maken over je kapsel of make-up! Daarom gaan wij samen op zoek naar het bruidskapsel en /of de bruidsmake-up die het beste bij jou en bij je wensen past. Knapsels verzorgd met passie je bruidskapsel en/of bruidsmake-up aan huis of op locatie en zorgt voor een persoonlijk advies waarbij al je wensen centraal staan.

 

Wanneer jij je bruidkapsel en/of make-up door knapsels wil laten verzorgen, kun je het beste meteen nadat de trouwdatum bekend is boeken. Van april tot oktober zitten de vrijdagen en zaterdag snel vol, en zo ben je er zeker van dat ik beschikbaar ben.

Vooraf aan jullie trouwdag kom ik langs voor een proefsessie voor je bruidskapsel en/of bruidsmake-up. De proefsessie vindt ongeveer 2-8 weken voor de bruiloft plaats. Tijdens de proefsessie neem ik alle tijd om elkaar beter te leren kennen, je wensen door te spreken en daarbij advies te geven. We bekijken en bespreken samen het moodboard van de kapsels en make-up die jij mooi vindt. Voor inspiratie kun je een kijkje nemen op mijn portfolio of op mijn Pinterest.

Hierna gaan we beginnen met de proefsessie zoals dit ook op jullie trouwdag zal gaan. Zo ben je al goed voorbereid en weet je wat je kunt verwachten. Jouw wensen samen met mijn ervaring, vakkennis en vaktechnieken zorgen ervoor dat jij de gewenste look krijgt op je trouwdag! Ik geef je graag advies zodat je straalt en zelfverzekerd bent. Het advies dat ik geef wordt gevormd op basis van je gezichtsvorm, wensen, de jurk, je alledaagse make-up en je haartype. We veranderen het kapsel en/of de make-up net zo lang tot je 100% tevreden bent!

Na deze proefsessie maak ik foto’s van je look zodat ik deze op je trouwdag zoveel mogelijk na kan maken.

 

Op de trouwdag zelf ben ik ruim op tijd aanwezig en vraag eerst of je nog steeds tevreden bent met de door jou uitgekozen look en daarna ga ik aan de slag. Jij kunt je ontspannen want ik zorg ervoor dat je op tijd klaar bent!

 

Wil je ‘s avonds graag een andere look qua haren en/of make-up of wil je een feestelijk kapsel/make-up voor je bruidsmeisjes of familie? Ook dan sta ik graag voor je klaar!

Bezoeker, laat een review achter over Knapsels en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Knapsels

4.9 2 reviews
Door annekewientjes
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Elyse is een lieve meid, met passie voor haar werk, en alleen perfectie is goed genoeg.

Tijdens mijn proefkapsel, wist ik heel duidelijk wat ik wou, heb via Pinterest fotos verzameld en haar laten zien. Met haar eigen inbreng en enkele voorbeelden van Pinterest heeft ze een prachtig kapsel gemaakt. (nog mooier wat ik in gedachte had)

Tijdens de dag zelf, heeft ze het opnieuw gemaakt, helaas heeft de regen de krullen laten uitzakken, maar de rest zat tot diep in de nacht nog g...oed.

Knapsels is een echte aanrader.

Misbruik rapporteren
Door denisepopken
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Elyse werkt erg professioneel en vriendelijk. Geeft goede tips en adviezen over kapsels en make up wat wel en niet bij je past.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Je ontvangt na de proefsessie een factuur van mij. De betalingstermijn van deze factuur is 14 dagen. Zijn er kosten aan verbonden wanneer mijn bruiloft niet doorgaat?
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn uw tarieven?
€325
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013

Adres

Stad: 5531 PP

Vergelijkbare leveranciers

Trouwfotografen | Amsterdam

-''For me life is about collecting beautiful moments, dreaming of more, and seeing what is happening right now''- ''Rather than posed or highly styled shots, I capture candid and spontaneous pictures of people, environment and action - in the moment. I love to shoot daily life, romantic love, important... Zie +

Trouwfotografen | Amsterdam
5

Een knuffel met je beste vriendin, het wegpinken van een traan van je moeder, de reactie van jouw liefde wanneer hij jou voor het eerst ziet,  jullie niet meer bijkomend van de verrassende speech van jullie beste vrienden en jouw oma die de dansvloer ineens flink onveilig maakt. Maar ook die prachtig... Zie +

Trouwfotografen | Amsterdam

Naast vrij werk biedt ik ook diensten aan als fotografe voor eventueel commerciële doeleinden of bijeenkomsten/trouwerijen.  Zie +

Trouwfotografen | Purmerend

¨Let me capture your moments¨ Neem voor meer informatie en de mogelijkheden contact met mij op. Zie +

Trouwfotografen | Amsterdam

Weddings zijn voor ons een inspiratiebron. Zeker als het om stijlvol fotograferen van mensen gaat. Al voor het ontstaan van Reflexx Reportages koos Tertius van Oosthuyzen, de van origine zuid afrikaan, voor reportages in documentairevorm. Zijn stijl kon je destijds als onorthodox omschrijven:... Zie +

Trouwfotografen | Amsterdam
2

We are Rox and San, Fine Art Wedding Photographers capturing Intimate Weddings & Elopements in Amsterdam and beyond, for adventurous and easy-going couples that are completely in love as they begin this new chapter of their lives. We create beautiful imagery and timeless memories. for the free-spirited... Zie +

Trouwfotografen | Amsterdam
3

Kleurrijke, Spontane en Romantische trouwfoto's  Dat is waar ik als trouwfotografe voor sta.. Ik fotografeer de momenten zoals ze zijn, zodat jullie achteraf jullie trouwdag weer helemaal kunnen herbeleven. Gedurende de dag zoek ik naar mooie spontane momenten en unieke plaatjes. Op de achtergrond... Zie +

Trouwfotografen | Amsterdam

Wij zijn The Dreamers: Yaël Ovadia en Hugo van Dijke. Yaël is 26 jaar, Hugo is 25 jaar en wij wonen in Amsterdam. Sinds vijf jaar zijn wij professionele videografen, en sinds 2013 doen wij dat full-time. Voorheen deden we dat als Yago Producties – tegenwoordig als The Dreamers. Yaël filmde in 2012... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Haar en Make-up
  • Midden
  • Bruid haarstyling
  • Bruidsmake-up
  • Ik kom ook aan huis