Très Chic Bruidsmode

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Très Chic Bruidsmode

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Onze bruidsstylistes hebben jarenlange ervaring in het adviseren van aanstaande bruiden. Naast creatieve adviezen luisteren ze vooral erg goed naar jouw wensen. Het gaat immers om jou. Jij moet straks een trouwjurk dragen die op het lijf geschreven is en jouw persoonlijkheid volledig onderstreept.

Samen met degenen die je vergezellen, word je ontvangen in onze gezellige tearoom. Even relaxen voordat het ‘echte werk’ begint! Vervolgens brengt jouw persoonlijke bruidsstyliste je naar onze collectieruimte. Daar krijg je een goede indruk van de mogelijkheden en kan je een eerste keus maken van trouwjurken die je wilt passen. De styliste, die gedurende de hele sessie jouw persoonlijke adviseuse is, zal je daarbij adviseren.

Met de trouwjurken van je eerste keus ga je vervolgens samen met de styliste en je gezelschap naar een van onze bruidspaskamers. Hier kun je in volledige privacy de keus voor de japon van je dromen maken.

Daarvoor nemen we ruim de tijd om een beeld te krijgen van je wensen en ideeën. Nadat de keuze is gemaakt, wordt jouw creatie in ons atelier speciaal voor jou vervaardigd.

Jouw persoonlijke bruidsstyliste begeleidt je gedurende het hele traject. Uiteraard adviseert ze je ook over de juiste accessoires om je look compleet te maken. Van bruidsschoenen tot bruidslingerie. Van korte en lange bruidsjasjes, stoffen bloemen (voor in het haar of als corsage) tot de mooiste stola’s en stoffen riemen.

We ontmoeten je graag bij Très Chic Bruidsmode!

Meningen over Très Chic Bruidsmode

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 7496

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken