• Website

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk en welkom op mijn Zankyou pagina.

Ik benader bruiloften als verhalenverteller en besef dat het laatste beeld van de dag net zo belangrijk als de eerste kan zijn. Ik weet dat je van mijn foto’s moet kunnen genieten voor de rest van je leven en dat ze van grote waarde voor je zullen zijn.

Alles in mijn bedrijf wordt gedaan door mijzelf. Vanaf de eerste e-mail tot de uiteindelijke levering van uw USB-stick en het eventuele fotoalbum. Ik raak geïnspireerd door mijn klanten en streef ernaar om met mijn beelden te weerspiegelen wie jullie werkelijk zijn.

Het liefst fotografeer ik de dag precies zoals hij verloopt. Ik ben meer een reportagemaker en ben tijdens een trouwdag constant op zoek naar kleine momenten van geluk. Niet alleen van het bruidspaar zelf maar ook van alle mensen hier omheen. Kleine momenten zoals het kort wisselen van blikken of een korte aanraking maken een foto zoveel sprekender en emotioneler. Soms heb ik een foto in mijn hoofd en wacht dan net zo lang tot het bruidspaar elkaar heel even aankijkt… dan maak ik mijn foto. Ik probeer overal bij aanwezig te zijn maar toch niet te aanwezig. Ik wil het moment van dichtbij vastleggen zonder de aandacht ervan weg te nemen.

Kijk voor sfeerimpressies en meer informatie op mijn website!

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Adres

Stad: 6211 JW