Sjurlie Bruidsfotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Sjurlie Bruidsfotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Dat ene bijzondere moment weten te pakken, die speciale blik, die traan die weggepinkt wordt, dat is mijn uitdaging. Details zien die anderen over het hoofd zien. Jullie verhaal vertellen met mijn foto’s en dat verwerken tot een prachtig album, is wat ik het liefste doe.

Met mijn fotografie wil ik graag bijzondere momenten in het leven zo puur mogelijk vast leggen, zodat jullie daar altijd weer naar kunnen terugkijken. Je kunt hierbij denken aan bruidsreportages, babyreportages, een doop, communies, maar ook 25-jarige huwelijken.
Als het maar echte emotie toont en niet geposeerd is.

Ik ben iemand die veel lacht en graag nieuwe contacten legt. Een harde werker met oneindig veel energie. Bij mij wacht je geen maanden op je foto’s. Ik kom thuis na een bruiloft en kruip gelijk achter mijn pc, het liefst werk ik de hele nacht door.

Mijn enthousiasme en humor zijn mijn kracht, evenals mijn levendige fantasie. Je vertelt me iets en ik zie het in geuren en kleuren voor me.

Ik geniet van mooie dingen, mooie interieurs, prachtige B&B’s in Zuid Europa, mooie kleding, grote steden, heerlijk eten. Ik ben een echte levensgenieter die het maximale uit haar leven wil halen. 

Iedere boeking is voor mij een hoogtepunt. Ieder (trouw-)album dat ik aflever een moment waar ik enorm naar toe leef. Ik geniet ervan wanneer mijn klanten tevreden zijn.

Romantisch en een gevoelsmens, een echte fotografe dus die graag mensen blij maakt.

Meningen over Sjurlie Bruidsfotografie

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
colindavandijk
Door Colinda
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Shirley is een fotograaf met oog voor detail en een geheel eigen stijl. Dit maakt haar uniek en een fotograaf waar ik graag mee samenwerk. Ze mist geen enkel mooi of spontaan moment, wat ervoor zorgt dat het bruidspaar een mooie herinnering heeft aan hun trouwdag.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 6446 SN

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact