Sam´s Bruidsboetiek

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Sam´s Bruidsboetiek

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 500 €

Sam's Bruidsboetiek is 1 van de leukste bruidswinkels van Twente en omstreken! In een prachtig oud pand in het centrum van Enschede tref je een bijzondere collectie bruidsjurken en eigenaresse Samira staat jou bij in de zoektocht naar de allermooiste.

Sam's Bruidsboetiek in het kort:

- eigenzinnige collectie bruidsjurken en accessoires

- twentse nuchterheid

- in relaxte sfeer bruidsjurken passen

- prijsklasse 500 - 2000

- kleinschalig eigenaarschap

Maak vrijblijvend een pasafspraak, we plannen ruimschoots (tot 2,5u) de tijd voor je in. Hou liefst een maand of 7 aan tussen aankoop en bruiloft. Dan weet je zeker dat je geen stress hebt, wanneer jouw jurk besteld moet worden. Wees er op tijd bij, want de zaterdagen zijn vaak al ver van tevoren volgeboekt. 

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
500 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
pin en cash
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop niet beschikbaar
Wat zijn de openingstijden?
dinsdag - zaterdag van 09:00 - 18:00, maak je even een afspraak?
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011

Meningen over Sam´s Bruidsboetiek

4.1
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(2)
Prijs/kwaliteit
(1)
(1)
Aanrader?
(2)
g.vanmilgen
Door Gerja
3.6666666666667
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Als trotse (schoon)moeder mocht ik eind oktober vorig jaar met aanstaande schoondochter mee, en afgelopen januari met onze zoon mee om trouwkleding uit te zoeken.

Wat me meteen opviel was het hartelijke welkom en de gastvrijheid. De verkoopster wisten in beide gevallen goed in te spelen op de wensen en smaak van de aanstaande bruid en bruidegom. De sfeer was erg gezellig tijdens het passen en we hebben 2 geslaagde ochtenden gehad. De kleding moest nog wat vermaakt worden en voor het pak van mijn zoon werden we verwezen naar een plaatselijk atelier. Deze meneer had goed kennis van zaken en was een man van weinig woorden maar tijdens het afspelden was de deskundigheid van deze meneer direct zichtbaar.

Al met al een topbedrijf waar de aanloop naar een bruiloft zeker heel goed begint!!!

P.S bij prijs kwaliteit heb ik 1 ster omdat ik hier verder niet van op de hoogte ben.

Misbruik rapporteren
adinreuvers1980
Door Adinda
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Vandaag bruids boetiek Sam bezocht. Ik ben zelf de aanstaande bruid. Wat een gezellige geslaagde middag. Heel gast vrij en er word echt een speciaal moment van gemaakt. Je word open ontvangen met koffie en als afsluiter geproost met een Prosecco. Ze nemen echt de tijd voor je. Heel erg prettig.  Het maakt niet uit hoeveel of hoevaak je past. Alles kan.  Zo voel je je niet gejaagd en geniet je van alles. Kortom: top

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 7511EM

Parkeren doe je het gemakkelijkst in de Irenegarage (Jumbo), die is bereikbaar vanaf de Oldenzaalse straat. Via het winkelcentrum loop je langs de Mitra en Jumbo naar de uitgang en ga je rechtsaf de Noordhagen op. Onze winkel bevindt zich op twee inuten lopen aan je linkerhand.

Eigenlijk voldoet iedere parkeerplaats in het centrum, want zo groot is Enschede niet. Onze winkel is vlakbij de Oude Markt, het oergezellige uitgaanscentrum van de stad. Ruimschoots gelegenheid om jouw aankoop te vieren! :)

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken