The Bridal Bar

Ga naar het gesprek Meer Informatie

The Bridal Bar

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Hey you! Beauty!

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen 🤩!

Hoe geweldig is dat!! Wil jij je dag rustgevend en stress vrij starten en heerlijk in de watten worden gelegd? Het is daarom belangrijk dat je een goede klik hebt met je bruidshaarstyliste en dat er een relaxte vibe is onder elkaar. Samen met jou ga ik een avontuur aan wat niet alleen je bruidskapsel is. We hebben eerst samen een prettig gesprek waarin we elkaar leren kennen, vervolgens wordt je verwend met een welkomstcadeautje via de post. Daarna hebben we een advies en ontwerp gesprek waarin we al je wensen gaan bespreken en gaan kijken wat het mooiste bij je jurk en de setting staat. Ik help je met het zoeken van de leveranciers die je nog mist. 

Tijdens de proefsessie ga ik het kapsel uitwerken wat we besproken hebben tijdens het advies en ontwerp gesprek. We kunnen dan de sluier passen en eventueel haarsieraden uit mijn eigen collectie of een zelf meegebracht haarsieraad. We maken foto's en deze krijg je naderhand allemaal via de mail. Vervolgens maak ik een planning voor de ochtend, hoelaat wie aanwezig moet zijn zodat alles overzichtelijk is en rustgevend blijft.

Op de grote dag ben ik op de afgesproken tijd aanwezig om met setup klaar te zetten. En dan kan jouw bijzondere dag meteen beginnen🤍

Probeer vanaf de eerste minuut ook te genieten, de dag vliegt zo voorbij!

Tot snel!

Dikke kus, 

Inge

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Aanbetaling vereist na boeking
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2019

Meningen over The Bridal Bar

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 5509MV

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact