Smaragd Reizen

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Smaragd Reizen

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Rondreis Indonesië, reis naar Azië.

Als u reist met Smaragd Reizen uit Enkhuizen reist u bewust, met respect voor de plaatselijke bevolking en cultuur. Ook met achting voor de natuur en het milieu. U geniet van bijzondere aandacht, waarbij wij graag aan uw wensen en verwachtingen voldoen.

Of u nu op zoek bent naar diverse reizen Indonesië, groepsreizen Indonesië, speciale reizen, reis aanbiedingen, een huwelijksreis Indonesië, reizen op maat, een avontuurlijke rondreis, rustige vakantie Indonesië of accommodaties / Hotels; bij Smaragd Reizen bent u aan het juiste adres.

Meningen over Smaragd Reizen

3.0
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(1)
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
(1)
Aanrader?
(1)
(1)
sonja1985willems
Door Sonja
1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij willen graag trouwen op Bali. Via Google kwam ik op de site van Smaragd reizen terecht. Het aanbod zag er veelbelovend uit. Na het eerste contact werd ik doorverwezen naar Amy. We spraken af dat ik onze wensen via de mail door zou geven. Dit heb ik dezelfde avond gedaan.Na een week niks gehoord te hebben, heb ik zelf gebeld om te vragen naar de mogelijkheden. Hierbij heb ik aangegeven dat wij snel moeten beslissen of deze reis kan plaatsvinden, omdat we de opvang van onze kinderen moeten regelen en we moeten checken of we vrij kunnen krijgen op het werk. Amy beloofde dat ze op vrijdag contact zou opnemen. Op vrijdag hoorde ik echter niks van haar. Ik heb meerdere malen geprobeerd te bellen, maar er werd niet opgenomen. Na het inspreken van de voicemail werd er ook niet teruggebeld. Na het weekend heb ik nog meerdere malen geprobeerd om contact op te nemen, maar er werd niet opgenomen. Zelfs nadat ik Martijn 2x heb gesproken en hij Amy heeft gevraagd om terug te bellen, hoorde ik nog steeds niets.Inmiddels zijn er 3 weken verstreken sinds het eerste contact. Ik heb niets meer vernomen. Ons trouwen op Bali gaat nu niet door, omdat ik 3 weken heb verspild met wachten op een aanbod vanuit Smaragd reizen.Ik ben zeer teleurgesteld door dit klantonvriendelijk en onprofessioneel handelen van deze reisorganisatie. Ik zal dan ook nooit meer een reis proberen te boeken via Smaragd reizen en raad het iedereen af.

Misbruik rapporteren
Lisadj12
Door Lisa
4
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben een geweldige huwelijksreis gemaakt naar Bali georganiseerd met Smaragd Reizen. Het was super mooi echt een prachtige ervaring!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 1601 SR

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact