Herkennen jullie dat? Je leest over een mooie reis met de meest prachtige foto's maar toch is het nèt niet helemaal de reis die bij jullie beeld van een huwelijsreis past.

Wij herkennen dit zeker! Soms mist er maar één schakel, soms een heleboel. Of willen jullie graag een paar dagen extra op een bijzondere plek blijven of juist sneller door. Een bijzonder strandje bezoeken of juist die ene excursie maken waarover vrienden zo'n enthousiast verhaal vertelden maar die niet standaard wordt aangeboden. Liever met z'n tweetjes reizen in plaats van in een groep? Kortom, jullie willen geen standaardreis maken maar een reis die speciaal voor jullie gemaakt is. Dan zijn jullie bij ons aan het goede adres! Wij zijn specialist in het samenstellen van reizen op maat.

Zonvaart Reisgroep is een reisorganisatie met passie voor het vak! Wij zijn een 2e generatie familiebedrijf met twaalf vestigingen in Noord-Holland, lid van ANVR en Garantiefonds Reisgelden (SGR) zodat jullie zeker zijn van een fijne vakantie en alles gegarandeerd in orde is. We zijn niet voor niets verkozen tot het beste reisretailbedrijf van Nederland!

Bezoeker, laat een review achter over Zonvaart Reisgroep en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Zonvaart Reisgroep

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de openingstijden?
ma t/m do: 09.00u - 18.00u vrijdag: 09.00u - 21.00u zaterdag: 09.00u - 17.00u zondag: 12.00u - 17.00u
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Volgens ANVR consumentenvoorwaarden: Aanbetaling (direct) + Restantbetaling (6 weken voor vertrek).
Wat voor type huwelijksreis is uw specialisatie?
Avontuur
Hoe organiseert u de huwelijksreizen?
De reis wordt samengesteld op basis van de wensen van het bruids
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop niet beschikbaar
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1964

Adres

Stad: 1703SE