Studio Stroop

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Studio Stroop

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Het is een waar gezegde: je trouwdag is de mooiste dag van je leven. Waarvan een prachtig bruidskapsel met bijpassende make-up een belangrijk deel vormen. Aangezien iedere bruid uniek is en specifieke wensen heeft, helpen de professionals van Studio Stroop je graag bij het kiezen van je kapsel en make-up.

Het team van haarstylisten en visagisten van Studio Stroop is gespecialiseerd in bruidsarrangementen, waarbij haar en visagie zowel aan huis op de dag zelf als in de studio in Amsterdam en Hilversum verzorgd kunnen worden. De teamleden, die geselecteerd zijn op hun persoonlijkheid, creativiteit en vakkennis, stellen zich ten doel om de beste haarverzorging en make-up voor deze bijzondere dag in je leven te leveren.

Er wordt zorgvuldig gekeken welke stijl het beste bij jou en je bruidskleding past. Je bent dan ook verzekerd van een prachtig kapsel in combinatie met een langdurig houdbare make-up en een gezonde, stralende huid.

BRUIDSARRANGEMENTJe kunt kiezen uit twee opties.


Alle voorbereidingen in de salon: tijdens de proefsessie en op de trouwdag zelf - totaalprijs € 357.50


Op basis van je persoonlijke input maken we een plan voor de juiste ‘look’ op je huwelijksdag. Hiervoor neem je foto’s van je jurk mee en van kapsels die jij mooi vindt. Vervolgens kijken we wat haalbaar is voor je haar en make-up en laten we je tijdens de proefsessie zien wat het resultaat kan zijn. 


Een proefsessie van anderhalf uur kost € 153. Komt er extra tijd bij, dan is de meerprijs € 51 per half uur.


Een proefsessie in de salon en een kapper/visagist op de trouwdag bij je thuis - totaalprijs € 440


In de salon maken we gezamenlijk een plan voor de juiste ‘look’ op je trouwdag. Je neemt hiervoor foto’s van je jurk mee en van kapsels die jij mooi vindt. Vervolgens kijken we wat haalbaar is voor je haar en make-up en laten we je tijdens de proefsessie zien wat het resultaat kan zijn. 


Op de dag zelf komt onze kapper/visagist bij je thuis voor je kapsel en make-up; en voor assistentie bij het aantrekken van je bruidsjurk.   


De prijs bedraagt € 447. Desgewenst verzorgen we tegen een meerprijs een touch-up van je make-up aan het begin van de avond.Je krijgt een eigen specialist(e) toegewezen, die je assisteert en met je meedenkt. Hij/zij zal je op een door jou gewenste locatie op je trouwdag geheel van dienst zijn. Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Vooraf betalen is niet nodig maar mag wel als u dat zelf ook liever heeft. Contant en pinnen in de zaak kan beide. Ook kunnen wij eventueel de mogelijkheid bieden om het bedrag over te maken.
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1994
Welke talen worden er bij jullie gesproken?
Engels, Nederlands

Meningen over Studio Stroop

4.8
4 reviews
4 reviews
Professionaliteit
(4)
Prijs/kwaliteit
(4)
Aanrader?
(4)
manoukvanmerode
Door Manouk
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Bij Wilfred van Studio Stroop ben je in goede handen! In een woord WAUW!! Wilfred heeft ervoor gezorgd dat ik er fantastisch uitzag de hele dag. Mooi naturel make-up en haar wat perfect bij mij stond. Een echte aanrader!

Misbruik rapporteren
eef_lipke
Door Eva
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben een prachtige bruiloft gehad, mede dankzij Wilfred van Studio Stroop. De proefsessie in de salon was super. Goede adviezen en ideeën, ruimte om te proberen en bij te schaven totdat we tevreden waren. Er wordt echt een stukje glamour aan make-up en kapsel toegevoegd. Er wordt goed gelet op de stijl van de dag en persoonlijkheid; make-up en haar wordt goed op alle elementen (kleding, sieraden etc.)  afgestemd. De dag zelf is Wilfred bij ons thuis gekomen voor het haar en make-up van bruid, moeder van de bruid en zus. Hij zorgde voor een relaxte sfeer, we waren ruim voor de aanvang naar ieders tevredenheid klaar. Alle kapsels bleven tot in de late uurtjes perfect zitten (een wonder met mijn haar). Deze salon is perfect voor zo een belangrijke dag, alles wordt tot in de puntjes verzorgd op een hele ontspannen en professionele manier. Een echte aanrader.

Misbruik rapporteren
Lein
Door M
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Dankzij Wilfred zag ik er prachtig uit op mijn bruiloft. Hij snapte precies wat ik wilde, niet te veel make-up en wat voller haar, om het mooi los te kunnen dragen. Hij kwam zelf met goeie ideeen en adviezen die hij tijdens het proefkapsel en proefmake-up heeft uitgeprobeerd. Wat echt fantastisch was, omdat je dan een beeld krijgt voor de dag zelf. En dit zelfde heeft hij dan ook weer toegepast op de dag zelf. Zodat ik er tijdens de gehele dag er fantastisch uit zag, van 's morgens 10.00 t/m de volgende dag 01.00.

Kortom zeer professioneel en gezellig. Dus zeker een aanrader.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 1016 TR

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact