Paviljoen SOUT

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Paviljoen SOUT

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Zeg nou zelf, wat is er nu mooier dan trouwen op het strand? Zelfs als het weer een beetje tegenzit zullen jullie als bruidspaar het samen met jullie gasten als een ongekend mooie ervaring beleven. 

Met de vloedlijn van Wijk aan Zee als decor en als het even meezit een langzaam in de zee zakkende zon bied Paviljoen Sout werkelijk alles wat een bruidspaar zich kan voorstellen. Onze eigen weddingplanner en het team van Sout verzorgen jullie bruiloft tot in detail, alsof het hun eigen bruiloft betreft.

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek worden alle mogelijkheden en nog belangrijker jullie wensen besproken. Een op maat gemaakte offerte met alle doorgenomen punten ontvang je binnen 5 werkdagen.

Hebben jullie als bruidspaar een speciale wens, moet er toch nog een aanpassing worden gedaan of heeft de ceremoniemeester een klein geheimpje? Onze locatie biedt voor elk draaiboek een passende oplossing met als doel om van jullie dag iets onvergetelijks te maken.

FAQ´s

Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Terras, Dansvloer, Parkeren, Kinder speelplaats, Uitzicht op de zee
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Paviljoen SOUT

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
mariska.rebecca
Door Mariska Bovenkerk
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We zijn getrouwd in strandpaviljoen Sout. We waren gevallen voor de huiselijke sfeer die er heerst. Het was een prachtige dag, mede door het personeel en Ollie. Zij zorgde tot in de puntjes voor de hele catering. Ze zijn super vriendelijk en erg flexibel. Ollie had het stukje strand gereserveerd voor onze plechtigheid en dit had hij tot in detail geregeld. We hebben het tot een hele fijne samenwerking ervaren. Dit is echt een aanrader als je wilt trouwen op het strand! 

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 1949 BC

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact